Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idemo ponovo, izvor RT signala je satelit, a tamo su ga banovali.
Jedan naš izvor i to vrlo poznat i svi znaju za njega ga emituje samo da znate i svako može pratiti al neću reći koji, ne bi li i tu ugasili jer se sve ovo prati. Znači svi koji su ga ugasili sami su ugasili. Toliko. Da ne dužim dalje, pozdrav i prijatan dan svima.

Idemo ponovo, izvor RT signala je satelit, a tamo su ga banovali.
ima sad ta fantasticna nova tehnologija zvana 'internet' pa bi mozda nekako mogli preko toga....
a sumnjam da je izvor satelit, ne moze tv studio da stane unutra :)

nije tema dostupnost određenih kanala kod jednog ili više provajdera

dodatak, danas objavljeno, izbacuju se "AXN i AXN Spin, kao i AXN katalog u Video klubu"
šta? nećemo moći da gledamo 4. sezonu "Novajlije" :(

Sta bih dao da sklone onu seriju Kuhinjica ili kako se vec zove.. Da mi popizdi zena 🤣

664 rt hd
363 rt d
Оба раде на телекому србија/мтс, тако да оно изнад где неко рече да нема такође на мтс-у једноставно није тачно.
Такође раде и цнн, ал џазира, дојче веле, цгтн, босанске, хрватске и једно 5 других па можеш сам да пресудиш шта је истина и да гледаш шта хоћеш.
То је та "необјективна Србија" и "режимска фирма" за разлику од дивног запада са мега цензуром као и на СББу у 2022. години...
Што се тиче "не можемо због сателита", а како МТС може да добави, магијом? Да хоће, набавили би.

Lako je Telekomu kad je drzavni. Sto ne objave javno odakle uzimaju signal, sve vesti pisu samo da su "nasli nacin" da ga vrate.

Najjace da SBB-u ide u korist da ga izbaci tek tako.

664 rt hd
363 rt d
Оба раде на телекому србија/мтс, тако да оно изнад где неко рече да нема такође на мтс-у једноставно није тачно.
Такође раде и цнн, ал џазира, дојче веле, цгтн, босанске, хрватске и једно 5 других па можеш сам да пресудиш шта је истина и да гледаш шта хоћеш.
То је та "необјективна Србија" и "режимска фирма" за разлику од дивног запада са мега цензуром као и на СББу у 2022. години...
Што се тиче "не можемо због сателита", а како МТС може да добави, магијом? Да хоће, набавили би.
Sad znamo za koga ćeš glasati na izborima 😁😁😁

Ako opet krenete u politiku kao prosli put, slede momentalni banovi, ne zanima nas kako i zasto, niti kolateralne stete tipa "samo sam odgovorio".
Tako da vas lepo molim, nemojte...

Sbb ostade bez signala na Vozdovcu nema ni tv ni neta.

Iman LG OLED C8 i na SK4 kanalu boje su katastrofa. Kao da televizor ne moze da prepozna HDR, jel ima neko ovaj problem?

Na svim drugim varijantama kada pustam HDR radi kako treba, cak o ako pustam eurosport 4K.

Nemam box nikakav, koristim karticu.

Puno ljudi se žali na isprane boje kod 4K kanala. Ne znam do čega je ali su kod mene na EON boxu boje sasvim normalne i na Tesli i na Hisense, oba 4k.

Pozdrav svima.
Treba mi pomoć.
Roditelje u godinama,su pre dve nedelje ubedili ,da ce obnovom ugovora dobiti 15 meseci po dinar,dok u ugovodu stoji 15 meseci po staroj ceni.
Kakva je procedura da raskinu ugovor?

Pa tesko da ces moci da ga ponistis skroz, ali mozes da podneses zahtev za prevremeni raskid i onda bi trebalo samo taj prvi mesec da platis po punoj ceni i to je to.

Ako zatražim prevremeni raskid,onda je to ujedno i skroz ponistavanje,ili?

Iman LG OLED C8 i na SK4 kanalu boje su katastrofa. Kao da televizor ne moze da prepozna HDR, jel ima neko ovaj problem?

Na svim drugim varijantama kada pustam HDR radi kako treba, cak o ako pustam eurosport 4K.

Nemam box nikakav, koristim karticu.
LG + CAM isto kod mene. SK4K je običan UHD nije HDR, boje su savršene.

Ne znam sta vam je to savrseno to prvo moramo da rascistimo :)

Boje bukvalno vriste i nisu realne, to nije normalno.
Ako mislite da je to ok onda mislim da ni ne primecujete problem zapravo :)

Imam par pitanja koje ce kanale sbb ubaciti umesto axn I axn spin jer sbb izbacuje axn axn spin axn now abc vod pa me zanima koje ce nove kanale ubaciti sbb I da li imaju u planu da ubace kino tv I Doku tv Ili Rtl 2 I doma tv I da li ce dizney plus I sky showtime vod biti ubaceni na eon box I app I da li sbb Ili misli da resi rt news koji ne radi dalje Ili da rt news zamene sa ert news novim grckim informativnim kanalom na eon D3 platformama na poziciji 272 posto sbb tera inat rusima ocito I jel imao neko problema sa sbb da se kanali pikselizuju I izbacuje no signal vreme je za grcki kanal u sbb bar taj ert news ako moze I imali kod nekog da se na eon box javlja vlc pikselizacija pri prebacivanju kanala posto se to sbb cesto javlja I imali sbb u planu zvuk na m1 I mtv live da resi na D3 mini.

Imam par pitanja koje ce kanale sbb ubaciti umesto axn I axn spin jer sbb izbacuje axn axn spin axn now abc vod pa me zanima koje ce nove kanale ubaciti sbb I da li imaju u planu da ubace kino tv I Doku tv Ili Rtl 2 I doma tv I da li ce dizney plus I sky showtime vod biti ubaceni na eon box I app I da li sbb Ili misli da resi rt news koji ne radi dalje Ili da rt news zamene sa ert news novim grckim informativnim kanalom na eon D3 platformama na poziciji 272 posto sbb tera inat rusima ocito I jel imao neko problema sa sbb da se kanali pikselizuju I izbacuje no signal vreme je za grcki kanal u sbb bar taj ert news ako moze I imali kod nekog da se na eon box javlja vlc pikselizacija pri prebacivanju kanala posto se to sbb cesto javlja I imali sbb u planu zvuk na m1 I mtv live da resi na D3 mini.
Predlažem ti da sva ova pitanja tehničke prirode i u vezi sa funkcionisanjem propratnih uređaja postaviš direktno SBBu, preko društvenih mreža ili telefonom. Prijavi smetnje.
Ne verujem da će ubacivati Kino tv, Doku tv, to se nalazi kod konkurencije, mora nečim da se pravi razlika i postigne komparativna prednost za korisnike. Disney, koliko sam čuo, uskoro postaje aplikacija/platforma, pa će funkcionisati kao ostale slične pratforme, tj. pretplata direktno ili pri provajderu tv usluga. Ne znam zašto bi Rusima terali inat, nemaju ugovoren izvor signala, možda opet bude, videćemo. Imaš Kanal 1 ruski da ublažiš tugu. Pretpostavljam da bi neki grčki kanal mogao da se uvede, tako su uveli bugarsku Novu, obično kad pazare provajdere u tim zemljama pojavi se i kanal.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno