Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto imam ugovor jos godinu i nesto, a ovo je kao proslo, jer danas je kao 3.7, a moglo je da se raskine pre 1.7, jer je objava bila 1.6 i trajala je mesec dana :d haha

Zato sto imam ugovor jos godinu i nesto, a ovo je kao proslo, jer danas je kao 3.7, a moglo je da se raskine pre 1.7, jer je objava bila 1.6 i trajala je mesec dana :d haha

Samo ih pitaj da ti dostave dokaz da je objava bila upload-ovana na sajt mesec dana ranije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta maksimalno moze da se izvuce? Nude gold po ceni silver paketa, hbo i slicne pakete. Ja sam hteo da mi simuliraju da sam prekinuo ugovor posto mi je istekao i da potpisem novi (da imam za 990din) ali kazu da nije moguce.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Pa ti raskini, otkaci ih i odi negde gde nisu lazljivci :)

Jesam, ali ta devojka je bila jako neljubazna, mislim mogao sam da isteram sve do kraja, ali onda sam ih kontaktirao na FB-u i posle me zvao jedan lik, sve se dogovorili.

Dobio sam Gold extra, po ceni mog sadasnjeg paketa, znaci Golda. Aneks mi salju u toku nedelje.

To pretpostavljam da podrazumeva obnovu ugovora na 1-2 godine? Meni bi iskreno vise odgovaralo povecanje brzine do kraja ugovorne obaveze, cisto da vidim sta ce se desiti sa mtsovom optikom.

Ja sam u februaru-mart potpisao ugovor, tako da meni tih dodatnih 4 meseca nista ne znaci. Sto se tice MTS-a, nemam nista njihovo, niti me zanimaju.

Jel uspeo nešto da izboksuje na osnovu ove situacije neko ko nije više pod ugovorom - u stilu sadašnji paket po ceni nižeg ili viši paket po ceni sadašnjeg? Ili jednostavno na nas koji nismo pod ugovorom ne trzaju...

Btw na koji mejl im šaljete prigovore i tražite "akciju"?

Poslednja izmena:
Mislim da je to low priority oni koji nisu pod ugovorom, jer od njih nemaju sigurnu zaradu na odredjeni period (jer mozes da odes kad hoces), tako da ne znam da li bi se cimali. Mozes pokusati.

Mogu da odem kad hoću ali bi me ovako vezali na nove dve godine - bar tako kaže logika, pitanje je samo da li je oni koriste...

Aha... Ja sam razumeo da ti i dalje hoces da budes bez ugovorne obaveze, ali da ides na visi paket po ceni starog. Onda kontam da mozda bi, ali sve je to u domenu probanja i na koga naletis. Ja sam u krajnjem slucaju imao opciju VKN, gde imam odlican njihov signal kod kuce, tako da mi ne bi bio problem ni da prekinem sa SBB-om, uz naravno konsultacije sa ljudima sta i kako za antidatiranje.

Jel uspeo nešto da izboksuje na osnovu ove situacije neko ko nije više pod ugovorom - u stilu sadašnji paket po ceni nižeg ili viši paket po ceni sadašnjeg? Ili jednostavno na nas koji nismo pod ugovorom ne trzaju...

Btw na koji mejl im šaljete prigovore i tražite "akciju"?
Cimaš ih na Facebook I smaraš dok te ne kontaktiraju na telefon.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Najbolje je otici u poslovnicu i dici frku. Jos ako glasno kazes, da i ostali korisnici tada shvate sta se desilo, veca je sansa da sto pre ti nesto ponude da ostanes (kao korisnik, ali odes kao derac :D)

Nije sala.

Ne mislim da je šala, slažem se u potpunosti samo sam trenutno van Bg pa mi ta opcija ove nedelje nije baš u igri...

Imas fore do 19.7

Ništa, probaću prvo preko mejla (koji mejl bi preporučili) pa ako ne prođe onda sledeće nedelje idem na direktni pristup... 19. mi ionako ne igra ulogu...

Dobio ugovor na 2 godine
Trio Gold Exstra po ceni Trio golda,tj ovaj ugovor od 4500 din placam 3800 din.

Pocela ona meni ko Djilkosu okaceno je 01.06,ja kazem nije,ona opet okačeno 01.06,ja operaterki okačeno je 19.06 hoćete li i dokaze za to.
Onda mi rekla mozemo ovo da vam ponudimo ili 6 meseci HBO kanale,naravno izabrao sam veci paket po ceni nizeg.

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Meni isto nude Trio Gold umesto Silver-a ili da ako obnovim ugovor dobijem da placam 3 meseca samo kablovsku - 1300din.

... Tako da sam se razdužio po reversu i ostao dužan junski račun a oni su ostali dužni da do ponedeljka završe to sa pravnom službom i oslobode me UO. Naglasio sam im da posle ponedeljka ne očekuju moju saradnju te da će, ako ne ispoštuju taj termin, oni meni dolaziti na noge i to onda kad rešim da odvojim malo vremena za njih...
... I onda su me zvali danas oko 13h i vrlo ljubazno i sve u skladu sa dogovorom, džentlmenski se rastadosmo posle još nekih sat vremena.

U ovom SBB-u "cenkanje" kao na pijaci.
Ko ne traži, ne dobije ništa... a takvih je najviše...

Umesto da preuzmi Telenor doo, oni preuzeli Telenor fore ;)

Dobio ugovor na 2 godine
Trio Gold Exstra po ceni Trio golda,tj ovaj ugovor od 4500 din placam 3800 din.

Pocela ona meni ko Djilkosu okaceno je 01.06,ja kazem nije,ona opet okačeno 01.06,ja operaterki okačeno je 19.06 hoćete li i dokaze za to.
Onda mi rekla mozemo ovo da vam ponudimo ili 6 meseci HBO kanale,naravno izabrao sam veci paket po ceni nizeg.

Koliko si ti još imao do isteka ugovora?

A jesi li hteo ti sam da produzis tj. da li mora da se obnovi ugovor za povecanje? Ja razmisljam isto da trazim, ali samo da mi povecaju paket do kraja isteka ugovora. Isto istice krajem godine.

A jesi li hteo ti sam da produzis tj. da li mora da se obnovi ugovor za povecanje? Ja razmisljam isto da trazim, ali samo da mi povecaju paket do kraja isteka ugovora. Isto istice krajem godine.
Hteo sam ja da produzim ali tek u oktobru.
Nisam im to spominjao danas.
Trazi slobodno ko ja,dobices sigurno isto ko ja.Mogao sam da biram dal cu produzenje na 12 ili na 24 meseca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno