Da li postoji neka fora da se raskine ugovor bez penala?
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Pogledajte prilog 268296
Zanima me Vi u drugim gradovima sa eon paketima, dal imate konstantnu brzinu koje ste tražili i koja je predviđena ugovorom?
Meni ne prelazi 95 nikada jer mi ostavili stari sisko ruter koji sam imao, niko me nista nije pitao, dosli kad je mama bila tu sama i samo doneli eon resiver a sto se neta tice sisko i tp link ostali tu
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Eon premium duoA koji paket imaš?
Eon premium duo
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Može da se dobije, samo im treba tražiti. Za jedan ugovor sam dobio to a za drugi su mi dali samo standardnu ponudu, 6 meseci stara cena i onda puna pretplata.Druze ovo nema sanse da se dobije..
Ok, ćeraćemo se...
Problem je sto me je operaterka sbb-a slagala i sad placam 1300din skuplji paket, i nikako ne mogu da dobijem snimak razgovora. Bio sam u poslovnici, zvao ih x puta, slao mailove i njima i ovima za zastitu potrosaca. Nisu problem pare, problem je njihov bezorazluk.Mislim da je najpametnije da kazes u cemu je problem pa da ti se predlozi resenje. Koji god da je problem, dobra je sansa da mozes proci bez penala, normalno, zakonski.
Послато са Pixel 2 уз помоћ Тапатока
Хм, имаш и циско рутер и тп-линк рутер? Који модели?Meni ne prelazi 95 nikada jer mi ostavili stari sisko ruter koji sam imao, niko me nista nije pitao, dosli kad je mama bila tu sama i samo doneli eon resiver a sto se neta tice sisko i tp link ostali tu
Problem je sto me je operaterka sbb-a slagala i sad placam 1300din skuplji paket, i nikako ne mogu da dobijem snimak razgovora. Bio sam u poslovnici, zvao ih x puta, slao mailove i njima i ovima za zastitu potrosaca. Nisu problem pare, problem je njihov bezorazluk.
Problem je sto me je operaterka sbb-a slagala i sad placam 1300din skuplji paket, i nikako ne mogu da dobijem snimak razgovora. Bio sam u poslovnici, zvao ih x puta, slao mailove i njima i ovima za zastitu potrosaca. Nisu problem pare, problem je njihov bezorazluk.
Mislim da je Bor jedan od poslednjih gradova gde je došla D3 digitalna televizija. Sasvim je moguće da zbog stare infrastrukture ili čega već ni internet ne može dobro da radi.Evo vidiš moj kraj, moj grad, Bor, svi uzeli pakete full i premium ali uveče imamo brzinu 30-15. To znači i da su nas sve slagali oko brzine ali ona se odmah vadi na tehničare da je to bio njihov posao da provere. Tehničari sad kad videli da je do njih a znali su garantujem, kažu da to moraju da pošalju ekipu koja će da reši. I naravno pričaju teorije zavere da ih telekom sabotira.
Mislim da je Bor jedan od poslednjih gradova gde je došla D3 digitalna televizija. Sasvim je moguće da zbog stare infrastrukture ili čega već ni internet ne može dobro da radi.
Какви су то портови закупљени код Телекома? У питању је СББ коаксијална мрежа или нешто друго?Pa ja u zgradi imam mts instalaciju i sbb instalaciju i sbb tehničar kaže da je moguće da ih telekom sabotira pa zato svi imaju loše brzine jer su im portovi zakupljeni kod telekoma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari