Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa neka i oni nekom malo plate za emitovanje, pa makar to bio i RTS

Pozdrav, pre nekoliko dana sam dobio zamenu modema Technicolor CGA2121. Sve radi ok, ali problem je pucanje veze na viber-u posle 2-3 minuta uspostavljanja. Zvao sam i korisnički centar, rekli su da će odmah podesiti parametre, kao podesili su, ali i dalje se isto dešava. Paket je duo net gold 60/4. Može li neki savet?

Ovo nije dobro za korisnike, šta kažete na ovo?
"Привредни суд у Београду донео је пресуду којом је утврдио да је СББ повредио права РТС-а неовлашћеним реемитовањем и саопштавањем јавности програма РТС-а на својој ОТТ платформи ЕОН. Истом пресудом, Привредни суд забранио је СББ-у даље вршење ове повреде под претњом новчаног кажњавања."
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html
Jeli ovo znači da će morati da ukinu opciju vraćanja 7 dana unazad za RTS? Izgleda mi kao da sam RTS želi da što manje bude gledan...

Poslednja izmena:
Hoce i RTS udeo i kolacu. Nista cudno.

Danas i ja podneo zahtev za raskid ugovora? Kakve su mi sanse da me pozovu i ponude nesto konkretno?
I koliko otprilike da cekam na taj poziv (valjda me nece iskulirati i samo odobriti raskid)?

Ja sam otišao direktno u poslovnicu i zatražio raskid ugovora,istog trenutka su mi dali Eon Premium 12x1999 + 12x4999.
Pre toga sam se ganjao pet dana preko telefona.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Postao sam novi korisnik SBB-a, pa ako bi neko mogao da pojasni zašto na Calix 854G-2 ima dva različita subneta? Na portovima 1 i 2 je subnet 192.168.x.x koji ima internet konekciju. Na portovima 3 i 4 je subnet 10.x.x.x koji nema internet.

Kada su povezivali opremu, povezali su EON na port 1. Ja sad treba da povežem još 2 lan kabla.

Da li je jedina opcija da se kupi gigabitni switch i da se poveže na port 2? Ideja je da uređaji na kućnoj mreži imaju gigabitnu mrežu...

10.x je kada imas PDS2xxx. Trazi im da ti spuste config da sva 4 porta budu za net...

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Jeli ovo znači da će morati da ukinu opciju vraćanja 7 dana unazad za RTS? Izgleda mi kao da sam RTS želi da što manje bude gledan...

То и мене интересује, шта ће сада бити са платформом? Сигурно не могу да избаце РТС из понуде ако немају уговор? Знају да људи то гледају без обзира на све. Или ће само да препакују канале поново, да врате РТС на прво место, мада је мени свеједно, ја имам и своју листу канала а и да буде РТС први свеједно ја сам бирам шта ћу да гледам, као и до сада. То што су Н1 и Нова С на прве две позиције није играло улогу у мом избору канала.

Ja sam otišao direktno u poslovnicu i zatražio raskid ugovora,istog trenutka su mi dali Eon Premium 12x1999 + 12x4999.
Pre toga sam se ganjao pet dana preko telefona.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Zato sto je najveci paket,to su i meni nudili,ali sam ja hteo srednji Eon da uzmem.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Videćemo šta će biti sa ovim 7 dana unazad za PTC, ali mene najviše nervira što u ponudi nema RTS HD, na kom tokom sportskih prenosa nema reklama, a i zvuk i slika su bolji od ovih imaginarnih RTS 1 I 2 HD.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ovo nije dobro za korisnike, šta kažete na ovo?
"Привредни суд у Београду донео је пресуду којом је утврдио да је СББ повредио права РТС-а неовлашћеним реемитовањем и саопштавањем јавности програма РТС-а на својој ОТТ платформи ЕОН. Истом пресудом, Привредни суд забранио је СББ-у даље вршење ове повреде под претњом новчаног кажњавања."
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html

Pa neka i oni nekom malo plate za emitovanje, pa makar to bio i RTS

Hoce i RTS udeo i kolacu. Nista cudno.

Samo da i ostali posle ne zatraže svoj deo kolača što bi dovelo do tog da bi onda ostale samo plaćene verzije svih GO aplikacija kod svih operatera.

Da li neko zna gde mogu da pogledam spisak kanala za paket "DIGITALNI TRIO GOLD EXTRA"? Znam da je to stari paket, sad je EON i drugaciji paketi ali nebitno, treba mi bas za gore navedeni paket.
Hvala

Da li neko zna gde mogu da pogledam spisak kanala za paket "DIGITALNI TRIO GOLD EXTRA"? Znam da je to stari paket, sad je EON i drugaciji paketi ali nebitno, treba mi bas za gore navedeni paket.
Hvala
Tu su ti Start, Hit, Plus, HD, Cinestar Tv premier.

E sada spisak ne znam de možeš da nađeš

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala

Na sajtu Sbb-a ides na Podrska - Cenovnici i dokumentacija i tu imas sve.

Hvala

Mislim da ti se spisak kanala u potpunosti slaže sa EON FULL paketom čak su i dodaci sa plaćenim paketima isti pickbox i cinestar premium + 1 EON za Smart TV.

Da li i vama ne radi login na MojSBB? Probao i Firefox i Chrome, izbaci mi Http/1.1 Service Unavailable.

Meni već nekoliko dana ne radi, neće ni preko aplikacije

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Jel uspeo neko da dobije eon premium po ceni eon full? Na pola sam trio gold extra, istice mi hbo premium promo 12 meseci, ne znam sta da radim. A pocinje GOT, Gomorra itd :))
Dajte neki savet..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Ja sam dobio 12 meseci po 2000din i 12 meseci Eon Premium po ceni Eon Full-a. Verovatno mi je išlo u prilog što imam 2 ugovora na svoje ime, jedan u kući gde su mi roditelji i drugi u stanu gde sam ja. I u zgradi imamo Orion optiku.

Ako ti ne daju onda možeš da uzmeš Eon Full pa po potrebi dok ti traje serija koju pratiš uzmeš HBO paket od 500 din i posle otkažeš kada se sezona završi, ako si kod Telenora onda imaš besplatno HBO Go uz Total pakete, instaliraš HBO Go na Eon Box i gledaš, ili uplatiš HBO Go po potrebi pa otkažeš.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam dobio 12 meseci po 2000din i 12 meseci Eon Premium po ceni Eon Full-a. Verovatno mi je išlo u prilog što imam 2 ugovora na svoje ime, jedan u kući gde su mi roditelji i drugi u stanu gde sam ja. I u zgradi imamo Orion optiku.

Ako ti ne daju onda možeš da uzmeš Eon Full pa po potrebi dok ti traje serija koju pratiš uzmeš HBO paket od 500 din i posle otkažeš kada se sezona završi, ako si kod Telenora onda imaš besplatno HBO Go uz Total pakete, instaliraš HBO Go na Eon Box i gledaš, ili uplatiš HBO Go po potrebi pa otkažeš.

Nista, idem na ovu opciju prvu koju si naveo.
Hvala na odgovoru.

Pa ovo je super sto si dobio,na to bi i ja pristao bez problema odmah ;)
Znaci 12x2000 i jos 12x4000,a paket je od 5000...vrh

Poslednja izmena:

Druze ovo nema sanse da se dobije..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno