Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
******ština. Ja sam potpisao dok je trajao.Ne znam, sad me bunis. Kako?
U poslovnici su mi odbili da potpisem novi ugovor, kazu ne moze dok ne istekne stari.
******ština. Ja sam potpisao dok je trajao.Ne znam, sad me bunis. Kako?
U poslovnici su mi odbili da potpisem novi ugovor, kazu ne moze dok ne istekne stari.
Što bezveze da čekaš. Pozovi call center pa im kaži da obaveste te tamo, pošto ne znaju.Ma ko ih hebe. Sacekacu do septembra, necu da ih molim, za moje pare..
Al kad budem otiso ima da se pogadjam i cenkam ko grk..![]()
Ako je na starim paketima. Onda treba da daju na nove pre isteka.
Zovi opet i pitaj. Ako ti daju potvrdan odgovor. Reci im da kažu tima u poslovnici jer ti odbijaju.Ma zenska sa callcentra mi rekla, ok moze, ali ovi u poslovnici ni da cuju. Kazu moze samo ako se prelazi na skuplji paket (trio gold), .
Ja trenutno imam HD Mix koji je skuplji od duo gold paketa.
Ne može ni u jednom slučaju sa skupljeg na jeftiniji dok traje ugovor.Bez obzira stari ili novi paket.
Imam jedno pitanjce tehnicke prirode vezano za total mix varijantu;
Da li moze da se razdeli kabl iz satelitskog tanjira pre ulaska u risiver,pa tako da dobijem da gledam posebno kanale na dva televizora? Na jednom da je ukljucen na risiver a na drugom u antenski ulaz? Moze li to da se izvede?
Imam jedno pitanjce tehnicke prirode vezano za total mix varijantu;
Da li moze da se razdeli kabl iz satelitskog tanjira pre ulaska u risiver,pa tako da dobijem da gledam posebno kanale na dva televizora? Na jednom da je ukljucen na risiver a na drugom u antenski ulaz? Moze li to da se izvede?
Meni sve OK na telepu. Samo su bili discovery paket kanala bili zamrznuti na par minuta, net nije nestajao.
Insistiraju na zameni starih EPC2100 modema jer su po docsis2.0 standardu, EPC3208 i EPC3925 su docsis3.0. Kod prijavljivanja za zamenu paketa naglasi da pošalju EPC3208 modem, a to isto ponovi i tehničaru koji se bude javljao da zakaže termin dolaska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari