Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ugovor mi ističe za tri,četiri meseca. I čekam da istekne da pređem sa Trio Gold Extra na onaj manji paket,Trio Gold.
Ne znam da li je to izvodljivo,tj. čekati jer znam da će sada oni sami da se nametnu u narednom periodu da nude taj Eon i samim tim te prislile da potpišeš novi ugovor na dve godine. I pitanje je da li će se moći preći na manji paket. Pretpostavljam da će već sutra objaviti cene novih paketa i usluga.

Poslednja izmena:
Ako je istekao ugovor, zasto nebi mogao da biras bilo koji paket pa i raskid ugovora.

Meni ugovor ističe 30.oktobra, i ja čekam te nove pakete.
8 god sam korisnik sbb usluga, svaki račun plaćen do 10. u mesecu.
Zadnje dve godine imam paket Trio Gold Extra po ceni Trio Gold paketa.U razgovoru sa operaterima jedino što mogu da mi ponude je novi dvogodišnji ugovor sa istim uslovima, što iznosi 3689 rsd/mes.
Novi korisnici taj isti paket plaćaju 2299×12 mes + 4389×12mes=80256/24mes=3344rsd/mes.
Svuda u svetu se ceni lojalnost, samo kod njih to ne važi.
Tražio sam duo gold extra po ceni duo gold paketa, jer mi fiksni ama baš ničemu ne sluzi, međutim to nisu u mogućnosti da mi ponude.
I ja sam, kao i većina pretplatnik kod njih samo zbog SK.
Ostaje žal što pored moje zgrade ne prolazi Kopernikus koji ima sve SK i Arene i to po znatno povoljnijim uslovima.
Eto, požalih se i ja malo

SK 4k se vec testira na 570 MHz. Kao i jos 2 HD kanala na 562 MHz.

Videcemo kakav ce kvalitet slike biti, mada mene vise kvalitet zvuka odbija od SK tj. bas zbog toga preferiram ilegalne strimove preko interneta. Mnogo je bolja utakmica kada je bilo koji engleski ili americki komentatori prenose nego li Gojko Andrijasevic i slicni likovi sa ultra smornim glasovima i bezveznim komentarom. Kada ce i kod nas sistem sa dva komentatora i da to pritom lici na nesto podnosljivo? (ne oni grozni pokusaji sa RTSa sa Strajnicem i nekim isluzenim fudbalerom sto nabada padeze). SK jednostavno nema dobrog sportskog novinara, jedini kvalitet im je sto prenose na srpskom jeziku.

Kod mene je SBB jedina opcija a od skora internet opet zeza, taman se potrefilo sa ovim reklamama Giga gradova. Ne treba mi gigabajt interneta nego stabilnih 100 megabita ali oni to izgleda ne mogu isporuciti jos uvek. Fiksni sam prebacio kod njih i zali Boze 400 dinara koliko kosta ta stavka u ugovoru. Niti ga koristim niti icemu valja njihov fiksni.

Što ne valja njihov fixni, ne kontam? Ima nešto naprednih funkcija, možeš dosta stvari da kontrolišeš preko aplikacije. Ja sam prebacio kod njih čim su počeli trio paketi, nikad problem nisam imao, žena konstantno priča sa babama i dedama, mesečno potroši 400 - 500 minuta. To što dosta ljudi ne koristi je drugo, ali kod mene perfektno radi.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

SK ima solidne novinare koji prenose NFL i to rade kao ameri njih dvoje u duetu i meni je odlicno. Za fudbal se slazem da bi malo trebalo to da se poboljsa ali nije lose, pritom sta sve ljudi prenose a imamo svi u paketima svaka cast. Samo red je da se stane na put i SBBu i Telekomu sa ratom oko Arena i SKova, neka se placa dodatno ali dajte da imamo izbor svi.

U najboljem slučaju solidne pošto su se nekoliko puta toliko nalupetali da je prosto bolelo slušati ih šta pričaju. Ljudi ponekad kao da ne prate šta se dešava na terenu a i pravila kao da im nekad baš nisu najjasnija...

Kako nemaju dobre komentatore, a Erceg i partneri sto prenose F1 i GP ?
Rade exstra posao, poznaju materiju do detalja i umeju da naprave uzbudljivu dramu od prenosa.
Cak i moja zena sad gleda sa mnom trke iako ih u principu ne voli..:D
Sta treba jos?

Da li si realan za F1? Ja sam zbog njihovih komentara trka prešao na hrvatsku Arenu. Pola trke raspredaju kako Ferari greši, kako im uvek nešto nedostaje i kako je Merc nadmoćan. Dave pričom umesto da komentarišu dešavanja na stazi uz poneku zanimljivost o ekipama.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Erceg je odlican. Narocito za Moto GP, zbog njega sam zavoleo taj sport. F1 je kao sport postao dosadan, mada svakako volim F1. Doduse od zvuka F1 mi se prispava, i to neverovatno, ali ocigledno mi frekvencija ne odgovara.
Sjajni su im kosarkaski komentatori, Srdjan i Plavsic. Kovacicu treba zabraniti da komentarise kosarku. Toliko je dosadan i zaludjen da je to neverovatno, a sa jako malo znanja. Uopste ne prati igru, poput RTS-ovog pulena Sarenca (aka Statisticar).
Fudbal ne pratim cesto, ali ima onaj "strucnjak" (sa duzom kosom) za tenis (sport koji nikako ne pratim), kada on komentarise fudbal, zaboravis kako se zoves koliko je naporan.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Kako nemaju dobre komentatore, a Erceg i partneri sto prenose F1 i GP ?
Rade exstra posao, poznaju materiju do detalja i umeju da naprave uzbudljivu dramu od prenosa.
Cak i moja zena sad gleda sa mnom trke iako ih u principu ne voli..:D
Sta treba jos?

Jeste i onda ubace ono žensko dete sa glasićem i tonom ravne linije i s..ebe komplet motoGP prenos. Počeo sam da pratim strane stimove samo zbog nje.Ne znam ko gura tu klinku...

Na prste jedne ruke se mogu izbrojati dobri komentatori na SK. Ja kad cujem Plavsica na kosarci, ni ne gleda mi se.
Inace to sa lojalnoscu nije jedinstveno samo za njih. Ista situacija je i u mobilnoj telefoniji. Samo sto je tamo lakse promenuti provajdera pa onda u toj situaciji kad si vec pokrenuo prebacivanje, zovu te i nude sve sto zelis.

Nisu loši novi paketi, za 3000 mesečno se dobija net 150 Mbps, tv sa 36 HD kanala i fiksni :D Sasvim pristojna ponuda, mada kada se gledaju samo tv paketi, ispade da se za 1000 din više dobija net od 150 Mbps i fiksni, tako da sam tv paket bez duo/trio kombinacije nije isplativ.

Meni ugovor ističe 30.oktobra, i ja čekam te nove pakete.
8 god sam korisnik sbb usluga, svaki račun plaćen do 10. u mesecu.
Zadnje dve godine imam paket Trio Gold Extra po ceni Trio Gold paketa.U razgovoru sa operaterima jedino što mogu da mi ponude je novi dvogodišnji ugovor sa istim uslovima, što iznosi 3689 rsd/mes.
Novi korisnici taj isti paket plaćaju 2299×12 mes + 4389×12mes=80256/24mes=3344rsd/mes.
Svuda u svetu se ceni lojalnost, samo kod njih to ne važi.
Tražio sam duo gold extra po ceni duo gold paketa, jer mi fiksni ama baš ničemu ne sluzi, međutim to nisu u mogućnosti da mi ponude.
I ja sam, kao i većina pretplatnik kod njih samo zbog SK.
Ostaje žal što pored moje zgrade ne prolazi Kopernikus koji ima sve SK i Arene i to po znatno povoljnijim uslovima.
Eto, požalih se i ja malo

Vec sam napisao, raskines ugovor, onda zakljucis novi i imas sve povoljnosti novog korisnika... Das lepo ovlascenje komsiji, bratu, drugaru (bilo kome sa drugim prezimenom) da na tvojoj adresi zakljuci ugovor i stvar zavrsena... jedan dan budes bez opreme ali imas povoljnosti...

Ako mi dozvole sa zadržim ovaj stari 2.0 d3 risiver odma danas potpisujem ovaj srednji eon. Taman mi je ta razlika u ceni što bih kupio za keš android box koji sam planirao da kupim za eon android tv. Ovo još izađe na rate.

Ovaj Eon Premium, je ekvivalent kojem paketu, po ceni i sadrzaju? Ja imam trio gold extra.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

SK 4K ce biti na redovnoj digitalnoj SBB kablovskoj ili mora EON ?

Šta će ti kad d3 isporučuje 720p/1080i ? Samo eon verovatno.

Da li ce moci opet preko SMART TV-a ili moram opet da imam jos jedan daljinski i STB? :(

Znaci nema vise starih paketa?

Jeste skontali da nigde ne piše upload? Garant se ništa nije promenilo...

Sad sam se čuo sa fb podrškom. Ne mogu nikako da pređem sa trio extra na eon full, već samo na eon premium. I to da plaćam punu cenu trio gold extra 12 meseci, a onda punu cenu eon premium 12 meseci koji košta 5000. :D Za jedan kineski android box i sk 4k. Ćaozdravo.

Sad sam se čuo sa fb podrškom. Ne mogu nikako da pređem sa trio extra na eon full, već samo na eon premium. I to da plaćam punu cenu trio gold extra 12 meseci, a onda punu cenu eon premium 12 meseci koji košta 5000. :D Za jedan kineski android box i sk 4k. Ćaozdravo.

Ja sam im upravo poslao poruku. Korisnik sam trio Gold Extra Paketa i uo traje do februara 2019. Pitao sam ih za mogućnost prelaska na Eon Full (Sa varijantom 12 meseci po 1999 i 12 meseci 3999.Dođe mu za 2 godine 3000). Nisam još dobio odgovorr. Ali očekujem odgovor sličan kao što si ti dobio.
Onda mi ostaje da čekam februar i da raskinem ugovor. Pošto za nas stare korisnike nikakve pogodnosti ne daju. Ako mi daju ovu varijantu,pristajem. A ako ne, onda se moram dobro raspitati za varijantu post.net pošto oni imaju SK. A sve mislim da će njih MTS da pazari. Ne znam. Sada kreću razne kalkulacije šta je najbolje. Odnos kvaliteta i cena ko šta nudi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno