Čija je "optika" - dobro pitanje...@Martin Mystere: Treba ti i dalje "antenski" tj coax kabl tu kod TV-a jer novi EON STB preko njega emituje live TV sadržaj, a LAN koristi za "gledaj iz početka".
Nemaš drugu opciju nego da razvlačiš UTP kabl (ili moooožda će da radi sa onim "powerline" (strujnim) adapterima), ako hoćeš CUTV i VOD funkcionalnost na tom EON STB.
Nego, čija ti je to optika?![]()
Orion razvukli optiku neki dan kod mene u Veselina Masleše ispod Hadži Rumivove
Sent from my x2 using Tapatalk
Kakve bolje ponude, mi odavno nemamo konkurentnost i tržišnu utakmicu - ako smo ikad to i imali. Kod nas je bliže kartelsko udruživanje kada govorimo o ponudi i cenama, nego konkurentnost a ako neko od ovih manjih to i ne prihvati ovi veći ga brzo progutaju.
Pa sad, 3 razlicita komada kroz 13-14 meseci razlike, losa serija? pre ce biti da je vecina Ubee rutera tako. Takodje sa 4 razlicita tehnicara kad izadju na teren sam detaljno pricao i delio utiske o Ubee, i ni jedan od njih nije imao nista dobro da kaze za njega sam da im generalno pravi haos. Slazu se da ako radi onda je super, ali da je cesce obrnuto itd.
Inace problemi koji su se desavali su varirali kroz sva 3 kom, jedino je jedan radio 48h i crkao, ostala 2 su imala razlicite boljke u potpunosti. Ja ne smatram da sam pogresio da posle 3 komada kroz 13-14 meseci njihovog koriscenja, se konacno otarasim prokletije.
Uredjaji koji su kaceni nisu bili PC niti laptop nego mobilni telefoni, po meni je veoma normalno da PC spojim sa lan kablom, A telefoni, pa ovako imamo u kuci 4 Huawei telefona, 3 P10 i 1 P9 Light, takodje imamo 1 samsung, svi sem p9 Light imaju 5Ghz mrezu. I svi su se ponasali isto na wi fi.
Inace nismo se razumeli, mozda sam se lose izrazio, nemam 48 5GHz mreza oko mene nego 2.4GHz, ali i broj 5GHz se povecava i uopste nije ta fora "e ja sam jedini koji ima" barem ne kod mene.
Meni je za SBB najveća zamerka što nikakve pogodnosti za nas stare korisnike nemaju. Bukvalno nikakve. A opet kad pogledaš i druge operatere,ni oni nemaju neku ponudu. Ne znam kako ostali provajderi gledaju na svoje stare korisnike.
Meni ovo što su ponudili,bolje da ostanem na paketu na kom sam do isteka ugovora. E onda gledati ko nudi najpovoljnije za odnos cene i kvaliteta.
Za malo vise od mesec dana mi istice ugovor. Da li postoji mogucnost da predjem sa trio gold na eon full duo, s obzirom da ne koristim fiksni telefon?
Ne istice ugovor nego Ugovorna Obaveza, nije isto.Ugovor mi ističe za 10 dana.Pošto smo apsolvirali da za stare korisnike ne daju nikakve povoljnosti, razmišljam da raskinem ugovor i da neka druga osoba potpiše novi ugovor na mojoj adresi.Da li ta osoba mora da dokazuje da živi na mojoj adresi (npr da menja podatke u l.k) ili je dovoljna "časna Titova pionirska reč"?
Molim vas ljudi napisite da li vam je i dalje DL 60 Mbps,da li ste ih zvali,sta su vam rekli?
Kod mene su se najavili da dolaze sutra,ako je tako ne treba ni da mi dolaze.
Sa 200 na 60 mi ne treba uopste.
Za malo vise od mesec dana mi istice ugovor. Da li postoji mogucnost da predjem sa trio gold na eon full duo, s obzirom da ne koristim fiksni telefon?
....Kad istekne (zavrsi se) UO sve dok korisnik ne javi ostaje da se koristi paket koji je bio poslednji dok je trajala UO...
...da insistiraju na potpisivanju nove UO ali to nije tacno niti obavezujuce)
Kad istekne (zavrsi se) UO moze da se prelazi sa bilo kog na bilo koji paket bez potpisivanja UO.
Uvek je bilo ali su svi informisani skoro iskljucivo putem telefona a tu se javljaju one devojke koje generalno ne znaju nista osim da nude neki paket I da tvrde da mora da se potpise nova UO.Ovo nikad nije bilo,možda su nešto promenili? Prelaskom na bilo koji novi paket ide nova UO, i posle isteka stare.
Kod mene je trenutno na kablu 200,a na wifi-u oko 180.
Ako me to pitas...?
Pa šta je problem![]()
Ja cu da raskinem ugovor sa Sbb posto je istekla UO (vodila se na kevu) i da potpisem novu UO na sebe neki od eon paketa. Trebalo bi da me tretiraju kao novog korisnika i dobijem 12 meseci po 1990din.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Meni istice paket za 10 dana. Ispada da je onda najbolje ovo sto kaze Sceka222, da ostanem na trio gold bez potpisivanja EON LIGHT, jer sa ovim trenutnim dobijam vise, a uz to sam slobodan. Medjutim, odmah se namece pitanje, zasto onda ne daju u startu da se koriste ovi trio paketi bez ugovorne obaveze, vec tek nakon isteka ugovora ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari