Imas posebnu temu za EON. Zato ti niko neodgovara.Jel se EON kao aplikacija pojavio na nekim drugim platformama osim android? Konkretnije, ima li ga na LG webOS 3.5?
Ok hvalaImas posebnu temu za EON. Zato ti niko neodgovara.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=406427
Još brže je iz Telenor aplikacije samo uneses broj SBB ugovora i odmah stigao SMS da je aktiviran.Bio sam danas u SBBu, aktiviran superset bez problema. Jedino sto se nista ne potpisuje, kao sto tvrde u call centru. U principu samo im treba broj telefona i prezime i ime pretplatnika Telenora. Prosetali su me bez potrebe, moglo je to i preko call centra al ajde..
Ja sam tako odradio za minut sve gotovo. Odmah aktivirano i 50% više na Telenoru.Eh.. bila je prica da kada su raziciti korisnici Telenor i Sbb paketa, ne moze preko aplikacija. Tj preko sbb-ove ne moze sigurno, ako moze preko telenorove odlicno.
3G je gigabitni model. Ne koristim 2.4 ali probaću ponovo.@Kepa. Da li je tvoj Xiaomi Mi Router 3G gigabitni?Kod Kineza postoje dve verzije na 100Mbps i na 1000Mbps.Da li si sa supersetom dobio neko poboljsanje na 2.4GHz.
Ne moze da prodje ni mesec dana da im je net u redu, ne znam da li jos neko iz NS ima problema trenutno, ali izgubio sam zivce vise i da im pisem, nista korisno cuti necu svakako.
edit: kao po obicaju "postoje smentnje, kolege rade na tome i pokusace da dobiju vise informacija"![]()
Kako se proverava potrošnja interneta kod SBB-a? Čini mi se da je ranije postojala ta mogućnost, a sada ne mogu da nađem.
Danas treba da raskinem ugovor i vratim opremu, pa da vidim da li je Vip Kućni Net dovoljna alternativa.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kod sestre Identičan problem sa istim paketom i ruterom.Ubi me Ubee!
Odnedavno član (i) vesele SBB porodice. Trio Gold Premium paket. Ubee modem, tanki, novi, 5GHz.
Može li neko da me baci na post ili stranicu sa setovanjima - izludeh. Fazon je što malo malo pa nestane wi-fi mreža. Kad nestane na određenom uređaju, teško se sama vrati, modem mora da popije restart.
5 wi-fi uređaja u kući, svi su dual-band, odnosno svi imaju mogućnost izbora 5GHz.
Fala unapred!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari