Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i evo ga, dal su toliko ludi da toliko lazu :

*ne razumem, postavljate se kao ja vas nesto pitam a vi ne zelite da mi odgovorite, sta to znaci? pitanje je prosto evo ponovicu opet, kako cete mi kompenzovati ukidanje dva kanala iz ponude koja sastavni deo ugovora?
i da , zasto me niste obavestili da se kanali ukidaju vec ja slucajno od kolege to saznajem?

*obaveštenje je objavljeno na našem sajtu 01.06, čime smo se i ugovorom obavezali.

*01.06? sigurni ste u to?
ok provericu, nego opet niste odgovorili na pitanje?

*čim budemo imali detaljnije informacije obavestićemo sve korisnike

i sta sad da im kazem? pa def treba da ih dovedemo u red jer bahatost ove firme nema granice......

*Obaveštenje je dostupno na https://sbb.rs/a23415/podrska/vesti-i-informacije/Obavestenje-o-promeni-programske-ponude.html
Obaveštenje o promeni programske ponude
Od 1.7.2017. godine kanali Ultra i Mini Ultra neće se više nalaziti u programskoj ponudi i distribuirati putem SBB platformi. Pretplatnici koji prate navedene kanale imaju prava u pogledu promene specifikacije paketa iz člana 107. Zakona o elektronskim komunikacijama i Opštih uslova SBB-a.
sbb.rs
*"Pretplatnici koji prate navedene kanale imaju prava u pogledu promene specifikacije paketa iz člana 107. Zakona o elektronskim komunikacijama i Opštih uslova SBB-a."
sami ste naveli da imamo prava, dakle sta mi nudite , 01.07 je za dva dana?

pa hajde da ih svi pitamo isto pitanje?

Ja sam to i rekao, stranica je dostupna, ali nije u listi vesti, dakle spremaju neko alternativno resenje za problem. Mozda se i galama korisnika isplati ovog puta, bar kratkorocno.

pa hajde da galamimo :) mozda se urede stvari u ovoj oblasti jer kao sto vidimo oni se ponasaju kao boli nas k...

U najgorem slučaju po sbb ako im zagusti otključaće sve dečje kanale do jeseni dok ne ubace svoje zamene za Ultru.

i dobro jel ima neko strucan da kaze kako mozemo da galamimo i da ih dovedemo u red?
neki predlog da ne ostane da samo pisemo po forumu

Pa, možeš raskinuti ugovor, kao što su ti i napisali.

mogu, ali necu, posle svega sto lazu mazu ocu malo da ih zuljam ko hoce nek se pridruzi ostali neka raskinu ugovor ili cute i trpe

Da ima bolji odma bi presao, probao Telekom net 2 godine i kada su mi doneli vdsl umesto adsl pa tek posle skontali da ne mogu vecu brzinu od 10 sve mi je bilo jasno. Pogotovo što je taj vdsl modem užas živi. Čim je istkao ugovor vratio net kod sbb a kablovksu/digitalnu stvarno ne znam dal neko IPTV uzima u obzri, izbor kanal je užasan. Prema tome dok se ne pojavi bolji tako je kako je, za dva dečja kanal pogotovo leti neću da mrem. A da je stvar principa kao prave nas budale aj da se zauzmemo ta priča me ne dotiče. Jedino što bi voleo da ih neko nagazi zbog bezobrazluka, *** mi obični smrtnici imamo bitnijih stvari od sbb sa kojima se borimo svi svakodnevno.

Poslednja izmena:
Slazem se sa tobom nema ljutis ja cu da probam pa da vidim dal mogu bar malo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko se placa staticna javna ip adresa uz duo pakete ?

Koliko se sećam a moguće je da grešim, bilo je oko dodatnih 1500 dinara na postojeći račun, nebitno je koji paket imaš.

i dobro jel ima neko strucan da kaze kako mozemo da galamimo i da ih dovedemo u red?
neki predlog da ne ostane da samo pisemo po forumu
Najbolje je na društvenim mrezama. Od institucija je slaba vajda, a i pitanje koliko sporo to ide.

Srbi, brale, reaguju na Facebook i to je to.

Ne otvara link

Jel se prave blesavi sa ovakvim dopisivanjem sa korisnicima sa prethodnih strana ili sta? Istekao nam je ugovor sa Ultrom?
Ne nego cete ugasiti kanal koji je pod okriljem United Medie

I meni cas otvara, cas nece, veruj na rec onda, 610RSD.

Evo sad hoce. :)

Da, pa ne znam odakle mi cifra od 1500, mada sam rekao da nisam siguran, izvinjavam se, probao sam bio da nadjem cenovnik pre nego što sam to napisao ali mi nije išlo pa sam batalio, 610 dinara dakle.

Posle celog dana maltretiranja na FB pozvao me neki lik i ponudio skuplji paket po ceni postojeceg, eto sad svi trazite to ,barem da im uzmemo sto vise za sto manje i da kao danas i sutra je to moguce, sta god to bilo

Nick Jr je vec "otkljucan" u gold, no nema 72h unazad. Jasam tako resavao predoziranje crtacima. Omiljene serijale, na 72h unazad maksimalno 2-3 epizode na dan i toliko. Kad je lepo vreme, sto ovih dana svakako nije, nema crtanih. Ako sami nadju dok ne gledam, ajd nagrada za trud.
Primili su navodno na hiljade primedbi, no pojedinacnih. Oni koji umeju nemaju kad. Recimo public peticija pa da se odredi predstavnik koji prica u ime nekoliko stotina, par hiljada ljudi. To je nacin.
Dostaviti ovom liku sto ih tuzi, Kutlesicu, najnovije info. Posto je vec u parnici, a i medijski je koliko toliko propracen - cekam da zine.

http://rs.n1info.com/a279670/Vesti/Vesti/Bivsi-direktor-TV-Ultra-reagovao-na-saopstenje-SBB.html

Samo treba malo pomoci onome ko se vec bori. Toliko mozemo ...
Šaljite im protesne mailove na [email protected]. Ne koristim fb i slicne mreze, pa pritiskajte i tu. Sve, sve ali bezocni pokusaj falsifikata je prevrsio meru. I to u cilju kradje od dece Srbije. To je vec preslo daleko preko moje granice tolerancije i razumevanja pohlepe.
Kad su suprugu zakinuli ukidanjem nekih kanala, brzo sam se izborio da dobije i mnogo vise, ali sada nemam nameru da za sebe licno trazim kakvu odstetu. Moze im se izbiti novac iz dzepa, jer je sve ovo samo zbog love, tako sto se se traziti da doniraju za obnovu vrtica, nezbrinutu decu, decije bolnice. Imate prijatelje, kolege, skolske drugove u medijima i bar dve kuce da se ukljuce i traze to kao vid odstete malisanima. Pa nek odbiju. Da vidimo i to.
Prikljucite se.

Kako mi se nesto ruter ubagovao, to je strasno... Nisam imao neta par sati i sada wireless radi ali ni jedan uredjaj na eth ne može da dobije IP. Ima li nekih predloga? Restartovao sam ga X puta i ništa...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Meni se pre 2 dana desilo da brljavi sa DNS-om, nista nije pomoglo, posle par sati se sredilo samo od sebe.

Hahahaha koja pobeda :D

Ne razumem. Mozda sam omamljen vrucinom ...
Svakako nisu od mene ukrali, jer ne pratim. Od dece pokusavaju. Da li ce mi umanjiti racun, dati nesto sto mi ne treba, nije bitno. To sto daju ne treba detetu.
Način je bitan kako to pokušavaju da izvedu i opravdaju.

Poslednja izmena:
Patetises, "ukrali od dece". Uslugu placaju roditelji, dakle mogu ukrasti samo od roditelja, iako su deca ta koja su ostecena. Da se ne rasplinjavamo sad bespotrebno, cinjenica jeste da su napravili nesto sto ide na stetu korisnika, i da treba reagovati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno