Jel ima neko taj novi Ubee? Vredi li prosipati vodu po ovom starom?
Mislim da se vezuje za adresu.
Nisam znao, meni su drugačije rekli kada sam se raspitivao pre 2 godine. Moguće da osoba koja mi je rekla da nema tog minimalnog perioda nije baš upućena.6 meseci bez njihovih usluga je minimalan period koji je potreban da bi te sbb "uvažio" kao novog korisnika.
Imam Duo gold paket.Mislim da moras bar 3 meseca da nisi njihov korisnik da bi ti posle racunali da si novi.
I ajde majke ti javi sta su ti rekli ako te okrenu,ako sta ponude ok da i ja obnovim ugovor,mada cisto sumnjam i koji si paket?
Pre dve godine je kod SBB-a vazilo pravilo "ko postane korisnik nikada vise ne moze da se tretira kao novi korisnik, koliko god pauzirao u medjuvremenu", parafraziram naravno ali su tako radili. Onda se nasao neko ko je imao volje i vremena da se angazuje po tom pitanju i izborio se za svoj status i dobio te neke tadasnje pogodnosti. Nije usamljen slucaj i nema mnogo takvih ali ih je najverovatnije bilo dovoljan broj da cele ove godine "spuste lestvicu" kao i da sporadicno pocinju da daju nagovestaje neke promene u smislu da pojedincima na licni zahtev odobre neke stvari koje su cak i van zvanicne ponude. Sve to je za sada jako malo sli "bolje ista nego nista".Nisam znao, meni su drugačije rekli kada sam se raspitivao pre 2 godine. Moguće da osoba koja mi je rekla da nema tog minimalnog perioda nije baš upućena.
Sacekaj u svakom slucaju jer nista ne gubis a mozda dobijes.Mislim da ću sačekati sa potpisom novog ugovora, ništa mi ne znače ti dodatni kanali.
Kratko i jasno, moze li da se uzme neki paket bez ugovorne obaveze uz vec postojecu analognu televiziju ? Flathome M+ na primer ?
U Galenici je od danas trajno isključen analogni signal i sada se program može pratiti isključivo putem D3 risivera ili D3 kartice. Dodatni prijemnici/kartice se mogu dobiti bez nadoknade.
Zaboravih da pitam,da li jednom upareni modul,može da se premesti na drugi TV?Modul je uparen sa karticom. Na samom modulu piše:'Chipset Pairing'. Modul ima ChipID, kao i SN, a kartica 'Card number'. Modul sa karticom nije moguće uzeti u poslovnici, pa kod kuće samostalno instalirati, tako da vaša ideja nije izvodljiva. Da nema 'Chipset Pairing' kartica bi se mogla samostalno koristiti, ali to je i uvedeno kao dodatna zaštita.
Pogresno. Oprema se izdaje na revers koji korisnik potpisuje i nema veze sa aneksom. Aneks je dodatak ugovoru i u njemu moze biti/i jeste precizirano sve sto ugovor ne obuhvata u trenutku potpisivanja ugovora. Aneks koji korisnici "odomaceno" zovu ugovor je ugovorma obaveza na odredjeni vremenski period. Prestankom (istekom navedenog vremenskog perioda koji je naznacen) UO prestaju sve obaveze korisnika obihvacene konkretnim aneksom.Svaki aneks, je nov UGOVOR!Kada se prelazi na veći paket, me potpisuje se nov OPŠTI UGOVOR ,jer je jedinstven za sve,i podazumeva se aneksom.Aneks UGOVOR je jedino validan i za opremu ,a i za uslugu koju pružaju i koristimo!
Da besplatni su samo risiveri ili cam moduli ali bez naprednih funkcija.Inace dobija se d3mini risiver.Mislim da je galenika probni balon cisto da vide kako ce biti obzirom da ima dosta divljih prikljucaka u zgradama.Kod mene u zgradi od 54 stana sigurno jedno 20-25 su bili nakaceni na divlje,ono imali analogni signal jer im ostalo i nije trebalo sto se tice neta i svega drugog.http://www.rtvforum.net/thread-298-post-187575.html#pid187575
Занимљиво... интересује ме хоће ли се ово убрзо пренети на остатак Србије и како се регулише плаћање, рента и сл. тј. да ли су бесплатни само рисивери без напредних функција.
Kako su postigli to da na tim D3 mini risiverima ostaju samo kanali iz analogne ponude? Šta ako neko hoće i tu da gleda svih 90+ kanala iz osnovnog digitalnog paketa? Uostalom, u analognoj su bili i neki programi koji nisu imali digitalnu verziju, najčešće lokalni.Ja imam kod sebe 4682 a za druga dva tv-a su mi doneli d3mini dva risivera bez ikakve nadoknade.Oni iskljucivo pustaju one kanale koji su bili u analognoj ponudi.
Pustili su i razne digitalne na Galenici, valjda promotivno. Ali, nema nekih iz analogne punude (TV Palma npr.).Kako su postigli to da na tim D3 mini risiverima ostaju samo kanali iz analogne ponude?
Tašta živi tamo, došli iz SBB, zamenili, otišli, pa me zvala da joj nađem Palmu... nema.Kako uopste primetis da ti nema TV Palme?!
Bilo je price na RV temi valjda, mozes. RV i SBB ipak ulaze u tudje zgrade, samo mora da se slozi 51% stanara zgrade da se i njihova "vertikala" uvede.Oni su monopolisti, ali zašto ne uvedu npr da ja u zgradi mogu da biram aha hoću radijus ok, hoću ikom itd. A ne e samo smo mi tu i ćao. Zanimljivo je da nema one ponude 6 meseci za dinar itd.
Pogresno. Oprema se izdaje na revers koji korisnik potpisuje i nema veze sa aneksom. Aneks je dodatak ugovoru i u njemu moze biti/i jeste precizirano sve sto ugovor ne obuhvata u trenutku potpisivanja ugovora. Aneks koji korisnici "odomaceno" zovu ugovor je ugovorma obaveza na odredjeni vremenski period. Prestankom (istekom navedenog vremenskog perioda koji je naznacen) UO prestaju sve obaveze korisnika obihvacene konkretnim aneksom.
Nakon prestanka vazenja UO korisnik i dalje koristi i placa paket koji je do tada koristio (po autpmatizmu, sve dok ne javi SBB-u da zeli promenu!), moze da predje na bilo koji drugi paket (skuplji ili jeftiniji, po svjoj volji), moze da odluci da ne koristi ni jedan paket. A moze i da raskine Ugovor i prestane sa koriscenjem SBB usluga, bez ikakvih penala i u trenutku kad god hoce.
Da ponovim - oprema se zaduzuje na revers posebnim dokumentom i nema nikakve veze sa aneksom.
Pozdrav!
Bilo je price na RV temi valjda, mozes. RV i SBB ipak ulaze u tudje zgrade, samo mora da se slozi 51% stanara zgrade da se i njihova "vertikala" uvede.
Bilo bi lepo da ne mora da se povlaci svacija vertikala, naravno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari