Da, tamo sam i mislio za 65 eur...
Technicolor ima 5G, ali on ide uz eon full...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stigao mi EON Box tj. novi EON Premium paket, MEĐUTIM prvo stigao ugovor na 6 meseci po staroj ceni a ne 12 (Sa Trio gold extra) pa ispravili u sistemu kad ih je instalater nazvao nakon što sam mu pokazao poslednji akcijski cenovnik ccc. :smackbum:
Ali glavno je što na Modemu EPC3208G nažalost od 500/50Mbps ipak nemam ni 400Mbps ni u snu već 340 max, a trenutno sa opterećenjem 260 max.
Ipak mi žao tolike brzine, moraću na buđav HG (verovatno CGA2121 Technicolor) da pređem i da se pomirim sa DMZ i nameštanjima pa šta mi bude, ili kasnije preći u Biz paket i imati HG u bridge-modu... :test:
Pogledajte prilog 283803
NEMOJ.
...
neces se usreciti sa tehnikolorom jer ja posle povecanja imam oko 260/15 300 nisam vido u zivotu
Izvači Tehnicolor na kablu 500 bez problema ali na wi-fu ne. Za wi-fi koristim svoj ruter u AP modu, ugasio sam wi-fi na TC.
javnu dinamicku 0 posto...
jedino javnu staticku da uzmes...
Draga deco, ne znam sta ce vam tolike brzine u kucnim uslovima?Pa se jos bunite zasto nemate 400, vec izgira “samo” 350 Mbps...
mi matori smo net koristili na 33.600 bps...
SBB uredjaji postuju striktna EU i domaca ogranicenja o snazi. Mislim da je 20 dBm / 100 mW. A to sto neki kineski router pokriva 11 spratova oko zgrade... koliko tek “przi” u stanu
Da li znas mozda kako i gde da im trazim i na osnovu cega da se pozovem?
emai: [email protected]
subject: zahtev za staticku ip
text da sadrzi:
podaci u pretplatniku sa racuna
broj telefona
mac adressa uredjaj
Znači mislite da treba da se vratimo na 300 bps ili 1200A BBS-ovi modemom 14.400? Šta je to internet ?![]()
Draga deco, ne znam sta ce vam tolike brzine u kucnim uslovima?Pa se jos bunite zasto nemate 400, vec izgira “samo” 350 Mbps...
To jeste razumljivo u standardnim uslovima. Ali mi nikako sad nije razumljivo u vreme vandredne situacije kada su svi linkovi optereceni kad i google i netflix smanjuju svoj kvalitet strima. Dajte malo razumevanja u ovakvim uslovima. Sta da uopste nemate net. Suvise ste nezahvalni i bahati.Zamisli odeš do mesare i platiš 1kg mesa a oni ti daju 800g, ili na pumpi platiš 10 litara a dobiješ 8, naravno ti se ne bi bunio...
Meni više znači što su povećali upload sa 8 na 15 nego download sa 100 na 150Mbps, ali ako neko već plaća 400 zar ne bi trebalo da dobije bar 380-390Mbps?
Sadržaj i “težina” istog u “ono” vreme i sada uopšte ne može da se poredi. Sve se više prebacuje u “oblake” pa su samim tim potrebne i veće brzine zbog optimalnog korisničkog iskustva. Kako se stvari budu razvijale biće malo i 1Gbps...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To jeste razumljivo u standardnim uslovima. Ali mi nikako sad nije razumljivo u vreme vandredne situacije kada su svi linkovi optereceni kad i google i netflix smanjuju svoj kvalitet strima. Dajte malo razumevanja u ovakvim uslovima. Sta da uopste nemate net. Suvise ste nezahvalni i bahati.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Kao sto ti je rekao bobanbg9 neka onda proporcionalno smanjenju usluga smanje i cenu naplate istih. To sto je vanredno stanje mene ne zanima, ja po ugovoru ako imam 500/50 ocu da imam 500/50, kao sto ni njih (SBB) odredjenog datuma u mesecu ne interesuje da li sam ja zaradio 100k evra ili nemam dinar u dzepu, oni oce svoje pare do odredjenog datuma u mesecu ili gase usluge.To jeste razumljivo u standardnim uslovima. Ali mi nikako sad nije razumljivo u vreme vandredne situacije kada su svi linkovi optereceni kad i google i netflix smanjuju svoj kvalitet strima. Dajte malo razumevanja u ovakvim uslovima. Sta da uopste nemate net. Suvise ste nezahvalni i bahati.
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
druze drljavi minijaturni hg 530 i 532 kao i zte iz telekoma su probijali 3 armirane ploce i hvatao sam 40desetak metara od kuce u komsijinom dvoristu svoj signal bez problema ...ovaj tehnikolor izgleda ko blok giter 5 a nemoze da probije plocu i propusti signal 5-10m udaljen od samog modema ? to nije normalnoHvala, ali meni ce da bude u stanu pa ocekujem da to pokrije.
@pmfrulez
Za to ti vec treba dva AP... signal ce po horizontali i da prodje, ali tesko kroz armiranu betonsku plocu
TC je najvece smece koje je Sbb nudio. Za wifi pricam.druze drljavi minijaturni hg 530 i 532 kao i zte iz telekoma su probijali 3 armirane ploce i hvatao sam 40desetak metara od kuce u komsijinom dvoristu svoj signal bez problema ...ovaj tehnikolor izgleda ko blok giter 5 a nemoze da probije plocu i propusti signal 5-10m udaljen od samog modema ? to nije normalno
Wifi na TC-u radi dobro do prvog zida.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Pa brate realna prica skroz. Neverovatno je koliko je los taj wifi na TC..iz razgovora sa upucenijim od mene saznao sam da su odmah po dolasku tih uredjaja kod nas i pri prvom prosledjivanju korisnicima skontali da sam uredjaj bije signal na prevelikoj udaljenosti i da se rade zloupotrebe u vidu preprodaje neta...komsijama i slicno uz neki update smanjili su izlaznu snagu predajnika softverski i time sjebali pricu i vise nego sto treba ....malo cu proguglati dal postoji resenje da se samom uredjaju pojaca izlazna snaga..
SBB uredjaji postuju striktna EU i domaca ogranicenja o snazi. Mislim da je 20 dBm / 100 mW. A to sto neki kineski router pokriva 11 spratova oko zgrade... koliko tek “przi” u stanu
Kao sto ti je rekao bobanbg9 neka onda proporcionalno smanjenju usluga smanje i cenu naplate istih. To sto je vanredno stanje mene ne zanima, ja po ugovoru ako imam 500/50 ocu da imam 500/50, kao sto ni njih (SBB) odredjenog datuma u mesecu ne interesuje da li sam ja zaradio 100k evra ili nemam dinar u dzepu, oni oce svoje pare do odredjenog datuma u mesecu ili gase usluge.
Da uopste nema net-a onda, onda ne bi bilo ni naplate i samim tim ni dvostrukog arsina. Nezahvalan i bahat zato sto trazim postovanje onog sto je ugovorom (naglasavam njihovim prema meni a ne obrnuto) dogovoreno?:trust: Ajmo onda ovako: sto se ti onda ne odreknes net-a i ostalih usluga, da bi nama bahatima protok bio maksimalan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari