Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se desava sa njihovom optikom,jel je sire po Bg uopste? Ili je to ono malo trcnuto po Subotici i gde vec jos i to je to? ;)

Nazalost, znam da si u pravu. Mnogo je vaznije to u nekim drugim aspektima nego u ovom, ali eto ... Tu smo gde smo mi koji smo ostali. Ajd bar da probamo nesto. Sad imamo bar roditelje uza se. Najvise sto ocekujem je da produze rok, mozda stave info na naslovnu stranu ili obavestenje na racunu. Ako jednu kompaniju probamo da naucimo kako se mora ophoditi, pa drugu, mozda za 10 godina uspemo i Drzavu.
Moje postovanje zbog cirilice. Ne koristim je u IT, nisam navikao. Predugo traje navika, cak i na osisanu latinicu.

Novosti u vezi ultre i mini ultre

Treba sad da objasnim detetu od 3 godine zasto nema Masu ili Dvoristvance...
Bem ti ******e

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Isto tako, bice veselo sa decom u kuci...
Nema Mase, Dvoristanceta, Patrolne sape, zdravo dete, kefalica...
Sta ce nam obrazovni program i lepi crtaci, treba deca da gledaju dugine boje, rijalitije, krv do kolena i dvoglave zmajeve

JA sam pitao posto me prebacuju sa IKOMA na SBB za otiku jer je cena ista. Kazu da rade na tome, trenutno centar Beograda i Bezanijska kosa imaju otiku,za dalje radovi u toku,do kada ko zna.

JA sam pitao posto me prebacuju sa IKOMA na SBB za otiku jer je cena ista. Kazu da rade na tome, trenutno centar Beograda i Bezanijska kosa imaju otiku,za dalje radovi u toku,do kada ko zna.

Gde si dobio informaciju da SBB optiku ima centar Beograda? Niko u centru nije ni blizu da je dobije :trust: jedino ako pod centrom grada podrazumevaju Dedinje :wall:

Pa kako vidim iz vesti on ih tuzi na privrednom sudu,to je najverovatnije za pare, 120% su ga nesto izvarali, ali je protiv direktorke podneo krivicnu prijavu tuzilastvu i to nju kao gradjanina a onda tuzilastvo reaguje znaci dima ima za sve pare
Sto se tice gasenja Ultre, ovo izgleda kao da zele da je ugase da ne bi coveku nesto platili , a ja sam malo kopao imaju u Cro svoje decije kanale , neki Banbino koji ima u logotipu isti font kao ultra i neki Orlando, pa su velike sanse da ce to da ubace.......

Super, gledaćemo crtaće sunhronizovane na hrvatski :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema ništa konkretno zašto ih tuži.Nigde ne piše zbog toga i toga.
Ne znamo ugovor o preuzimanju Ultre,prava i obaveze.
Možda su mu prekopirali ideju,ino partnere i na kraju sami napravili svoje kanale ,a ove kao kolateralnu štetu ugasili.Čovek je znao tačno šta deca vole,odnosno predviđao je trendove i unapred pravio programsku šemu.

Poslednja izmena:
lepo je radio, vidi se razlika kako njega nema kvalitet ide na dole
a nije mi bas najjasnije kako bas nigde ne mozemo da nadjemo zasto ih tuzi....

Ja klincima retko puštam zbog reklama (ispiranja mozga) koje se vrte po Miniju itd. Udješ u prodavnicu i šipak ćeš izadješ bez nečega što je video. Sve je to OK da se kupi detetu po neka igračka, ali kada je to *****ska slamčica od 1100 din. mislim stvarno. Skoro sve što je na tim kanalima sam mu skinuo i lepo sam bira šta će da gleda preko PLEX-a, i to sve na srpskom.

edit. Dzeri sorry zbog linka ali na jednoj temi me isprozivase da stavim naziv da to nije piraterija, ali po meni isto jeste. Sve u svemu koga interesuje lako će naći...

Poslednja izmena:
Mojoj deci je ultra zabranjena već godinama (nema ih, obrišem ih sa liste kanala). Još iz vremena Winxa sam shvatio da time ne želim da ih trujem. Tako da slobodno umanjite broj nezadovoljnih roditelja zbog gašenja tih kanala.
Što se tiče muljanja sa datumima, to je za svaku osudu, pa i kaznu ako je moguće.

I ja sam klincu ukinuo Ultru još poodavno, kada sam skapirao da se zablenuo u Naruto mangu ko tele.
Izbrisao kanal, njemu rekao da je izbačen iz ponude, bilo malo nezadovoljstva i prošlo.
Od tada gleda po malo (uglavnom ono što se skine) i kvalitetno, ostalo vreme furamo basket 1:1 :)

Biće otključan Nick Junior tokom leta zbog gašenja Ultre i Mini kanala. A na jesen proširenje ponude.

Neka otključaju History H2 i Discovery Science i SiFi i ja srećan :)

Nick Jr je vec "otkljucan" u gold, no nema 72h unazad. Jasam tako resavao predoziranje crtacima. Omiljene serijale, na 72h unazad maksimalno 2-3 epizode na dan i toliko. Kad je lepo vreme, sto ovih dana svakako nije, nema crtanih. Ako sami nadju dok ne gledam, ajd nagrada za trud.
Primili su navodno na hiljade primedbi, no pojedinacnih. Oni koji umeju nemaju kad. Recimo public peticija pa da se odredi predstavnik koji prica u ime nekoliko stotina, par hiljada ljudi. To je nacin.
Dostaviti ovom liku sto ih tuzi, Kutlesicu, najnovije info. Posto je vec u parnici, a i medijski je koliko toliko propracen - cekam da zine.

Slazem se da treba da reagovati , ali ne bih se obracao sbb-u vec nekoj drugoj strani, ratel, zastita potrosaca, nije ovo jedina stvar koja nas iritira stalno lazu mazu kradu to treba da se uredi potpuno za nas novac da dobijemo sta mi zelimo i koliko zelimo

Истекао ми је уговор у СББ па ме занима чему да се надам при обнови (дају ли још већи пакет по цени постојећег или тако нешто). Имам Трио Голд

Meni su za duo gold dali HBO i Cinestar premiere gratis tokom celog trajanja ugovora. Probao sam da iznudim neku drugu varijantu tipa HBO premium a bez Cinestara ali ne daju. :D

Totalno b4udalast odgovor su poslali kao prvi. KAzu istekao im ugovor sa Ultrom.
Sta je ovo onda pitam:
http://www.unitedmedia.net/sr/
skroluj malo dole, i videcete spisak "njihovih" kanala. Ko koga obmanjuje?

Ratel se zainteresovao za antidatiranje ...

Na kraju mozda samo rebrendiraju kanale kao Mega i Megi mini ili nesto u tom fazonu. Nastave da placaju licenece i ako su pametni sa ovime se nagode i kao i uvek tresla se gora rodio se mis kad je SBB u pitanju. A za antidatiranje bi trebali da popiju kaznu i da se jednom nauce pameti, ali tesko da ce se ikada nauciti pameti. Tamo ima neko ko je mnogo bezobrazan i u fazonu je "ma sta nas briga slobodno sta ce da se desi?"

Meni su za duo gold dali HBO i Cinestar premiere gratis tokom celog trajanja ugovora. Probao sam da iznudim neku drugu varijantu tipa HBO premium a bez Cinestara ali ne daju. :D

То су ти понудили у пословници или преко кол центра?

Истекао ми је уговор у СББ па ме занима чему да се надам при обнови (дају ли још већи пакет по цени постојећег или тако нешто). Имам Трио Голд
Sada lepo raskines ugovor na dan,neko iz tvoje porodice sklopi novi ugovor kao novi korisnik i dobijes sest meseci popusta

Nije tako. Vezuje se usluga za lokaciju. Treba da prodje neko vreme... Par meseci do 6 meseci...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Malo sam ih cackao jutros preko FB da vidim kako misle i def nas prave na budale, sto me sad stvarno nervira....
*dobar dan, saznao sam slucajno da se od 01.07 ukidaju kanali Ultra i Mini Ultra, posto su deo ugovora, a postoji i onaj famozni clan 107 dajte mi recite kako cete mi kompenzovati nestanak Ultre?

*Zdravo , Peđa je. Naš ugovor sa kanalima Ultra i Mini Ultra je istekao, a saradnja nije nastavljena. Kao i do sada, potrudićemo se da svoju atraktivnu ponudu obogatimo novim sadržajima za najmlađe koje ćemo proširiti već tokom jeseni. Do tada, naši najmladji korisnici mogu da gledaju kanal Nick Junior promotivno tokom leta, u našoj osnovnoj ponudi.

*ja nisam pitao sta se desilo Pedja niti sta vi radite , ja pitam kako cemo kompenzovati to sto Ultre vise nema? sta nudite?
podsecam na ugovor, cuveni clan 107 itd itd

Tretiraju korisnike kao budale, zato sam i odjavio internet. TV još plaćam zbog sport klubova.

i pravljene gluvih i blesavih se nastavlja:
kako sam ti napisao biće pušten Nick Junior kanal, a u toku jeseni će biti ubačeni i novi kanali za najmlađe.
nismo se razumeli, Ultre dva kanala od 01.07 nema, ja u ugovoru imam ta dva kanala, da li cete ugovor menjati? Da li cete kompenzovati na neki nacin ? da li sada razumete? To od jeseni me ne interesuje, ja od 01.07 nemam kanale koje placam, sta cete uraditi po tom pitanju?

Ovo je sada vec ciste bezobrazluk.....

ima jos haahhah :
*pre svega, ja sam vas klijent i prelazak na ti je pokusaj da budemo drugari, sto necemo jer vi meni pruzate uslugu koju ja placa, tako da se komunikacija tako treba odvijati, drugo, pravite se blesavi, to nije lepo , dakle ponavljam u ugovoru imam dva kanala koja od 01.07 nemam, ne zalim drugi kanal a i uvodite samo jedan a ne dva.
do jeseni imamo par meseci i ja treba da placam uslugu koju nepruzate?
ne
dakle sada se konslutujte sa kolegama i shefovima i napravite odgovor koji je normalana shodno situaciju i kojoj ste se nasli vi a ne ja.
i odgovorite na prvo pitanje , kako cete kompenzovati ukidanje dva kanala

*pružio sam sve informacije koje imam u ovom trenutku u vezi nastale situacije i planiranih intervencija. Detaljnije informacije u ovom trenutku nemam, ali ćemo svakako sve korisnike blagovremeno obavestiti

"kako sam ti napisao..." ?????

Nepoštovanje, neprofesionalnost...užas.

"ali ćemo svakako sve korisnike blagovremeno obavestiti"
oni stvarno misle da smo mi budale

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno