Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa otvori ga, na e-mail koji nikada ne gledas i nikoga ne dodaj.... ja sam zbog takvih gluposti i FB i Twatter nalog otvorio :) (i ne koristim FB uopste, dok Twat vec ima konkretne koristi, a ne bacanje vremena)

4.900 din je taksa za drugi receiver........aloooooooooo, 4.900 im *******

Ubee. Tad uz gold nisu davali, a i dobio sam 6 meseci da placam silver, a presao na gold.

Ja sam dobio Ubee na Gold + 6 mesei po 1 din. Još sad da su mi aktvirali jednu promociju...

I, uradi li neko nešto pošto je prošao 1.7.?

• Like
Reagovanja: M J
E kakva je sada situacija sa tim Ubee-jem? Ja sam hteo prošle godine da zamenim ovaj stari Cisco za njega zbog 5Ghz opsega, ali su ga svi ispljuvali i rekli da to nipošto ne radim :trust:

Sumnjiv si ti ko Alfa u VIP/MTS temama :D

***, moram i ja neke zarade da imam :d

Inace pricao sam sa non geek korisnicima o ovome. Njima je to cimanje da im pisu na FB, kazu zadovoljni su sa ovim. Ne mogu da verujem kako nam je opao standard da se borimo za nesto... Od njih 15, samo dvoje je to uradilo i dobilo. Raspon godina od 25-35.

Posle teksa koji sam ovde porcitao, poslao sam poruku preko FB i malo dizao frku, isto mi nisu odgovarali na pitanje sta sa time sto po ugovoru placamo ultru a nje nema.... Da bi me na kraju pozvali i ponudili duo gold Extra po ceni obicnog duo golda!!

Ponudili i meni gold extra po ceni običnog gold ali na 12 meseci i ja prihvatio. S obzirom da mi je istekao ugovor i ovo je sasvim OK...

Jel ima ta ultra koju su ukinuli na Duo Silver paketu, da ih ne zovem džabe? :)

Zdravo, interesuje me da li bi radilo ako bih sim karticu iz d3 mini-ja ubacio u cam module u pcmcia slotu na tv? Ako bi to radilo, da li je sinhronizovano samo sa njihovim d3cam modulom ili bi mogo da se koristi bilo koji?

Ma iskreno nisam se bunio zbog Ultre. Bunio sam se sa namerom da dobije neku povoljnost[emoji56]

Ma znam da nema više ni ja jedbom paketu, nego pitam da li je ranije bila na Duo Silveru, ako jeste bila (posto uopšte ne gledam tv) da ih onda zovem i tražim neke povoljnosti :)

Skoro sam se ukljucio u temu i vidim ovo oko ukidanja Ultre i mogucnosti da se izboksuje neki veci paket po ceni sadasnjeg, pa da pitam jel nije kasno za to i sta da im "skresem" konkretno na face-u?
Trenutno imam Duo Net Gold pod ugovorom koji istice sad 5.8. Ako jos uvek moze da se trazi nesto bolje, mogu li npr. Duo Net Gold Extra po ceni sadasnjeg, potpisacu novi ugovor, nije problem...? I koliko sam video ovde sleduje i Ubee home gateway, jel se i on dobija ili mora da se trazi, ja imam onaj Cisco, zadovoljan sam sa njim...
Hvala!:)

Pa ja sam se ukljucio u ovu temu prekjuce. Poslao odmah poruke na face. Malo dizao frku sto nema ultre a placamo je po prehodnom ugovoru sto smo potpisali i danas me zvali da mi daju povoljnost. Znaci u 2 dana. Probaj ako hoces. Ubee svakako sleduje na Extra paketima. Ali ga nema na stanju i bice za 30 dana. I rekli minda moze naknadno da se zatrazi!!

Poslednja izmena:
Stigao i meni poštar [emoji1]
@Djilkoše jel si ti slikao ugovor i poslao im na mail da brže uključe veći paket.
d5b93a8fb32ae69a6104fd9057ccd547.jpg
315a0c00fa461193953b130fa6cefc5e.jpg

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Како сад да схватимо ваше потезе? Отимају од деце, како сад деци да објаснимо што нема овога или онога, како их није срамота да деци ускраћују ... и онда компензација за који Mbps више и сви срећни и задовољни. А деца? Њих сте оставили без омиљених канала без којих нису могли??

Pa vidis da nece da vrate Ultru ni u kakvom slucaju! Nece da odgovore na pitanje: zasto placamo nesto sto nema, a u ugovoru stoji da ima??? I sta treba da radimo. Da is ostavimo na miru da nas zezaju, ili da pokusamo da naplatimo na drugi nacin... i nismo mi ostavili decu bez kanala!!! Nego oni!!

Poslednja izmena:
Како сад да схватимо ваше потезе? Отимају од деце, како сад деци да објаснимо што нема овога или онога, како их није срамота да деци ускраћују ... и онда компензација за који Mbps више и сви срећни и задовољни. А деца? Њих сте оставили без омиљених канала без којих нису могли??
Evo ja ću da ti kažem, koji imam dvoje dece i hebe mi se za ultre, samo sam obavestio starijeg da nema više, i on je našao drugu zanimaciju. Nisam cimao sbb za bolji paket, i za to mi se hebe, za njihove mbite. Ali svaka čast ovim ljudima što su se iscimali, i jedni drugima pomogli da koliko toliko pokažu sbbezobrazluku da ne mogu baš toliko bahati da budu. Jeste da je to verovatno neki zanemarljiv procenat, ali neka. I nije uopšte korektno da prozivaš ljude ovde, šta su drugo mogli da urade kad su ovi ugasili kanale. Pa neće valjda da štrajkuju glađu ispred skuštine zbog dva dečja kanala?

Sta bih dobio sa duo gold ako krenem da ih smaram za tu ultru za koju nikad nisam ni cuo :) ?

Poslednja izmena:
Veceras sam stupio u konrakt sa SBB preko fejsa i uz uvodnu rec ;) izneo da trazim trio ekstra po ceni trio golda koji sada koristim. Odgovor sam dobio o SBB radnika, B......a, to jest poslo mi je klasicno cirkularno pismo, ono kao Nick nam daju u osnovnoj ponudi (ja ga ionako do sada placao), a i da rade na uvodjenju novih decijih kanala...bla, bla... Pokusao sam da nastavim razgovor, ali se on pretvorio u monolog, posto vise nije bilo nikakvih odgovora. Na kraju sam gospodina B. uputio na zaduzene za to da se raspita i zavrsio monlog od 5-6 poruka.
BTW, Ultru nisam imao ni memorisanu a ni extra paket mi nesto i ne treba, al reko ajde da probam, i za sada corak ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno