Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ boki78.....Ne znam kada ti istice ugovor, ali moj savet je budi strpljiv, mene su prvi put zvali u decembru ( ugovor mi istice u martu )

Moguce da proveravaju da li imate optiku na adresi ili ste osudjeni na sbb.

И мени истиче уговор у марту, морам да проверим шта има од опција у згради. Могуће да не могу ни да ме позову, видим да ми је истекао кредит, а нисам сигуран који контакт број имају, мој или сестрин…

Da li se 12 meseci za dinar dobijaju i za Basic ili samo Premium pakete?
Pre desetak dana sam obnovio ugovor, sa starog TV+Tel gold prešao na Basic+ 11m za dinar. Sami zvali i nudili 10 dok sam ja tražio 12 al' smo se našli na sredini. UO je isticala 09.02.

Мени уговорна обавеза истиче 26.04.2026. године, чекаћу свакако, нигде не журим. Имам у кући већ МТС-ов оптички кабл који се тренутно не користи, на МТС могу свакако и колико сам разумео на А1 јер они користе њихову инфраструктуру, на Yettel не знам ни да ли је битно да ли могу јер имају истог власника као и СББ.
У сваком случају изабраћу најбољу понуду у том тренутку од провајдера који су ми доступни.

@idijanac

Не водим нешто претерано, Нову и Н1 могу да гледам на други начин, спортски канали су сада свугде присутни, филмске не гледам јер волим да гледам филмове и имам HBO Max, Netflix, SkyShowTime и наравно интернет са BR издањима.

Nalog kojim se logujem na EON.tv je [email protected]
Odem na SBB sajt i promjenim nalog na [email protected] (sve po uputstvu koje je doslo uz gasenje Domaina)

Sledece logovanje na EON.tv (sa starim nalogom, sesija upamtila) - javlja nalog ne postoji - Ocekivano
Logujem se sa novim nalogom - maximalan broj uredjaja dostignut

Znaci trebam obrisati svih 5 EON uredjaja i ulogovati se na svih 5 sa novim nalogom - ali Cvrc, imas pravo na samo jedno brisanje uredjaja mjesecno.

Amateri.

Znaci trebam obrisati svih 5 EON uredjaja i ulogovati se na svih 5 sa novim nalogom - ali Cvrc, imas pravo na samo jedno brisanje uredjaja mjesecno.

Amateri.

Znao sam da će biti takvih ili sličnih zayeba, pa sam odlučio da sačekam sa promenom login adrese do 25-26, dok se te stvari ne isprave. Ako im je uopšte stalo do komoditeta korisnika SBB-a...

Moguce da proveravaju da li imate optiku na adresi ili ste osudjeni na sbb.
Fala Bogu, imam pored kabl SBB-a i optiku MTS, optiku A1, optiku yunet, a na kraju i optiku Yettel, sve to bez TV-a (doduše, MTS sa fixnim, koji mi ne treba ič). Čekam jun i krećem u akciju traženja najbolje opcije od ove 4.

Shta reci, sem da te pitam poshto rentash sobu 🙂

I ne razmišljam, iskreno.
Prvi razlog je što više ne želim da imam TV program, ne donosi mi ništa u životu, samo mi srozava kvalitet time što mi oduzima vreme.
A drugi je što je u startu najskuplji + mislim da ima najlošiji upload, a to mi je bitnije od downloada.
Tako da pored ovakvog izbora provajdera mislim da neću imati velikih problema da odaberem ono pravo.
Do sada sam koristio MTS optiku 2 godine i radila je savršeno, tako da je to prvi izbor.
Yettel je za sada poslednji izbor, jer mi se komšije žale, nisu oduševljeni kako radi, štuca i ima prekide, iako je MTS infrastruktura.
A1 ne znam kako radi, do sada nisam našao nekoga da ga pitam, kao da u zgradi njih nema niko.
Ista je priča i za yunet, ali za njih nisam ni gajio neke ambicije da ga iko ima, mislim da 99% nije nikad ni čuo za njih, niti zna da može da ih koristi.

Zdravo, oca su zvali pre nekih mesec i po, stari eon premium ugovor nam je bio do februara, i oni mu ponude novi, gde je 12m po 1 din. On to prihvatio, potpisao, ima možda mesec dana otprilike, i vidim sada da da mogu da registrujem samo 3 uređaja na eon aplikaciju i da mi je download smanjen na 500.
Je l postoji neka mogucnost da se raskine ugovor bez isplaćivanja, penala ili šta sve tu već ima?

И мени истиче уговор у марту, морам да проверим шта има од опција у згради. Могуће да не могу ни да ме позову, видим да ми је истекао кредит, а нисам сигуран који контакт број имају, мој или сестрин…
Да се надовежем, сестра и није неки преговарач, договорила 6 месеци у пола цене и то је то. Нажалост у згради има само СББ, нико није спровео оптику. Рекли су јој да мора да дођу монтери да донесу нову опрему (тренутно је Д3 рисивер за тв), а на сајту и даље регуларно стоје ЕОН уређаји и апликације, па се надам да ће то бити актуелно барем још наредне две године за време уговорне обавезе.

Postoji ali oni (sbb) to ne dozvoljavaju za fizička lica, čak ni kada se zakupi statička Ip adresa. U tome su bili neumoljivi pa sam ih, nakon 15 god, pre godinu ipo dana, napustio i uveo mts optiku. Do tada sam koristio običan, već zastareli, docis modem, uz dinamičku javnu adresu.

Zdravo, oca su zvali pre nekih mesec i po, stari eon premium ugovor nam je bio do februara, i oni mu ponude novi, gde je 12m po 1 din. On to prihvatio, potpisao, ima možda mesec dana otprilike, i vidim sada da da mogu da registrujem samo 3 uređaja na eon aplikaciju i da mi je download smanjen na 500.
Je l postoji neka mogucnost da se raskine ugovor bez isplaćivanja, penala ili šta sve tu već ima?
To je ponuda 500/60, nista mu nisu naknadno smanjivali. Sto se tiče EON aplikacija, meni su rekli da mogu da ostanem na 5 ako insistiram ali tri je u ponudi. Dakle sto je u zvanicnoj ponudi to je i dobio. Da li može da se raskine ugovor, verovatno može, ne znam pod kojim uslovima.

Moze da raskine ugovor ali mora da plati razliku izmedju pune i promo cene puta br meseci koliko je koristio uslugu ili sve pretplate do kraja UO. Dakle bira ono sto je povoljnije po njega.

Moglo je dok je ubee dolazio sa fabričkim frmware-om. Onda su ga oni izmenili, tj.osakatili i običan korisnik više nema tu opciju. Ona i dalje postoji ali je skrivena. Tako se bar ovde pisalo, koliko se sećam.

Ja sam Digital Eon Light Duo placam ga 3600 uz to sam dobio promocije ubrzaj net 50, pink cinestar i hit paket kad sam zadnji put obnavljao ugovor (samo sto je tad bila cena 3250) i neka promocija renta 24 sto ne znam sta je. Sad se mislim da uzmem A1 5G Kucni Net, da li postoje ikakvi preduslovi za raskid ugovora (traje do oktobra ove godine) na osnovu svih ovih promena koje se desavaju ? Isto mi je stiglo na racunu zadnjem da je od 1. aprila Yettel. Hvala unapred.

Jel neko probao raskid zbog ove statusne promene u YETEL i dali se ima pravo
U saopstenju su navodno rekli da ne moze zbog promene statusa posto su oni njihov naslednik a sve ostaje isto ali ne znam da li moze ovo zbog mejla. Problem je sto sam zadnji ugovor produzio preko sms pa i ne znam sta sam prihvatio ili ne.

Ima na sajtu u dokumentaciji objavljeno da se za ugovorne obaveze koje nisu istekle ugovoreni uslovi nece menjati, a da za korisnike bez ugovorne obaveze mogu vaziti novi uslovi. Novi uslovi jos nisu objavljeni na sajtu.

Nazad
Vrh Dno