Sbb je katastrofa od provajdera a naročito sto se tice usluge fiksne tekefonije, prvo sto ne kazu korisniku da ne moze pozivati bitne pozivne brojeve 0800, a sto su drzavne uprave, nakon 2 godine koriscenja fiksnog broja koji sam prebacio iz telekoma, ako uslugu i mogu nazvati koriscenje jer je telefonska veza bila katastrofa, broj sam vratio u Telekom, ali je Sbb dao sebi za pravo i dalje mi naplacivao uslugu fiksne telefonije samovoljno mi dodeljujuci nekakav njihov broj, iako nisam ni znao koji je broj niti su me o tome obavestili niti su me pitali za pristanak, a dali su saglasnost da se moj broj fiksnog vrati u Telekom, reklamaciju nisu hteli da usvoje za usluge konstantnog prekida kablovskog signala naročito u dane vikenda, uvek pravdajuci se kako su kvar otklonili, znaci nemaš uslugu a uredno fakturišu paket po ugovoru, ne postuju ugovor, tako da sam otkazao sve usluge Sbb, kao i zbog stalnog laganja oko zahteva razgovora s nekim u poslovnici, to bas izbegavaju, ispada kada se prijavi kvar kablovskog signala i nemaju mogucnost otklanjanja kvara, pravdaju se da je sve u redu s signalom, i onda ispada da korisnik laže, a kada sam još nagovesti da cu otkazati sve usluge onda su namerno poceli da
mi iskljucuju kablovski signal, sto mi je potvrdio i jedan njihov zaposleni u Sbb-u, tako da sam od juna meseca 2018 iskljucen s njihove strane jer nisam hteo da platim uslugu fiksne telefonije koju nisam ni koristio, jer je koristim u Telekomu i njima plaćam racun, odbijao sam da platim nesto sto ne koristim pa su ipak pre 2-3 nedelje prihvatili reklamaciju i smanjili potrazivanja za fiksnu telefoniju, preporuka sto dalje od Sbb-a i fiksne telwfonske usluge, a takodje i da kazem ako nemate kablovski signal onda nema te ni uslugu fiksne telefonije, kao ni sotale usluge.....