Користиш user или [email protected] iliti mejl adresu koja je važila za D3go a sada mora svuda?
- Postoje tehnički problemi sa dostavom aktivacionog link-a na email
- Postoje tehnički problemi sa dostavom email poruka usled velikog broja zahteva
- Tehnički problemi su nastali usled ukidanja pristupa web adresi home.sbb.rs
- Korisnici nisu obavešteni o ukidanju pa je zbog toga nastala frka
- Sistem nije optimizovan za veliki broj zahteva
- Ovo je urađeno zbog usklađivanja usluga i objedinjavanja, a sve zbog mreže UniFi
- Tehnička podrška je neobaveštena kao Koštunica
- Tehnička podrška Vas ubeđuje da je sve uredu, a posle demantuje
Izgleda da onaj njihov (SD) D3 uredjaj koristi 'fake standby'. Odnosno on u standby mod-u samo iskljuci izlaz a trosi isto struje kao kad je ukljucen.
Znam da je struja kod nas jeftina, i da je to sve mala potrosnja, ali SBB ima na hiljade a mozda i stotine hiljada takvih uredjaja u mrezi.
Drugi problem sa tim je sto on stalno drzi pin 8 na SCART-u na naponu. Zbog toga, izmedju ostalog, nece da se TV prebaci na SCART kad se ukljuci iz standby.
Sećam se da je pričano o tome ali ne uspevam da nađem sada. Dakle prelazim sa starog mix paketa na duo gold. Sada imam stari WebSTAR EPC2100R2 plus sopstveni ruter. Kad sam potpisivao ugovor kaže čovek da mora da se menja stari modem zbog brzine? Htede da mi uvali gatewayja se opirao i na kraju smo se dogovorili da kad me pozovu pre dolaska kažem šta bih želeo. Pitanje je šta da tražim? Je l' imaju neki običan noviji modem a da nije gateway?
Trebalo bi da može. Pitaj ih.Imam njihov standard net paket(S+) ,bez ugovora.Kako moze da se ne koristi njihov net naredna npr. 2 meseca,a da se ne vrati oprema?Dakle mislim da izmirim ovo sto imam do sada,da im ne dugujem,ali da "pauziram" neka 2 meseca.Ili mozda traze da im se odmah oprema vrati .Jel imo ko iskustva sa tim?
Insistiraju na zameni starih EPC2100 modema jer su po docsis2.0 standardu, EPC3208 i EPC3925 su docsis3.0. Kod prijavljivanja za zamenu paketa naglasi da pošalju EPC3208 modem, a to isto ponovi i tehničaru koji se bude javljao da zakaže termin dolaska.
Pa može...Hvala na odgovoru, ipak cu morati da sacekam jos 40-ak dana da mi istekne stari ugovor.
Ne dozvoljavaju potpisivanje novog ugovora jer je stari skuplji 68din..![]()
A rekli mi telefonom da moze, dzabe sam trosio vreme odlazeci u poslovnicu. :smash:
Pa može...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari