Nikakvih.Glupo pitanje: da li kasnije moze biti nekih problema ako se ostavi Google DNS na ruteru? I kako se vraća na default kasnije?
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Nikakvih.
Ja koristim OpenDNS i kasnije Google DNS oduvek na svim provajderima.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Restartuj router.Ne mogu da pristupim ni jedom ni drugom adresom.
Daje mi isto kao bilo koji sajt bez interneta. Unable to connect.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Promeni na 2.4 na 40MHz i na 5G na 80 MHzDns se menja na 192.168.0.1 pa na gateway>lan>setup?
I da li su ovo dobra podešavanja za wifi?![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ljudi zar je tako teško staviti druge DNS servere od SBB-ovih??
Ja odavno ne koristim njihove, sada sam na Cloudflare-ovim 1.1.1.1 i 1.0.0.1 (sa DoT), pa imate i Google-ove 8.8.8.8 i 8.8.4.4 pa Quad9...
I gle čuda meni sve radi i učitava normalno! ,)
Jer da, i meni danas kad je došao danas menjati modem nije mogao učitati Moj SBB stranu; očito im je tada pao i DNS server.![]()
Ni ja nisam našao DNS opciju na TC 2121.Kako menjas dns server na Technicolor 2121 ruteru?
Kako menjas dns server na Technicolor 2121 ruteru?
Sa promenom DNS na Cloudflare, konacno mi skype chat ne zapucava posle 30 dana mucenja, progledah!!! :banana:
A za SBB je vreme da :smackbum:
Jeste pod sajber napadom, mada bih ja to pre nazvao "svi su kod kuća i koriste internet koji su im platili ali infrastruktura ne može da izdrži".
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jeste pod sajber napadom, mada bih ja to pre nazvao "svi su kod kuća i koriste internet koji su im platili ali infrastruktura ne može da izdrži".
Kod mene je od 9 jutros a evo i dalje 20-50/50. Imam 500/50.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Kako menjas dns server na Technicolor 2121 ruteru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari