Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene TC totalna tragedija. Kad su mi vtatili Ubee progledao sam. Signal 30% losiji bez preterivanja. 5ghz sam video sam u sobi gde se nalazio i u sobama do, iznad i ispod. Takodje imao je dropove signala gde npr sa 3 crte samo spadne na tackicu. I najiritantnije, ima signala, a nema neta.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Ocigledno da nema pravila i da zavisi od svega i svacega, spoljnih uslova/zagusenosti pa cak i koje routere komsiluk koristi ...

Probaj da vratiš unazad, kod mene su radili samo na taj način.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja sam na trio gold, istekao ugovor, al nikad nisam imao cinestar premiere, sem kad je bila akcija tokom koje su bili otklj svi kanali...
Kvaka, јesi ti trio gold extra mozda pa imaš?
SasaJ, kako da se vrate unazad?

Kada obicno odgovore na mejl info.sbb?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne mogu da gledam seriju sopranos preko video kluba? Još nekom?

Niste pretplaceni na ovaj katalog

Edit: istekao mi je HBO.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Produzi ugovor za duo silver,kakva je razlika u odnosu na eon pakete?ne gledam mnogo tv a internet brzina je ista.

Danas me zvali iz SBBa i nudili produzetak UO, nude 3 mes free, otkljucane pinkove neke kanale i jos neke filmske kanale za istu kintu, ne znam dal da produzavam ili....?
Moze li se traziti nesto bolje od toga?

I ja sam na trio gold, istekao ugovor, al nikad nisam imao cinestar premiere, sem kad je bila akcija tokom koje su bili otklj svi kanali...
Kvaka, јesi ti trio gold extra mozda pa imaš?
SasaJ, kako da se vrate unazad?
Nemam,zato sam i pitao ima li ko,ja sam trio gold obican
Ako dodje supernova odoh iz sbb-a

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Danas me zvali iz SBBa i nudili produzetak UO, nude 3 mes free, otkljucane pinkove neke kanale i jos neke filmske kanale za istu kintu, ne znam dal da produzavam ili....?
Teško... Meni je istekao trio gold, nudili mi eon full, 12 meseci po ceni sadasnjeg paketa. Rekoh, smesni ste, pa to je redovna akcija, hvala doviđenja!
Koji paket koristiš, jel ti istekao ugovor? Ili si podneo zahtev za raskid?

Ja sam prešao sa trio golda na eon, razlika u tome je što sam dobio hbo paket na god dana i pink kanale, sky premijer 1i2 kanale otključane. Sve to po istoj ceni narednih god dana i cena se neće menjati. Ja sam zadovoljan prelaskom na eon i ne pada mi napamet da se vraćam na Mts ili neku njihovu podvalu. Nema tih para zbig kojih bi se odrekao kanala koje imam na sa sbb, i još da dodam da sam zadovoljan brzinom interneta od 150mb.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Teško... Meni je istekao trio gold, nudili mi eon full, 12 meseci po ceni sadasnjeg paketa. Rekoh, smesni ste, pa to je redovna akcija, hvala doviđenja!
Koji paket koristiš, jel ti istekao ugovor? Ili si podneo zahtev za raskid?
ja sam presao sa trio gold extra optika na eon full(ugovor vazio do 18.10.2019), ugovorio dok je vazila promotivna ponuda. Pre toga jurio da uopste dobijem po vazecem ugovoru bilo kakvu sliku na drugom TV. Dobio posle silnih muka D3cam karticu,
dotle je drugi TV bio neupotrebljiv. Montiran EON-box, 2.10.2019. ; jurio da proradi jer sad EON box ide na prvi port a za 2 PC morao sam da kupim switch. Ajd bilo pa proslao ali racun koji je na netu je katastrofa, trebalo je po dogovoru da dobijem 600BM/s to sam dobio, trebalo da mi bude umanjen racun na cenu trio gold extra otika 12 meseci koji sam imao po vazecem ugovoru - odrzavanje jer sam 100% invalid + 290 din za d3cam karticu svaki mesec.
Prosecni racun sa telfonom, TV i interenetom bio mi je za trio extra gold optiku max 3200 din. Sad umesto da kako je ugovoreno u promocji da racun bude 12 meseci 3200+290 stigao je racun od 4411 din. Pismeno ze zalio na e-mail, zalio se na tel. podrske i sad cekam. Na netu ne moze da se dobije razvijeni pdf fajl-racun da vidim sta je uopste naplaceno u tom racunu. Plus paket na netu na mom nalogu nema ime kao u promociji, jeste u imenu ima eon ali ostalo veze nema sa onim sto ja ima na mom nalogu.
Iz principa jer sam ugovorio nisam hteo da predjem na Orion 1Gb/s optika, telefon besplatan za Srbiju i inostranstvo, TV negde oko 175 kanala, plus nudili mi 44" TV dzabaka samo da predjem kod njih i da srede sve oko raskida ugovora za manje pare nego sto mi je stigao ovaj racun od 4411 din, a kolikosam video 1Gb/s optika kosta pojedinacno 3000 din.

Poslednja izmena od urednika:

Evo posto sam svez u tome. 4.10.2019 sam odjavio paket i pocelo mi onih 30 dana otkaznog roka. U poslovnici najbolje sto sam dobio(kad sam isao da pitam sta od opreme treba da vratim) je 4 meseca za 1din. Ovde preko foruma sam imao ponudu od 6 meseci za 1din ali da moram da prebacim fiksni i ugovor na drugo ime i prezime. Onda sam iskomunicirao sa MTS-om. Zaokruzile su im se oci kad su culi da prelazim sa SBB. Dobio sam stvarno povoljnu ponudu(najlakse je trositi drzavni novac). Box3 50/8 sa 10 meseci za 1 din(trazio sam 8 meseci :) ) plus sam uzeo 2 telefona na 24 rate(xiaomi mi9t i huawei p30 lite) i to mi je sve ukupno ~4700din mesecno. U SBB mi je mesecni racun bio za trio extra ~4600din.

Evo posto sam svez u tome. 4.10.2019 sam odjavio paket i pocelo mi onih 30 dana otkaznog roka. U poslovnici najbolje sto sam dobio(kad sam isao da pitam sta od opreme treba da vratim) je 4 meseca za 1din. Ovde preko foruma sam imao ponudu od 6 meseci za 1din ali da moram da prebacim fiksni i ugovor na drugo ime i prezime. Onda sam iskomunicirao sa MTS-om. Zaokruzile su im se oci kad su culi da prelazim sa SBB. Dobio sam stvarno povoljnu ponudu(najlakse je trositi drzavni novac). Box3 50/8 sa 10 meseci za 1 din(trazio sam 8 meseci :) ) plus sam uzeo 2 telefona na 24 rate(xiaomi mi9t i huawei p30 lite) i to mi je sve ukupno ~4700din mesecno. U SBB mi je mesecni racun bio za trio extra ~4600din.

Sve je to ok, ali za 4600din nije bila brzina net-a 50/8 nego solidno veca :) kod SBB-a + nemas sve kanale na mts-u, ali sve kako kome odgovara naravno :)

Ne bi ja u mts ,nema teorije ,ta djubrad su najgori ubedljivo u svemu ,hiljade primera imas po netu
Ta politicka firma dok se ne proda ,nije ni za ...

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Slazem se
Brzina net-a je manja. Fali mi od kanala HBO OD(doduse njega imam preko Telenora) Nisu telefoni zakljucani u MTS-u, cak ni prvi slot (iako su u ekspozituri tvrdili drugacije)
Doduse dobio sam obecanja(nemam pismeno nego samo obecanje) da bez obzira koliko besplatnih meseci od ovih 10 iskoristim da ukoliko mi stigne optika mogu preci na optika paket sa potpuno novih nezavisnih 6 meseci za 1 din.
Optiku i kutije na ulici vidim sa terase mada jos nisu usli u moju zgradu. Ocekujem ih sledece godine.
Hocu se malo muciti sa sporijim net-om(uzeo bih ja i onaj veci box3 paket ali linija ne podrzava) ali na ovo gledam kao na neki prelazni period do optike.

jutros bilo neko ažuriranje eon-a da li neko zna o cemu se radi

Jedno pitanje, uveli su nam pre par dana sbb, i paket eon light, dobili smo D3 uredjaj, imamo smart tv. Medjutim nismo skontali kako se vraca unazad, imaju na daljiskom one strelice medjutim stalno izbacuje funkcija nije dostupna.

На Д3 не може да се враћа, треба вам или Еон бокс или Еон ТВ апликација.
Који ТВ имате? Враћаш оно где има гире доле лево десно, идеш доле па онда кад се појаве емисије идеш лево, кад нађеш емисију притиснеш ок, појави се стрелица за уназад. Или можеш тренутну емисију да враћаш по мало уназад тако што идеш тим тастерима лево. Треба да будеш повезана на интернет.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Zasto mislis da na D3 ne moze da se vraca? Moglo je a mislim da idalje moze bar tako pise na sajtu.

Ja sam prešao sa trio golda na eon, razlika u tome je što sam dobio hbo paket na god dana i pink kanale, sky premijer 1i2 kanale otključane. Sve to po istoj ceni narednih god dana i cena se neće menjati. Ja sam zadovoljan prelaskom na eon i ne pada mi napamet da se vraćam na Mts ili neku njihovu podvalu. Nema tih para zbig kojih bi se odrekao kanala koje imam na sa sbb, i još da dodam da sam zadovoljan brzinom interneta od 150mb.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Sky Premier 1 i 2?
Da nije cinestar premiere 1 i 2.

Jedno pitanje, uveli su nam pre par dana sbb, i paket eon light, dobili smo D3 uredjaj, imamo smart tv. Medjutim nismo skontali kako se vraca unazad, imaju na daljiskom one strelice medjutim stalno izbacuje funkcija nije dostupna.

Prvo koji si D3 uredjaj dobio?

Da li u njega ulazi i mrezni kabl, ako ne nema mogucnost vracanja, ako imas neki smart Samsung, LG ili neki koji podrzava EON TV aplikaciju (spisak podrzanih TV-ova imas na njihovim stranama) imaces mogucnst da vracas tako.

Zasto mislis da na D3 ne moze da se vraca? Moglo je a mislim da idalje moze bar tako pise na sajtu.
Нисам се лепо изразио. На Д3 може, а на Д3 мини не. Мислио сам да и Еон лајт има смарт бох, нисам знао да још увек деле Д3.
Онда је можда ово други што сам написао, да није повезан на интернет. Мени кад су уграђивали Д3 нису га повезали на интернет!?!

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Eon Light ne dobija Eon boks, ali moze jedan D3 sa vrackom i jedna EON TV aplikacija.

Koliko se ceka na instalaciju u proseku? NS je u pitanju. U petak sam bio u poslovnici SBB-a i jos uvek ne dolazi niko. Ako ovako nastave bice sporiji i od MTS-a.

Uskoro se osamostaljujem, pa treba u stanu da uzmem SBB, koliko vidim na prethodnih par stranica može da se dobije Cisco EPC 3208 modem kako bi mogao da se stavi u bridge mod, jel treba da im kukam tamo u poslovnici ili će ga dati na (prvi) zahtev, može li neko da prenese iskustvo? Imao sam tu nesreću da sam podešavao drugaru Technicolor CGA2121, ne ponovilo se. Wifi mi ne treba (Mikrotik cAP AC), ruter mislim da ću pazariti Ubiquiti ER-X-SFP kad ovi odobre modem. :)

Kod modema nema nikakvih podešavanja, niti ga možeš postaviti u neki drugi mod sem bridge. On je uvek u brigde modu i zato moraš imati svoj ruter.

Samo im naglasi u poslovnici da želiš modem jer imaš svoju opremu.

Kolega ima Ubee i kad je skoro tražio da mu ga zamene za modem, tražili su mu da plati "priključnu taksu" od nekih 6.000 dinara da bi mu dali modem... Traži odmah, da ne bude posle kasno.

Pojavilo se u poslednje vreme dosta EPC3208G koji je gateway Ali I'ma bridge opciju.
Da bi se podesilo mora se imati admin password i kada se ulogujte tako možete izabrati gateway ili bridge.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno