Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ta informacija mi treba, za 3 crvene i mesec dana cekanja dobijes ono sto ti pripada i ne nerviras se sa Ubee.
Ubee. Nikad problem na 5ghz.
998479c2e55501aa403eb8521f118869.jpg

Poslednja izmena:
Znam ja da Ubee nema problema sa 5GHz, ali je na 2.4GHz katastrofa.Jedva izvlaci 30, i meni je cak pravio problem kada sam lap top povezivao preko kabla vrednosti su bile tipa 55-60, dok npr cisco izvlaci lagano 100 preko Lan-a.

Još jedan ugovor za 1395 dinara mesečno ili kupiš i spojiš android box pa gledaš Eon. Ni po sadašnjem ugovoru nisi smeo da imaš 4 (vidi ovde), ali to nisu mogli da onemoguće, sad kad digitalizuju sve prelazi pod njihovu kontrolu.

Imaš ovde iskustva iz Novog Sada gde je digitalizacija završena:
http://www.mojnovisad.com/megafon/besplatna-sbb-digitalizacija-koja-nije-besplatna-id206.html
Još jedan ugovor im sigurno neću platiti.
Ne znam kako radi taj EON, imam trio silver paket.
Prvo bi morali da pojačaju signal jer na digitalnim kanalima stalno mi se pojavljuju kockice.

Ja nemam problem sa ubee na 2.4.. Imam punu brzinu 60/4 u svakom trenutku... Nebitno dal sam u istoj sobi ili napolju itd..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ne radi SBB blok 23 zgrada 7, nema Interneta, nema IP telefonije, normalno ni wi-fi, TV. Lampica sevice crvena iz za oba broja telefona lampice crvene a trebalo bi da je sve crveno jer nema interneta.

Proradilo

Poslednja izmena od urednika:
Koji ubee imaš 32c ili 327?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
327N
Znam ja da Ubee nema problema sa 5GHz, ali je na 2.4GHz katastrofa.Jedva izvlaci 30, i meni je cak pravio problem kada sam lap top povezivao preko kabla vrednosti su bile tipa 55-60, dok npr cisco izvlaci lagano 100 preko Lan-a.
Neće ti nijedan ruter pomoći ako se ti nalaziš medju gomilom mreža (2.4). Drugar imao isti problem i kad je prešao na 5ghz progledao je.

Što se tiče povezivanja preko lana isto oko 98 se vrti.

Poslednja izmena:
327NNeće ti nijedan ruter pomoći ako se ti nalaziš medju gomilom mreža (2.4). Drugar imao isti problem i kad je prešao na 5ghz progledao je.

Gde mogu malo da istrazim o tome koji kanal izabrati, kako optimizovati sopstveni ruter tako da imam dobru brzinu i rasterecenu mrezu? Imam CISCO EPC3925 ako je ta informacija relevantna.

Kod mene je taj slučaj. Još na 13-tom kanalu ali džabe. Na 2.4 gura 40 Mbit a na 5Ghz 98.5 Mbit

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ubee wds bridge sa tp linkom

Od skoro sam presao sa Ikoma na sbb, i zamenili su mi motorola ruter sa Ubee home gateway..

Ja sam ranije imao vezan tplink wr841nd na taj motorola modem (posto nije imao wifi u sebi), a na spratu sam imao tplink wr740n koji je preko WDS Bridge-a bio povezan..

Sad sam pokusao da vezem Ubee uredaj sa tim tp linkom (promenio sam ip na 192.168.0.2) ali kad iskljucim DHCP Server nece uopste da sljaka net preko njega. Kad je upaljen DCHP na oba uredjaja radi net ali su brzina i ping katasrtofa...
Sad kad radi wifi preko tp linka izgleda da ubee blokira pristup pa nemogu ni da udjem u podesavanja tplinka.

Posto sam laik u ovim temama ako moze neko da mi objasni gde gresim i da li mozda nesto trebam da podesim u ubee ruteru...

Još jedan ugovor im sigurno neću platiti.
Ne znam kako radi taj EON, imam trio silver paket.
Prvo bi morali da pojačaju signal jer na digitalnim kanalima stalno mi se pojavljuju kockice.
Slab je signal jer imaš previše uređaja možda.

SBB,Rakovica Puklo totalno ne radi ni d3 ni net ni analogna.

Kod mene radilo sve bez problema ceo dan (Rakovica)

Kod mene radilo sve bez problema ceo dan (Rakovica)
Proradilo je posle 3 sata ko da si ti bio na drugom cvoristu ili su nekog prikljucivali pa me greskom otkacili i to je moguce

Sent from my LG-H340n using Tapatalk

Najverovatnije je nestala struja na nekom pojačivaču ili čvorištu, za koje si ti zakačen..

Jel neko koristio externi HDD na ovom technicolor pds 3121? Jel mora isključivo usb sa zadnje strane? Koji je max kapacitet koji podržava ovaj box?

Može bilo koji port. Prvo sam koristio stari od 100GB ali je bio spor pa je D3 sporo prebacivao kanale zbog time shifting-a. Posle sam koristio 1TB bez problema, samo što moraš da gledaš ono što snimaš ili da snimaš noću. Stari V2 ima dva tjunera pa snimaš i gledaš šta hoćeš.

Pošto videh (ponovo) reklamu za optiku u bloku 19a rekoh da proverim ima li ikog da se priključio ili nas opet zamlaćuju?

Jel se EON kao aplikacija pojavio na nekim drugim platformama osim android? Konkretnije, ima li ga na LG webOS 3.5?

​Koja je procedura za otkazivanje usluge TV-a, radi se o ikom-u koji je sada sbb, korisnik vise nije u ugovoru?

Odneses opremu i trazis iskljucenje, s obzirom da je uo istekla nema nikakvih penala

jel ima jos neko problema sa Skype share screenom ?

Meni to treba za posao i sad je postao neupotrebljiv totalno, zamrzava se svakim 30sec.

Jel sbb uveo neki shaping ?

mozda zbog CGNAT-a?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno