andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
Pa neka i oni nekom malo plate za emitovanje, pa makar to bio i RTS
Jeli ovo znači da će morati da ukinu opciju vraćanja 7 dana unazad za RTS? Izgleda mi kao da sam RTS želi da što manje bude gledan...Ovo nije dobro za korisnike, šta kažete na ovo?
"Привредни суд у Београду донео је пресуду којом је утврдио да је СББ повредио права РТС-а неовлашћеним реемитовањем и саопштавањем јавности програма РТС-а на својој ОТТ платформи ЕОН. Истом пресудом, Привредни суд забранио је СББ-у даље вршење ове повреде под претњом новчаног кажњавања."
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html
Jeli ovo znači da će morati da ukinu opciju vraćanja 7 dana unazad za RTS? Izgleda mi kao da sam RTS želi da što manje bude gledan...
Zato sto je najveci paket,to su i meni nudili,ali sam ja hteo srednji Eon da uzmem.Ja sam otišao direktno u poslovnicu i zatražio raskid ugovora,istog trenutka su mi dali Eon Premium 12x1999 + 12x4999.
Pre toga sam se ganjao pet dana preko telefona.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Ovo nije dobro za korisnike, šta kažete na ovo?
"Привредни суд у Београду донео је пресуду којом је утврдио да је СББ повредио права РТС-а неовлашћеним реемитовањем и саопштавањем јавности програма РТС-а на својој ОТТ платформи ЕОН. Истом пресудом, Привредни суд забранио је СББ-у даље вршење ове повреде под претњом новчаног кажњавања."
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html
Pa neka i oni nekom malo plate za emitovanje, pa makar to bio i RTS
Hoce i RTS udeo i kolacu. Nista cudno.
Da li neko zna gde mogu da pogledam spisak kanala za paket "DIGITALNI TRIO GOLD EXTRA"? Znam da je to stari paket, sad je EON i drugaciji paketi ali nebitno, treba mi bas za gore navedeni paket.
Hvala
Tu su ti Start, Hit, Plus, HD, Cinestar Tv premier.Da li neko zna gde mogu da pogledam spisak kanala za paket "DIGITALNI TRIO GOLD EXTRA"? Znam da je to stari paket, sad je EON i drugaciji paketi ali nebitno, treba mi bas za gore navedeni paket.
Hvala
Da li neko zna gde mogu da pogledam spisak kanala za paket "DIGITALNI TRIO GOLD EXTRA"? Znam da je to stari paket, sad je EON i drugaciji paketi ali nebitno, treba mi bas za gore navedeni paket.
Hvala
Hvala
Nista, idem na ovu opciju prvu koju si naveo.Ja sam dobio 12 meseci po 2000din i 12 meseci Eon Premium po ceni Eon Full-a. Verovatno mi je išlo u prilog što imam 2 ugovora na svoje ime, jedan u kući gde su mi roditelji i drugi u stanu gde sam ja. I u zgradi imamo Orion optiku.
Ako ti ne daju onda možeš da uzmeš Eon Full pa po potrebi dok ti traje serija koju pratiš uzmeš HBO paket od 500 din i posle otkažeš kada se sezona završi, ako si kod Telenora onda imaš besplatno HBO Go uz Total pakete, instaliraš HBO Go na Eon Box i gledaš, ili uplatiš HBO Go po potrebi pa otkažeš.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Ja sam dobio 12 meseci po 2000din i 12 meseci Eon Premium po ceni Eon Full-a. Verovatno mi je išlo u prilog što imam 2 ugovora na svoje ime, jedan u kući gde su mi roditelji i drugi u stanu gde sam ja. I u zgradi imamo Orion optiku.
Meni već nekoliko dana ne radi, neće ni preko aplikacije
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Druze ovo nema sanse da se dobije..Ja sam dobio 12 meseci po 2000din i 12 meseci Eon Premium po ceni Eon Full-a. Verovatno mi je išlo u prilog što imam 2 ugovora na svoje ime, jedan u kući gde su mi roditelji i drugi u stanu gde sam ja. I u zgradi imamo Orion optiku.
Ako ti ne daju onda možeš da uzmeš Eon Full pa po potrebi dok ti traje serija koju pratiš uzmeš HBO paket od 500 din i posle otkažeš kada se sezona završi, ako si kod Telenora onda imaš besplatno HBO Go uz Total pakete, instaliraš HBO Go na Eon Box i gledaš, ili uplatiš HBO Go po potrebi pa otkažeš.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari