Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugari da li je moguće da IR blaster na EON daljinskom crkne nakon par meseci samo a nije mi ispadao i lomio se? Do juče sam sa daljinskim mogao da uključim/isključim TV pa preko ovog TV/STB dugmeta i prebacim na EON i koristim ga. Sada ne mogu više TV da uključim na taj način a EON komande sve rade (Bluetooth veza).
eba8f86043a484b67a0ccb26b06684bc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drugari da li je moguće da IR blaster na EON daljinskom crkne nakon par meseci samo a nije mi ispadao i lomio se? Do juče sam sa daljinskim mogao da uključim/isključim TV pa preko ovog TV/STB dugmeta i prebacim na EON i koristim ga. Sada ne mogu više TV da uključim na taj način a EON komande sve rade (Bluetooth veza).

Ja sam pre nedelju dana uzeo EON i uopste mi ne radi IR -.-

Ako si menjao baterije na daljinskom moraces ponovo da uparis sa televezirom.
Kod mene se to desilo kad sam menjao baterije na eon daljinskom.

Kako se uparuje sa televizorom? Znam za varijantu uparivanja sa EON box-om, ali sa TV-om ne znam.

da li je neko imao problem da ne vidi opciju gledanje unazad? kontaktirao sam podrsku oni mi odgovorili da su refresh-ovali kod njih u sistemu i da ja trebam da uradim resetovanje d3 uredjaja, sto sam i uradio, ali i dalje ne postoji

Jel ima razlike u kvalitetu slike na Total TV i EON-u, van mreže?

Zdravo, dobio sam danas zamenu modema i dobio Technicolor CGA2121, na 5Ghz wireless-u laptop nece da ga detektuje ako je u modu 20/40/80Mhz, dok kad stavim na 20Mhz - 40Mhz moze da ga vidi i da se nakaci. Da li neko zna do cega moze da bude problem?

Poslednja izmena:
Zdravo, dobio sam danas zamenu modema i dobio Technicolor CGA2121, na 5Ghz wireless-u laptop nece da ga detektuje ako je u modu 20/40/80Mhz, dok kad stavim na 20Mhz - 40Mhz moze da ga vidi i da se nakaci. Da li neko zna do cega moze da bude problem?
Spusti samo kanal niže, stavi npr 40 i vidjeće ga [emoji6]

Spusti samo kanal niže, stavi npr 40 i vidjeće ga [emoji6]

Da da to sam i napisao, samo me zanima iz kog razloga se 5Ghz wireless na 80Mhz ne vidi? Generalno svakako mi ne treba 80Mhz on samo daje vece brzine koje su daleko od onoga sto trenutno imamo, 40Mhz podrzava do teoretskih 600Mbps a sa 80Mhz je do 1300Mbps

Da da to sam i napisao, samo me zanima iz kog razloga se 5Ghz wireless na 80Mhz ne vidi? Generalno svakako mi ne treba 80Mhz on samo daje vece brzine koje su daleko od onoga sto trenutno imamo, 40Mhz podrzava do teoretskih 600Mbps a sa 80Mhz je do 1300Mbps
Nisi me shvatio. Ostavi slobodno 80 mhz ali kanal spusti na niže i radiće sve. Imao sam isti problem sa technicolorom, nije mi ni macbook air ni redmi note 5 vidio kad je kanal bio čini mi se 116. Sa ubee modemom nisam imao taj problem, bez problema su ovi uređaji vidjeli ove kanale preko 100

Nisi me shvatio. Ostavi slobodno 80 mhz ali kanal spusti na niže i radiće sve. Imao sam isti problem sa technicolorom, nije mi ni macbook air ni redmi note 5 vidio kad je kanal bio čini mi se 116. Sa ubee modemom nisam imao taj problem, bez problema su ovi uređaji vidjeli ove kanale preko 100

Aha okej hvala :D Pa moguce da je do firmware-a samog technicolora nesto sto ce da isprave

Jel ok sad?

Treba mi pomoc,kako podestiti tehnicolor CGA2121 ,naime dolazi mi do prekida wi fi signala na svakih pet minuta,bilo da sam povezan na 2,4Ghz ili 5Ghz.Cak na smart tv i ne vidi tu 5 Ghz mrezu kao ni na giada kompu.

Ne pratim temu al reko da podelim informaciju koju mi je drugar preneo.

Naime, on hoce da predje na MTS optiku ali je i dalje pod ugovrom kod SBB-a jos par meseci. Kaze da mu je dosao akviziter iz MTS-a i rekao da ukoliko zeli da raskine ugovor, moze to da uradi i dok je pod ugovornom obavezom. Njihov pravni tim je vec sastavio sve papire i kaze da je dovoljno samo to da se potpise, oni to salju i na osnovu toga moze da se raskine ugovor. Sad, koliko je to moguce, nisam bas siguran...

Poslednja izmena:
Наравно да је могуће, спреме ти папире по којима платиш или остатак или доплатиш бенефите.

Ne pratim temu al reko da podelim informaciju koju mi je drugar preneo.

Naime, on hoce da predje na MTS optiku ali je i dalje pod ugovrom kod SBB-a jos par meseci. Kaze da mu je dosao akviziter iz MTS-a i rekao da ukoliko zeli da raskine ugovor, moze to da uradi i dok je pod ugovornom obavezom. Njihov pravni tim je vec sastavio sve papire i kaze da je dovoljno samo to da se potpise, oni to salju i na osnovu toga moze da se raskine ugovor. Sad, koliko je to moguce, nisam bas siguran...
Moglo je do 15. marta, jer su menjali opšte uslove, dodavali neke tačke. Više ne može, a i bilo je reči o tome već ovde.

Za svaki sledeći put da znate, ako vam bilo koja usluga bude s većom cenom od dogovorene ugovorom, imate mesec dana rok da raskinete, kod bilo kog provajdera bilo čega.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

To svakako. Ja sam tako raskinuo ugovor kod Beogrida pre 2 godine. Na njihovom sajtu je pisalo da korisnici imaju rok od 30 dana od datuma objave da raskinu ugovor bez penala.

Hvala za info o promeni kanala za Technicolor CGA2121. Sad sve radi. Još samo da mi poprave upstream.

Drugari,

planiram da kao novi korisnik uzmem EON FULL (ispadne u proseku jefinije 200din od EON DUO...) Vidim da svim forumima postoji silna rasprava koji ruteri se daju i koji je bolji. (jedni hvale jedne druge kude i kontra) jel ima neki ruter koji bi mogo da trazim da se zna da je pouzan i da moze da izgura 150mb .. ?:)

Dobices kao i svi Technicolor CGA2121 i to je to. Gura taj 150 i ostalo lagano.

Potvrdjujem za CGA2121, zakucava lagano 149,90...

Uzeo sam D link cov 1203 mesh system i svuda u svakom cosku kuce sve 'leti', samo ne znam koliko je zdravo ono zracenje... A nervira me sto ne moze da se iskljuci nocu

Sent from my H8266 using Tapatalk

^ Okay, hvala obojci :)

Btw, mnogo cool izgleda taj D link

Ovo nije dobro za korisnike, šta kažete na ovo?
"Привредни суд у Београду донео је пресуду којом је утврдио да је СББ повредио права РТС-а неовлашћеним реемитовањем и саопштавањем јавности програма РТС-а на својој ОТТ платформи ЕОН. Истом пресудом, Привредни суд забранио је СББ-у даље вршење ове повреде под претњом новчаног кажњавања."
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3478590/sbb-povredio-prava-rts-a.html

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno