Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@e6111,
Otkud sad parole, sta sam ja tebi skrivio da me mrzis, politicki pamlet protiv starije generacije. ja sam posteno radio u tri smene, radio pod bombama, ostao bez posla kad je bila ova nova revolucija, zaposlio se, radi od ujutro pa do 10-11 uvece . Otislo zdravlje i sta sad treba me ubiti?
@Alister,
nasao sam objasnjenje sta to znaci sto si napisao, nikad do sad nisam cuo taj izraz, skole i fax ucio sam ovde u Srbiji. To si iskoristio a da ne bude cenzurisano a da bi ismejao sve starije ljude. Ne znam da li vam je dosadno pa mislite da su svi stariji ljudi dalbude, da je neko barem napisao model tog Tehnicolor modema znao bi sta je to jer bi nasao na netu, ovako pitao sam nadajuci se odgovoru. Ispade da ne smem ni pitati, u cemu je problem, cini mi se da svi vi mrzite nas starije cim se prozivate na godine. Docicete i vi u nase godine, pa jos kad ti je svaki dinar vazan ima da izgubite sve zivce. Neki narodi imaju obicaj da stare smatraju nepotrebnim, u Srbiji ima obicaj da odvedu starog oca ili majku i stave mu pogacu na glavu i ubiju ga sekirom, u Japanu odvedu roditelje u sumu da ih rastrgnu zveri.

Pogresno si shvatio, ja sam Generation X, u januaru ulazim u sestu deceniju !!! ...nije mi bila namera da vredjam, nego se lako prepoznaje generacijski jaz i to nepoznavanje opste kulture, nista vise ...'ajd uzdravlje

Uzeću eon full duo. Dobijam uz to eon box koji kao drugi uređaj da izaberem? Kako da stavim napomenu da neću da me natuju? Šta da napomenem u call centru?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Kazes im da neces nat. Ako bude neko ko je ok reci ce ti moze ili najverovatnija varijanta a to je da ce ti reci da javna adresa kosta valjda 600 rsd mesecno i da imas mogucnost da je dokupis.

Pogresno si shvatio, ja sam Generation X, u januaru ulazim u sestu deceniju !!! ...nije mi bila namera da vredjam, nego se lako prepoznaje generacijski jaz i to nepoznavanje opste kulture, nista vise ...'ajd uzdravlje
Деца цвећа.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Mesec dana unapred. No možeš kad hoćeš. Nepoznanica mi je kako to obračunavaju. Predlažem da otkazes odmah a dana kada ističe UO da vratiš opremu.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Problem mi je sto bih prvo da mi instal mts pa tek onda da otkazujem sbb, posto ne znam tacno kada ce mi instal mts, mogu da im najavim otkaz pa i ako probijem mesec dana da se pravim lud. A ako se vrati oprema nije mi logicno da placam dalje jer nisam u mogucnosti da koristim uslugu, naravno sve pricam kada istekne UO.
Jel ta najava otkaza mora licno u poslovnici, ili moze tel, mailom ?

Poslednja izmena:
Eh da mi je @MilanKragujevic stiga ranije da odgovori do ovoga ne bi doslo. ja sam odavno zagazio preko 60. Izvinjavam se onima koje sam pogresno razumeo. Navikao sam da citam sa leva na desno kako se kod nas cita tako da ako @jok kaze da sam pogresno razumeo, prihvatam. @Alister izvinjavam se sto sam te pogresno razumeo, nisam nikad cuo taj izraz i sve se slozilo kako ne treba, jedan potpalio. Ovo mi je za nauk da se sklonim sa foruma, upozoravao me je covek na PP da se sklonim ja sam po navici nastavio da pisem cisto da bih znao da ne puknem, ipak su me presli, gospodjica sa 19900 je odradila svoje i navukla me, sad dokazi ako mozes, nisam snimao, ubuduce za stalno ukljucuem snimanje svakog razgovora...Bolje mi je da slusam Woodstok 69 i uzivam...

Eh da mi je @MilanKragujevic stiga ranije da odgovori do ovoga ne bi doslo. ja sam odavno zagazio preko 60. Izvinjavam se onima koje sam pogresno razumeo. Navikao sam da citam sa leva na desno kako se kod nas cita tako da ako @jok kaze da sam pogresno razumeo, prihvatam. @Alister izvinjavam se sto sam te pogresno razumeo, nisam nikad cuo taj izraz i sve se slozilo kako ne treba, jedan potpalio. Ovo mi je za nauk da se sklonim sa foruma, upozoravao me je covek na PP da se sklonim ja sam po navici nastavio da pisem cisto da bih znao da ne puknem, ipak su me presli, gospodjica sa 19900 je odradila svoje i navukla me, sad dokazi ako mozes, nisam snimao, ubuduce za stalno ukljucuem snimanje svakog razgovora...Bolje mi je da slusam Woodstok 69 i uzivam...
Imaju oni snimak.
Ugovor sklopljen na daljinu može da se poništi bez obrazloženja.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Eeeeh kako je divno gledati utakmicu kad u kraju nema vise analogije

1. novembra mi istice promo period za Trio gold (placao sam 1999 din. godinu dana). Koja je vasa preporuka, hoce li biti neke akcije za postojece korisnike, tj. da li da predjem na neki Eon? Koliko sam shvatio, moze se promeniti paket ako je cena visa od postojeceg

Ja sam pre neki dan sa start tv paketa presao na eon full duo, prvih godinu dana pretplata ostaje ista 1395, nakon toga godinu dana ide 3599. Još samo da se smiluju i puste sve kanale, kao što je u ugovoru.
Pitanje, da li ima jos neki broj call centra sem 19900?

Sent from my 3310 using Tapatalk

И ја сам пре три недеље прешао са Трио голд на Еон фул, дал сам погрешио време ће показати. Једина предност коју видим је смарт бокс. И ја сам плаћао 1999 годину дана до августа, после пуна цена.

Број кол центра је: +381 11 4001000. Ја тај користим, за други не знам. Преко њега сам и договорио прелазак.

Poslednja izmena:
I ja sam u slicnoj situaciji,godinu dana placao trio gold extra sad 4300. Koje su ni opcije a da zadrzim istu cenu i pogodnosti?

@faca hvala za broj, meni se takođe restartuje EON box, planiram da ih zovem i pitam da li su normalni [emoji2]
@nagard zovi call centar, ako predjes na EON i potpises na 2 godine, prvih godinu dana placas cenu starog paketa.

И тражи Гигатрон ваучер за куповину ТВ, ако планираш да купујеш нов ТВ. 20%.

Da, da, daju i vaučer za Gigatron, vazi do 10.11 ako se ne varam, samo za TV.

Mislim da je do 10.10 nisam 100% siguran.

Важи до 10.11.2019 сад видим да има и додатних 10% ако се купи преко веб шопа, ако сам добро разумео то је око 30%. Да 30% или 20% + 10%.

Poslednja izmena:
Jeste do 10.11 sada sam proverio.

Мени у Гигатрону рекли да се попусти не сабирају, већ је попуст од 20% на пуну цену.

Овде лепо пише, додатних 10 %.
296172a28604ea5f683fe1a257e4b558.jpg

Probao ja na portalu da unesemo kod i skida samo 20% ali od one cene za keš.

То је она мања цена?

Tako da dođe na više od 28%

Tako da dođe na više od 28

Obračunava samo na onim koji nisu sa šok cenom na njih nedeluje ni ovih 20%,samo ovde je problem što preko veb šopa nije moguće plaćanje na rate.
Inače vaučer važi do 10.11 ali može da se podigne samo do kraja oktobra i važi i za postojeće korisnike EON i EON DUO paketa.

Obračunava samo na onim koji nisu sa šok cenom na njih nedeluje ni ovih 20%,samo ovde je problem što preko veb šopa nije moguće plaćanje na rate.
Inače vaučer važi do 10.11 ali može da se podigne samo do kraja oktobra i važi i za postojeće korisnike EON i EON DUO paketa.
Video sam da je do 10.11 kada sam našao vaučer.
A kod njih sve što vredi obično šok cena.

Imam problem sa Moj SBB portalom -- svaki put kada probam login ispiše mi "Pogrešno korisničko ime ili lozinka", a ako ponovo kliknem login dugme, onda prođe login. Dakle, nikad iz prve ne mogu da se ulogujem, iako svaki put kucam isti user i pass. Čudno.

Da ne bude da se samo žalim, treća nedelja kod SBB, nije bilo prekida interneta niti padova brzine. Sve radi perfektno, modem se samo jednom zaglavio, što sam rešio daljinskim restartom, osim toga nikakvi problemi. Idealno! Stigao i prvi račun iznosa 1 din :) Ostalo još 11 komada.

Sta je najbolje sto se u SBB-u moze dobiti ovih dana? Ugovor mi istekao pre 5 dana. Imam neki Trio Extra sa Superset-om za 4600. Presao bi na EON Premijum.
Njihova poslednja ponuda pre par meseci je da 12 meseci placam po ~4600 a posle 12 meseci po 5000, koju sam odbio.
Od alternativa imam Telekom VDSL(optiku su mi obecali do kraja godine ali to tesko posto jos nisu poceli da rade ali su doveli na 150-200m od mene) za 6+2(za prelazak sa SBB) meseci po 1din i bio mi je akviziter Supernove koja bi trebala u decembru da provuce svoje kablove. Oni su jos povoljniji jer je ponuda 12 meseci za 1din posto bi presao sa SBB.
Imao sam velikih problema sa SBB ali poslednjih godinu dana radi odlicno i najradije ne bi prelazio ali 4800vs2400vs2200din mi je bas velika razlika. Jos je sad Telekom dobio i FOX i 24kitchen kanale. Iako ja ne gledam TV ali je sad jos jednostavniji prelazak, bez stresova :)
Postoji li i dalje ona ponuda za 12 meseci po 2000 pa posle 12 meseci puna cena?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno