Probaj da vratiš unazad, kod mene su radili samo na taj način.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uvek u zakonskom roku.Kada obicno odgovore na mejl info.sbb?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Nemam,zato sam i pitao ima li ko,ja sam trio gold obicanI ja sam na trio gold, istekao ugovor, al nikad nisam imao cinestar premiere, sem kad je bila akcija tokom koje su bili otklj svi kanali...
Kvaka, јesi ti trio gold extra mozda pa imaš?
SasaJ, kako da se vrate unazad?
Teško... Meni je istekao trio gold, nudili mi eon full, 12 meseci po ceni sadasnjeg paketa. Rekoh, smesni ste, pa to je redovna akcija, hvala doviđenja!Danas me zvali iz SBBa i nudili produzetak UO, nude 3 mes free, otkljucane pinkove neke kanale i jos neke filmske kanale za istu kintu, ne znam dal da produzavam ili....?
Moze li se traziti nesto bolje od toga?
ja sam presao sa trio gold extra optika na eon full(ugovor vazio do 18.10.2019), ugovorio dok je vazila promotivna ponuda. Pre toga jurio da uopste dobijem po vazecem ugovoru bilo kakvu sliku na drugom TV. Dobio posle silnih muka D3cam karticu,Teško... Meni je istekao trio gold, nudili mi eon full, 12 meseci po ceni sadasnjeg paketa. Rekoh, smesni ste, pa to je redovna akcija, hvala doviđenja!
Koji paket koristiš, jel ti istekao ugovor? Ili si podneo zahtev za raskid?
Danas me zvali iz SBBa i nudili produzetak UO, nude 3 mes free, otkljucane pinkove neke kanale i jos neke filmske kanale za istu kintu, ne znam dal da produzavam ili....?
Moze li se traziti nesto bolje od toga?
Evo posto sam svez u tome. 4.10.2019 sam odjavio paket i pocelo mi onih 30 dana otkaznog roka. U poslovnici najbolje sto sam dobio(kad sam isao da pitam sta od opreme treba da vratim) je 4 meseca za 1din. Ovde preko foruma sam imao ponudu od 6 meseci za 1din ali da moram da prebacim fiksni i ugovor na drugo ime i prezime. Onda sam iskomunicirao sa MTS-om. Zaokruzile su im se oci kad su culi da prelazim sa SBB. Dobio sam stvarno povoljnu ponudu(najlakse je trositi drzavni novac). Box3 50/8 sa 10 meseci za 1 din(trazio sam 8 meseci) plus sam uzeo 2 telefona na 24 rate(xiaomi mi9t i huawei p30 lite) i to mi je sve ukupno ~4700din mesecno. U SBB mi je mesecni racun bio za trio extra ~4600din.
Ja sam prešao sa trio golda na eon, razlika u tome je što sam dobio hbo paket na god dana i pink kanale, sky premijer 1i2 kanale otključane. Sve to po istoj ceni narednih god dana i cena se neće menjati. Ja sam zadovoljan prelaskom na eon i ne pada mi napamet da se vraćam na Mts ili neku njihovu podvalu. Nema tih para zbig kojih bi se odrekao kanala koje imam na sa sbb, i još da dodam da sam zadovoljan brzinom interneta od 150mb.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Jedno pitanje, uveli su nam pre par dana sbb, i paket eon light, dobili smo D3 uredjaj, imamo smart tv. Medjutim nismo skontali kako se vraca unazad, imaju na daljiskom one strelice medjutim stalno izbacuje funkcija nije dostupna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je pogrešno sam napisao.Sky Premier 1 i 2?
Da nije cinestar premiere 1 i 2.
Нисам се лепо изразио. На Д3 може, а на Д3 мини не. Мислио сам да и Еон лајт има смарт бох, нисам знао да још увек деле Д3.Zasto mislis da na D3 ne moze da se vraca? Moglo je a mislim da idalje moze bar tako pise na sajtu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari