Zato sto imam ugovor jos godinu i nesto, a ovo je kao proslo, jer danas je kao 3.7, a moglo je da se raskine pre 1.7, jer je objava bila 1.6 i trajala je mesec dana :d haha
Zato sto imam ugovor jos godinu i nesto, a ovo je kao proslo, jer danas je kao 3.7, a moglo je da se raskine pre 1.7, jer je objava bila 1.6 i trajala je mesec dana :d haha
Cimaš ih na Facebook I smaraš dok te ne kontaktiraju na telefon.Jel uspeo nešto da izboksuje na osnovu ove situacije neko ko nije više pod ugovorom - u stilu sadašnji paket po ceni nižeg ili viši paket po ceni sadašnjeg? Ili jednostavno na nas koji nismo pod ugovorom ne trzaju...
Btw na koji mejl im šaljete prigovore i tražite "akciju"?
... I onda su me zvali danas oko 13h i vrlo ljubazno i sve u skladu sa dogovorom, džentlmenski se rastadosmo posle još nekih sat vremena.... Tako da sam se razdužio po reversu i ostao dužan junski račun a oni su ostali dužni da do ponedeljka završe to sa pravnom službom i oslobode me UO. Naglasio sam im da posle ponedeljka ne očekuju moju saradnju te da će, ako ne ispoštuju taj termin, oni meni dolaziti na noge i to onda kad rešim da odvojim malo vremena za njih...
Koliko si ti još imao do isteka ugovora?Dobio ugovor na 2 godine
Trio Gold Exstra po ceni Trio golda,tj ovaj ugovor od 4500 din placam 3800 din.
Pocela ona meni ko Djilkosu okaceno je 01.06,ja kazem nije,ona opet okačeno 01.06,ja operaterki okačeno je 19.06 hoćete li i dokaze za to.
Onda mi rekla mozemo ovo da vam ponudimo ili 6 meseci HBO kanale,naravno izabrao sam veci paket po ceni nizeg.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Još tri meseca!!!Koliko si ti još imao do isteka ugovora?
Hteo sam ja da produzim ali tek u oktobru.A jesi li hteo ti sam da produzis tj. da li mora da se obnovi ugovor za povecanje? Ja razmisljam isto da trazim, ali samo da mi povecaju paket do kraja isteka ugovora. Isto istice krajem godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari