Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi, ja im nudim da plaćam 2 godine full cenu, ni to neće. Kao da za 5000 ne mogu da kupim kineski box i instaliram eon smart app na koju imam pravu. Briga me za sk4k

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Za sad se eon nikako ne isplati... Ja sam uzeo trio gold extra po ceni trio gold i unutar paketa je eon standardno za web+eon za smart uređaj. Malo su se preracunali ako misle da duo, trio i eon budu razdvojeni.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

Zvao sam korsnicku sluzbu i raspitao se za nove pakete. Za stare korisnike je ponuda da 3 meseca (nema vise 12) placaju trenutnu cenu a onda punu cenu paketa. Za nove korisnike vazi cena sa sajta. Brzine su 75/5, 150/10 i 300/15. Znaci bolji je srednji paket znacajno u odnosu na prethodni trio gold jer za malo vise novca (300 din mesecno druge godine ugovora) dobija se 50% brzi download i EON uredjaj.

Sad sam se čuo sa fb podrškom. Ne mogu nikako da pređem sa trio extra na eon full, već samo na eon premium. I to da plaćam punu cenu trio gold extra 12 meseci, a onda punu cenu eon premium 12 meseci koji košta 5000. :D Za jedan kineski android box i sk 4k. Ćaozdravo.

Istine radi nije kineski nego korejski box. Za drugo si u pravu. Eto na kineskom Miboxu EON odlicno radi,a i na drilugim brendoranim kineskim takodje.Mislim na android tv vetziju.

Pa to, nikako se ne isplati. Ranije je bilo više paketa. Možda je ovaj gold extra viši od eon full ali je i manji od eon premium, izbacili su jedan međupaket i sad pokušavaju to da izjednače.

Narode, ovi novi EON paketi, je li to samo za SBB korisnike ili će napraviti i poseban cenovnik za TotalTV korisnike, pošto sam ja jedan od istih? Hvala! :smash:

Nisu loši novi paketi, za 3000 mesečno se dobija net 150 Mbps, tv sa 36 HD kanala i fiksni :D Sasvim pristojna ponuda, mada kada se gledaju samo tv paketi, ispade da se za 1000 din više dobija net od 150 Mbps i fiksni, tako da sam tv paket bez duo/trio kombinacije nije isplativ.
Мало си побркао, за 3.000 добијеш само теве пакет.

Све у свему, ко хоће да одмах пређе, мора на скупљи пакет. Углавном су повољнији од досадашњих осим најмањег који је скупљи. Прелазак изгледа подразумева и таксу за пријемник од 6.900, не видим да пише да следује уз пакет.

Мало је нејасно оно да су еон пакети доступни само на гпон инфраструктури, да ли су то ове из гига приче или има још таквих.

Svima ista prica, cimao ih preko fejsa a nisam na ugovornoj obavezni(duo premium), moze samo novi paket nikakvi popusti, nista.

Jel radio neko to raskidanje postojeceg pa novi ugovor na drugo ime da mi objasni proces na pp? Interesuje me samo kako ide to oko ovlascenja, posto je ugovor na caleta a on je 400km daleko od men(u nsu je jednom mesecno za vikend)

Poslednja izmena:
Ovo je smejurija. Potpisem novi ugovor i dobijem manje. Kakvi slepci..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ne dobiješ manje nego platiš više [emoji4]

Eon full je jeftiniji za 300 din od trio gold extra, a isti je sadržaj. Eon premium je jeftiniji od trio gold premiuma za sličan iznos. Izbacili su najslabiji paket i najjeftiniji. Kako izgleda sad se za sve uređaje (i dodatne) plaća priključna taksa i mesečna renta, i u digitalizovanim područjima?
Znači , ko hoće 3 boxa plaća 20700din priključnu taksu + mesečnu rentu 580din. STRAŠNO!!!
Untitled.png

Poslednja izmena:
@Calexx kako ne vidiš, eon full i premium podrazumevaju box.

Ispada da sam se ja *****ao sto nisam produzio akciju trio gold extra po ceni trio golda.Samo u ovoj zemlji ima da su nove stvari gore od starih.
C c c

Monopol na delu u zemlji krupnih monopolista. Bas sam hteo da se downgrade-ujem ali sada su svi paketi skupi tako da deluje da cu u blizoj buducnosti ono sto sada placam 3700 dinara placati 5000 hiljada ili koliko vec im se cefne u tom momentu. Meni ovi njihovi gigabajti internet downloada i EONi ne trebaju ali izgleda da oni to znaju zato i jesu podigli cene osnovnog paketa. Na uploadu skrtare kao i uvek.

Edit: Racun za kablovsku i net ko za struju. Jedino ih sisa onaj lopovski infostan.

Poslednja izmena:
kako monopol? zar nemas nikakav drugi izbor? evo kod beotela VDSL i IPTV za manje od 20 evra mesecno... 2200 dinara, doduse mora i fiksni telekomu da se plati...

@Calexx kako ne vidiš, eon full i premium podrazumevaju box.
Где пише, гледам само ценовнике, не и сајт? Или сам гледао непотпун ценовник?
daj link? giga za skoro 35 evra nije losa cena...
Ако сам добро разумео, то је цена коју доплаћујеш уз постојећи пакет и то само у гига градовима.

едит: Нисам видео или га није било, ово пише у акцијском ценовнику. Гледао сам само обичне.

Poslednja izmena:
Jedino može da ublaži osećaj da smo ovce za šišanje to da uz ove nove skuplje pakete za zaključenje ugovora daju jedan period sa nižom cenom kao do sada, Telekom to ima takođe

Послато са A0001 уз помоћ Тапатока

Na sajtu piše, idi na eon pakete.
Где пише, гледам само ценовнике, не и сајт? Или сам гледао непотпун ценовник? Ако сам добро разумео, то је цена коју доплаћујеш уз постојећи пакет и то само у гига градовима.

едит: Нисам видео или га није било, ово пише у акцијском ценовнику. Гледао сам само обичне.

Piše ali se ne vidi sadržaj stranice na Chrome-u :d Drugi browser probaj @calexx ako ne vidiš.

EON ponuda sa cenovnikom za digitalizovana područja:

https://sbb.rs/Binary/20635/sbb-cenovnik_digitalna.pdf

EON ponuda sa cenovnikom:

https://sbb.rs/Binary/20634/sbb-cenovnik.pdf

EON cenovnik van SBB mreže:

https://sbb.rs/Binary/20633/EON-CENOVNIK-VAN-SBB-MREZE.pdf

Sve piše samo detaljno čitajte i mala slova!

Ne rade linkovi

I ako moze neko pojasnjenje... Sta sad korisnici najaceg Trio Gold paketa dobijaju (ako dobijajju)? I kako da potpisem za giga mrezu kad giga mreza jos ne postoji?:trust:

Poslednja izmena:
Nerade jer su pogrešne informacije. Sad sam poslao zahtev za Eon premium, a prelazim sa trio gold extra bez UO. 4999 din , prvih 6 meseci stara cena, 1x eon box, 1x cam i 1x 2100 se dobija. Pošto imam opremu ostaje mi ova koju imam. Nema priključne takse.

https://sbb.rs/n10480/EON-paketi/EON-paketi

Poslednja izmena:
EON Box pretpostavljam ne radi sa ne-sbb interneta?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno