Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
@e6111,
Otkud sad parole, sta sam ja tebi skrivio da me mrzis, politicki pamlet protiv starije generacije. ja sam posteno radio u tri smene, radio pod bombama, ostao bez posla kad je bila ova nova revolucija, zaposlio se, radi od ujutro pa do 10-11 uvece . Otislo zdravlje i sta sad treba me ubiti?
@Alister,
nasao sam objasnjenje sta to znaci sto si napisao, nikad do sad nisam cuo taj izraz, skole i fax ucio sam ovde u Srbiji. To si iskoristio a da ne bude cenzurisano a da bi ismejao sve starije ljude. Ne znam da li vam je dosadno pa mislite da su svi stariji ljudi dalbude, da je neko barem napisao model tog Tehnicolor modema znao bi sta je to jer bi nasao na netu, ovako pitao sam nadajuci se odgovoru. Ispade da ne smem ni pitati, u cemu je problem, cini mi se da svi vi mrzite nas starije cim se prozivate na godine. Docicete i vi u nase godine, pa jos kad ti je svaki dinar vazan ima da izgubite sve zivce. Neki narodi imaju obicaj da stare smatraju nepotrebnim, u Srbiji ima obicaj da odvedu starog oca ili majku i stave mu pogacu na glavu i ubiju ga sekirom, u Japanu odvedu roditelje u sumu da ih rastrgnu zveri.
Pogresno si shvatio, ja sam Generation X, u januaru ulazim u sestu deceniju !!! ...nije mi bila namera da vredjam, nego se lako prepoznaje generacijski jaz i to nepoznavanje opste kulture, nista vise ...'ajd uzdravlje