Od coveka koji radi u SBB-u. Nezvanicno i nista vise od toga nisam cuo, samo da ce brzine biti kao kod Telemach.ba i, ono sto me zanimalo - nece biti povecanja cene paketima. Pa sad... ako je verovati.. ja licno ne verujem nista u vezi cena osim kad bilo ko kaze da ce poskupeti jer to do sada nije omanulo.
Malocas na mom portalu vidim da stoji "Pickbox besplatno u vašem paketu, na TV-u i D3GO uređajima." Jel' neko upoznat sa tim?
Pozdrav!
majka se čula sa kumom koji živi u hrvatskoj i ima samo mobilni (t-mobile). zvala je jutros sa sbb fiksnog i 14 minuta razgovora je:
da li postoji neka caka da bude jeftinije? ako zove preko mobilnog (telekom/telenor) verovatno je roming pa će skidati i sagovorniku. zvao sam sbb i rekli su mi da nema nikakvih dodataka za jeftinije pozive prema hrvatskoj. iako majka ima skype nalog, fb i sl, kuma koristi samo najobičniji mobilni pa zato pitam da li ima neka caka da bude jeftiniji minut od 56 dinara.
Posto sam odlucio da nakon isteka ugovora sa svojim internet provajderom vise ne produzujem isti, a takodje u tom vremenskom periodu istice ugovor i sa total tv interesuje me koliko je dobar trio gold paket? ako moze neko izmog grada isto da odgovori. sabac.
Gde to pise? (ima, verovatno, dosta njih koje to interesuje pa nije lose da se proveri...)Sto se tice Pickbox-a moze se dobiti i uz Gold paket ako se obnovi ugovor do kraja avgusta cini mi se
U SBB VIDEO KLUBU IMAŠ PICKBOX BESPLATNO U TRIO I DUO PAKETIMA
02. jun 2016
U Pickbox-u možeš gledati više od 3000 sati hit serija, regionalnih premijera, Disney crtaća, filmskih klasika, ali i novih epizoda serija samo 24 sata nakon svetske premijere i to u najboljem mogućem terminu – onom koji sam izabereš.
Među više hiljada sati sadržaja na Pickboxu su serije kao što su Milijarde (Billions), Savršena formula (Limitless), Državne sekretarke (Madam secretary), Čista hemija (Breaking bad), Vikinzi (Vikings), Šerlok (Sherlock) i kompletne sezone legendarnih Mućki. Možeš gledati na svom televizoru i na D3GO gde god da si.
Pickbox je uključen u sve Duo i Trio Gold Extra i Premium pakete SBB-a.
Svi ostali novi i postojeći korisnici koji do kraja avgusta potpišu ili obnove svoj ugovor za Trio Gold paket dobijaju Pickbox 24 meseca besplatno!
Fiksna je skroz ok,nisam imam nikakav problem za ove 2 god,tako da je telekom sa onolikom pretplatom i jos manje minuta i svi dodatni servisi se skoro naplacuju samo bacanje para.
Od mene preporuka.
Ubeee je premijum uredjaj za siroke narodne mase. Mogucnost softwera je nikakva a pritom ne radi kako treba. Imao sam ga 3 meseca. Softwer baguje hardwer baguja, sve zavisi od primerka do primerka. Na nekom primerku radi kako treba ( moje iskustvo ). Ali sve i da radi ispravno njegove mogućnosti su u najmanju ruku bedne. Mogućnost softwera ograničava korisnika da maximalno raspolaže svojom internet konekcijom i prilagodi je svojim potrebama. Kao i zaštita it okroženja u kojem korisnik uživa. Nikakva administracija saobraćaja. U današnje vreme takav uredjaj može biti samo exponat. Ako bih ga uporedjivao sa nečim kako bih približio članovima ovog foruma a ne bave se IT profesionalno on je danas na nivou Nokie 5110. Na tržištu postoje uredjaji koji su istog cenovnog ranga kao i ubee premijum uredjaj, koji hardverski podržavaju sve što podržava i ubee a softwerke mogućnosti su neograničene. Dakle, puni komfor u korišćenju internet linka, administracija, zaštita L2,L3... L7. Raspodela jednog ili više internet linkova. .... Servisi, remote. Vi odredjujete koji ćete dinamički dns da koristite a ne da vas ubee premijum uslovljava na jedan predefinisan.. itd itd.
Cini mi se u BiH da je najmanja brzina 40,pa onda 80,a kod nas 30,pa 50,tako da je razlika itekako finaPa mozda ga srede nekim update-om u buducnosti..
Ako je neko upoznat, kakve su brzine kod telemach-a u odnosu na nas ovde u %? Gledao sam im sajt, meni se cini da su im manje brzine. Ili gresim?
U kom smislu koliko je dobar? Sto se tice neta skroz ok,nema potrebe za vecim brzinama. Posto ja imam aktivan i SuperSet uz Trio gold onda mi je brzina 60/3,a realno je oko 58/3 sto kod adsl-a mozes samo sanjati da ce tolika iskoriscenost biti![]()
Kanali su ok,jedino im fali Hbo.
Fiksna je skroz ok,nisam imam nikakav problem za ove 2 god,tako da je telekom sa onolikom pretplatom i jos manje minuta i svi dodatni servisi se skoro naplacuju samo bacanje para.
Od mene preporuka.
Sto se tice Pickbox-a moze se dobiti i uz Gold paket ako se obnovi ugovor do kraja avgusta cini mi se
Jel pickbox samo za nove korisnike gold extra i one koji produže ugovor ili je za sve korisnike gold extra, znači i one kojima teče ugovor?
Pickbox je kod SBB-a u Gold Extra i Gold Premium ukljucen u paket i na risiveru je u video klubu a na D3GO se pojavio ali nema sve sto ima na risiveru.
[emoji1] pa udji u katalog...Ja imam Gold Extra ali u Video Klub sekciji nema ništa vezano za Pickbox već samo da se bira Katalog-Noviteti-Iznajmljeno-Pretraga!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari