Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobio ugovor na 2 godine
Trio Gold Exstra po ceni Trio golda,tj ovaj ugovor od 4500 din placam 3800 din.

Pocela ona meni ko Djilkosu okaceno je 01.06,ja kazem nije,ona opet okačeno 01.06,ja operaterki okačeno je 19.06 hoćete li i dokaze za to.
Onda mi rekla mozemo ovo da vam ponudimo ili 6 meseci HBO kanale,naravno izabrao sam veci paket po ceni nizeg.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Jel možeš da mi pošalješ dokaze(može i na pp)? Da li je u pitanju samo ID objavljene vesti ili ima još nekih dokaza?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nadjite negde oko posta 16150 koliko se sećam. Ima ceo post sa linkovima.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Eto bio sam blizu [emoji1][emoji1362]

Sa linka SBB sajt od 19.6 vodi na vest "Letnja Video klub promocija!", a ne o obaveštenju programske ponude?

PS.
Preko fejsa kada se izabere "kontaktirajte nas" vodi na forum za kontakt preko sajta, ne preko poruka za fejs?

Poslednja izmena:
Nemam gore izmeni.
Kontaktiraju telefonom ako im se obratite preko fejsa tj. poruke. Nude HBO 3 meseca ili da ubrzaju internet 2 meseca. Više od toga ne, viši paket po ceni sadašnjeg ne. Vrte priču da su objavili vest 1.6. i da je prošao voz za raskid bez penala, prošlo 30 dana i ne može se raskinuti bez plaćanja ostatka ugovorne obaveze.

Reci im da ti dokažu da su objavili tad i tad, a ti ćeš poslati ratel-u dokaze da nije tako, a da si dobro upoznat sa antidatiranjem i koliko je kažnjivo. Ako možete da se dogovorite možete, ako ne onda ide drugačije.

Evo i ja sve završi danas. Kontaktirao sam ih preko Facebook poruke. Izneo sve što ste ovde rekli. Posle 20 minuta tražili kontakt telefon na koji mogu da se dogovore samnom.
Nedugo potom me pozvao njihov službenik i ponudio HBO u narednih 90 dana. Ja tražio novi ugovor ( gold extra po ceni golda) i odobriše mi.

Cudno da vise nude jaci paket po ceni istog, a da ne daju brzi internet samo? Zar ih ne kosta manje? (za TV im sigurno treba licenca po korisniku)

Alfa, covece, pa ovo ce izboksovati 500 ljudi u celoj Srbiji, ako ne i manje, zanemarljiv je to trosak.

Da, ali net je nulti trosak. Sem ako ne moraju menjati modem.

Ne moraju da menjaju, ali znaju da se ovi sto se bune za televiziju zele nesto iz tv domena - sigurno bi izasli u susret i za internet, ukoliko bi neki galamdzija to trazio u raskusurivanju.

Dobio sam godinu dana Filmski paket (tu je i HBO). S obzirom da mi ugovor ističe za dva meseca, potpisacu novi sad + filmski paket godinu dana, za cenu sadašnjeg paketa. Total Tv Mix je u pitanju.
Juče mi nudili novi ugovor i 3 meseca HBO, odbio i tražio raskid. Danas ova ponuda i prihvatio. Nisu se branili ništa oko obaveštenja za raskid....

Kuku lele, otimaju od dece, a onda na kraju dana kako da iskukamo HBO i još ponešto...i naravno svako za sebe, ne znam zašto nisam ni sumnjao da će biti neke organizovane opšte akcije...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

...i naravno svako za sebe, ne znam zašto nisam ni sumnjao da će biti neke organizovane opšte akcije...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Sad ti je prava prilika da pokažeš organizatorske sposobnosti i pokreneš jednu veliku/opštu akciju... Ili je ipak lepše kritikovati i čekati da je pokrene neko drugi?

Šteta, ja mislio da smo konačno dobili nekog ko će da se angažuje za druge jer si imao taj altruistički stav "jedan za sve" kad ono tebe ova priča i ne dotiče...

Šteta, ja mislio da smo konačno dobili nekog ko će da se angažuje za druge jer si imao taj altruistički stav "jedan za sve" kad ono tebe ova priča i ne dotiče...

bolje ti je da pises parole i pravis transparente za protest ispred sbb nego da se nadmudrujes ovde sa mnom...leto je, nema mnogo dogadjaja, dovoljno je vas 50 korisnika da se skupi ispred sbb da privucete paznju medija...eto, jedan besplatan savet za opste dobro...

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
I to šta je bolje a šta bi ko mogao da radi bi slobodno mogao da prepustiš SBB korisnicima, kao i prethodno što si rekao da ćeš...

Scouser, da li pravno uopste moze lice, koje nema SBB uslugu, da tuzi SBB za ovakve stvari? Ne za odstetu, nego za bilo sta?

Scouser, da li pravno uopste moze lice, koje nema SBB uslugu, da tuzi SBB za ovakve stvari? Ne za odstetu, nego za bilo sta?

U građanskom pravu (naknada štete i dr), moraš imati aktivnu legitimaciju da bi ih tužio.

Stranka je aktivno legitimisana ako je nosilac prava i obaveza u materijalnopravnom odnosu povodom koga je spor nastao. To je ugovor o pružanju usluga, zaključen sa SBB.

Znači, ne može neko drugi.

Postoje i izuzeci ali samo ako se radi o javnom interesu. To ovde nije slučaj.

Znaci, ne moze niko, sem mozda javnog tuzionca (imamo li mi to?) da pokrene neki postupak, ako nije korisnik SBBa ili njihov advokat?

Ne može niko, ni državni javni tužilac. Tužilaštvo postupa u krivičnim stvarima, ja pričam o građanskom pravu. Nisam siguran za koji postupak si me pitao, krivični ili gradjanski? Ovaj prvi ne bih komentarisao a za drugi sam odgovorio.

Poslednja izmena:
Bilo koji, nije valjda nije moguce da se tuzi SBB za ovo, ako ne tuzi neko za materijalnu stetu samo?

Za čega bi ih tužio osim naknade štete?I to samo u slučaju da ne daju raskid ugovora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno