Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne verujem da ljudi u 2020 dozvoljavaju da ih neko vuce za nos. Sakupite se vas vise i svi odjednom, jedan za drugim u red za raskid pa da vidimo hoce li razmisljati o svojim obavezama. CGNAT jedostavno nije prihvatljiv i ne dozovlite da vas prave *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma. Mislim zvake tipa necu na mts jer je to vlast su totalno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ne jer meni treba internet a ne vlast.... Znaci predjite gde nema cgnata ili ako vas stave gde vas mogu skinuti.

Ja ne verujem da ljudi u 2020 dozvoljavaju da ih neko vuce za nos. Sakupite se vas vise i svi odjednom, jedan za drugim u red za raskid pa da vidimo hoce li razmisljati o svojim obavezama. CGNAT jedostavno nije prihvatljiv i ne dozovlite da vas prave *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ma. Mislim zvake tipa necu na mts jer je to vlast su totalno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ne jer meni treba internet a ne vlast.... Znaci predjite gde nema cgnata ili ako vas stave gde vas mogu skinuti.

Misliš da kod drugih nema CGNAT? Pa nije to SjBB izmislio.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Trenutno sam na Trio Gold paketu i to mi je preskuoo, plus telefon ne koristim. U sustini gledam da smanjim mesecni racun (~3900din) i da predjem na neki duo paket.

Sta mi je ciniti? Da li ove akcije 3 meseca din vaze i za nas sa legacy paketima. A posto su jako netransparentni koja je razlika u kanalima izmedju TG i Eon duo full

Duo full ima cinestar premiere, trio gold nema, ali je internet sporiji na duo paketima.

Ја сам прешао пре недељу дана, исто из сбба и Супернову. Качио сам слике на треду Супернова јуче. Код мене је оптика и нет је фантастичан 190/20 на каблу, вифи око 110/20. Клинац јуче скинуо неку игрицу од 100гб за нешто преко сат времена. ТВ слика ок, можда и боља ид СББ али им је онај бокс одвратан, Еон интерфејс и решења су 5 светлосних година испред

Kako?

Meni kod SBB na 150/15, uvek na wifi bilo 45/14, a sad na 250/25 je 50/24... Možda je do mog wifi receiver uređaja?

Da li to SBB ima problem sa mail servisom? I putem webmaila i putem aplikacije za mail prijavjuje greske.

Da li to SBB ima problem sa mail servisom? I putem webmaila i putem aplikacije za mail prijavjuje greske.

Ne razumem zasto neko koristi mail server provajdera, pa ajde da te pitam... zasto?

Upravo sam i ja proverio prijavljuje error, u mail app-u.

Edit: izgleda da je upravo proradilo.

Poslednja izmena:
Objavljeno je na sajtu, imajte strpljenja. Ja sam uvek za živu reč, okrenite ih na 19911 ako imate problema.
photo upload

Poslednja izmena:
Ne razumem zasto neko koristi mail server provajdera, pa ajde da te pitam... zasto?
Zato sto njega koristim za svoj licni mail, a svoj domenski za poslovne svrhe. U mom svetu a i meni zvuci profisionalnije imati privatni mail @provajder nego @gmail,yahoo i slicno.

Hvala Rene, Gridra i Mare.

U ponedeljak sam vrato opremu i dobio papir da je sve razduženo.

Jutros slučajno startujem EON na jednom telefonu gde je ostao ulogovan sa starim podacima i on najnormalnije radi.
Da li to znači da mi usluga nije ukinuta i da će nešto da naplaćuju i posle 28og, tj. ceo ovaj mesec?

Treba li nešto da im javljam ili da se pravim mrtav? :)

Prati MojSBB pa kad bude pisalo X/0 za Eon uređaje (umesto X/5 ili koji ti je već max broj) tad će prestati da ti radi stream na Eon app. Dakle login će raditi i zujanje po interfejsu ali ni jedan kanal neće puštati.
Iz ko zna kog razloga su prestali da brišu MojSBB naloge po raskidu ugovora. "samo" uklone opremu i stave 0 uređaja dostupno za Eon uslugu i to je to. Čak ostanu registrovani uređaji za Eon, ne obrišu. Ali sama usluga je deaktivirana i nema stream-ovanja.

Poslednja izmena:
Meni su sledeci dan ugasili sve pa i EON. Na aplikaciji je stajalo 0/0 (proveri sta ti tamo pise).
Sa druge strane u istoj aplikaciji mi pise novo aktiviranje usluge Televizija na dan kada sam se razduzio. Mada nije stigao racun za sledeci mesec :).

Meni su sledeci dan ugasili sve pa i EON. Na aplikaciji je stajalo 0/0 (proveri sta ti tamo pise).
Sa druge strane u istoj aplikaciji mi pise novo aktiviranje usluge Televizija na dan kada sam se razduzio. Mada nije stigao racun za sledeci mesec :).

Kod mene isto ovako. Platio sam i poslednji račun, da li SBB hoće da izda potvrdu da sam regulisao sve obaveze? Jeste tražili to?

Ostao "zaglavljen" taj jedan uređaj koji i dalje radi ;)

Prilozi

• EON.png
    EON.png
    22.7 KB · Pregleda: 251
Normalno je da ostaje vidljiv na MojSBB dok ga ne obrišeš ali nije normalnog da pušta stream :D

Pusti gledaj EON i pravi se mrtav kako kažeš :D

Naravno da radi i nemoj više da pišete o ovome, imalo je tu raznih bagova koja na sreću shaman nije provalio :D

To ti misliš. Provalio je on sve, samo neće da kaže. Zašto bi morao sve da deli sa nama? Ko smo mu mi? :d :D

Zato sto njega koristim za svoj licni mail, a svoj domenski za poslovne svrhe. U mom svetu a i meni zvuci profisionalnije imati privatni mail @provajder nego @gmail,yahoo i slicno.

U tvom svetu prestaje da ti radi mail, pa ti nastavi tako...

Ja sam od provajderskog maila odustao kad sam sa davnih dana sa SezamPro prešao na NeoBee. Shvatio da će se provajderi prečesto menjati da bi im poverio mail.
Iako mi Google pruža uslugu i hostuje mail server, mailovi su na mom privatnom domenu.

Vodim se pravilom - nikad sva jaja u istu korpu.

Kod mene isto ovako. Platio sam i poslednji račun, da li SBB hoće da izda potvrdu da sam regulisao sve obaveze? Jeste tražili to?

Ja nisam trazio iskreno jer sam i bio u zurbi. Platio sam online poslednji racun, uradio screenshot gde je stanje 0 i imam zahtev sa raskid i papir da je oprema vracena.

Mada mozda nije lose traziti jer imam iskustvo od pre 6-7 godina sa njima gde su me teretetili za racun koji sam platio u poslovnici ali za drugu opstinu prilikom razduzivanja. Doduse tada nije bilo online evidencije.

Meni i dalje ne radi njihov mail. Da li je kod vas sve u redu?

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

Ni meni ipak ne radi, vec duze vreme. Nikako da update-uje.

Ko je zainteresovan za razmenu naloga, aktiviranje kodom, hbogo za smarttv u zamenu za eon smartv.

Nisam razumeo, šta ti nudiš od ta dva? I na koji rok možeš ponuditi?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno