Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Znam, ali nemam facebook.
Ubee. Tad uz gold nisu davali, a i dobio sam 6 meseci da placam silver, a presao na gold.
I, uradi li neko nešto pošto je prošao 1.7.?
Na kom si paketu bio?
Bio sam na Duo Gold. I ponudil mi na 2 god Duo Gold Extra + Ubee uredjaj! E Ultre nema vise ni na jednom paketu.
Inace, bio mi je danas postar, potpisao sam ugovor/aneks.
Kada vam dodje postar fotkajte sve strane i posaljite im na mail cisto da se ubrza proces.
Mail je
Kod:
Evo ja ću da ti kažem, koji imam dvoje dece i hebe mi se za ultre, samo sam obavestio starijeg da nema više, i on je našao drugu zanimaciju. Nisam cimao sbb za bolji paket, i za to mi se hebe, za njihove mbite. Ali svaka čast ovim ljudima što su se iscimali, i jedni drugima pomogli da koliko toliko pokažu sbbezobrazluku da ne mogu baš toliko bahati da budu. Jeste da je to verovatno neki zanemarljiv procenat, ali neka. I nije uopšte korektno da prozivaš ljude ovde, šta su drugo mogli da urade kad su ovi ugasili kanale. Pa neće valjda da štrajkuju glađu ispred skuštine zbog dva dečja kanala?Како сад да схватимо ваше потезе? Отимају од деце, како сад деци да објаснимо што нема овога или онога, како их није срамота да деци ускраћују ... и онда компензација за који Mbps више и сви срећни и задовољни. А деца? Њих сте оставили без омиљених канала без којих нису могли??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari