Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za čega bi ih tužio osim naknade štete?I to samo u slučaju da ne daju raskid ugovora.
Tuzio bi za netacne javne informacije i stetu za druge korisnike.
Imamo jednog komsiju, penzioner, ozbiljno se zainteresovao za ovo, jer mu unuce gleda izgleda Ultru. Kao i sve ostalo kod nas, garant ce ostati na tome "zainteresovao se ozbiljno", ali sto da ne.

Mozda i meni nekada posluzi za meni bitne stvari.

Postoji li kod nas neki ekvivalent onome što je class action lawsuit u americi, gde se nekoliko nezadovoljnih kupaca ili korisnika usluga skupe i tuže neku kompaniju?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zakon o zaštiti potrošača predviđa kolektivnu tužbu radi zaštite interesa potrošača. Ali nije klasična tužba, postupak vodi ministarstvo. Nisam se detaljno bavio ovim pitanjem, znam da je to regulisano tim Zakonom, od člana 145 pa nadalje.
Klasična kolektivna tužba je postojala u zakonu o parničnom postupku, Ustavni sud ju je ukinuo negde 2013 godine , ne znam detalje.
Znači, ne postoji ekvivalent.

6428635774.png

Danasnji dan...po tehnickoj podrsci kao i uvek sve sljaka kako treba, signal je vrh, nema zagusenja....
Inace 100/6 je paket

Ovo je ocajno, salji ovaj rezultat tehnickoj podrsci, neprihvatljivo lose.

Dok sam bio na moru menjali su cvor, keva se zalila da ne sljaka TV nedelju dana. Posle prijave su sredili ali su nesto napomenuli da su svi kablovi zazidani blablabla i da se treba celoj zgradi ponovo odraditi kabliranje. Prekjuce su dolazili i pojacivali signal celom kvartu zbog tog premestaja cvora i evo danas katastrofa.
A ovi iz tehnicke ne priznaju nista...operater me smarao toliko da sam na kraju ispizdeo i iskljucio mu komp dok meri protok. I na kraju jedva napisao nalog.
A ovo je i super kako zna da padne.

Ja se ne selim odavde gde sam. Pored njihove tehničke zgrade i tu nema da ne radi nešto [emoji23][emoji1458] čak i da se desi ili u roku od par sati se sredi ili sutradan bude sve gotovo tako da ne mrdam.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

^ selim za Kanadu. Ovde je sve tako divno :d
A grtalica se pokvarila :D

:D

Inace, bio mi je danas postar, potpisao sam ugovor/aneks.

Kada vam dodje postar fotkajte sve strane i posaljite im na mail cisto da se ubrza proces.

Mail je

Da se i ja prijavim kao zadovoljni korisnik, dobio sam Duo Net Gold Extra po ceni Duo Net Gold paketa, uz nov ugovor. ;) Hvala Ultra kanalima, hvala SBB-u.

Poslednja izmena:
Za sat vremena sredjeno. Novi paket je aktivan.

Wifi
f7390d84f5e25124ba1b46c968f8fc18.png

@Djilkosh_Ns nisam ispratio, šta si ugovorio kao kompenzaciju za Ultru?
Meni danas ponudili HBO premium na 90 dana, prihvatio, s tim da sam odredim kada počinje aktivacija. Imam Trio gold paket

Jel moguce imati samo njihov net,bez kanala ili bilo cega? Naravno imam trenutno njihov paket,isteko ugovor a rekoh da uzmem samo net( imaju 40 mb za 1600 din) ..

@Djilkosh_Ns nisam ispratio, šta si ugovorio kao kompenzaciju za Ultru?
Meni danas ponudili HBO premium na 90 dana, prihvatio, s tim da sam odredim kada počinje aktivacija. Imam Trio gold paket

Dogovorio gold extra po ceni gold-a. Nisi trebao da prihvatas, al ***.

Da, ali kreće ti novi dvogodišnji ugovor?
U gold extra od tv kanala praktično ne dobijaš ništa, ali dobijaš 100Mb internet, jel tako?

Dogovorio gold extra po ceni gold-a. Nisi trebao da prihvatas, al ***.

Predpostavljam da nemaš akciju ili ti je istekao ugovor? Ja imam 6 meseci po 1 din. i nisu mi odobrili na to još i prelazak na veći paket.

Da, ali kreće ti novi dvogodišnji ugovor?
U gold extra od tv kanala praktično ne dobijaš ništa, ali dobijaš 100Mb internet, jel tako?
Dobijam više HD, npr eurosport nisam imao u HD-u to je prvo što mi pada na pamet i mislim da Animal nije bio HD i IDX isto nije bio HD na goldu + naravno net 100/6. Ima tamo lista vidi se šta ima više u extra u odnosu na običan gold.
Predpostavljam da nemaš akciju ili ti je istekao ugovor? Ja imam 6 meseci po 1 din. i nisu mi odobrili na to još i prelazak na veći paket.

Napisao sam bio, ne pratiš [emoji12]
Prošlo mi je 4 meseca od potpisivanja ugovora, u februaru sam potpisao novi ugovor.

Šta si dobio tim ugovorom? Šta si u februaru izboksovao?

A sada si potpisao novi dvogodišnji?
Ok, mislim da meni ovo više odgovara. Internet link (dl) nam je više nego dovoljan, a ul nikada dosta :)

Šta znam, mrzi me da se natežem sa njima, a i nije mi nešto potreban brži net ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pitanjce, posto treba da predjem sa Duo Gold, na Duo Gold Extra i koliko vidim sleduje mi Ubee, da li uredjaj salju automatski sa novim ugovorom ili moram posebno da ih zovem da menjaju?

Morace onda ekipu da zakazu, jer meni je postar doneo samo ugovor, posto imam vec Ubee.

:D

Inace, bio mi je danas postar, potpisao sam ugovor/aneks.

Kada vam dodje postar fotkajte sve strane i posaljite im na mail cisto da se ubrza proces.

Mail je

Ja sam takođe u utorak obavio isti posao. Jedino na šta treba obratiti pažnju: po isteku ugovorne obaveze, počinju da naplaćuju Trio Gold Extra. Naravno, po isteku UO, može se preći i na manji paket ;)

Meni su rekli da su prosledili zahtev nadležnom sektoru i da će me neko kontaktirati pa da vidimo i to čudo...

Na FB se sve resi, zvala i mene neka tako i ono odhebala me. Otisao na FB, resio za pola sata i prepisku i poziv posle par minuta :whip:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno