Pre desetak dana sam obnovio ugovor, sa starog TV+Tel gold prešao na Basic+ 11m za dinar. Sami zvali i nudili 10 dok sam ja tražio 12 al' smo se našli na sredini. UO je isticala 09.02.Da li se 12 meseci za dinar dobijaju i za Basic ili samo Premium pakete?
Znaci trebam obrisati svih 5 EON uredjaja i ulogovati se na svih 5 sa novim nalogom - ali Cvrc, imas pravo na samo jedno brisanje uredjaja mjesecno.
Amateri.
Fala Bogu, imam pored kabl SBB-a i optiku MTS, optiku A1, optiku yunet, a na kraju i optiku Yettel, sve to bez TV-a (doduše, MTS sa fixnim, koji mi ne treba ič). Čekam jun i krećem u akciju traženja najbolje opcije od ove 4.Moguce da proveravaju da li imate optiku na adresi ili ste osudjeni na sbb.
Iz kog razloga uopšte razmišljaš o SBB? 😉Fala Bogu, imam pored kabl SBB-a i optiku MTS, optiku A1, optiku yunet, a na kraju i optiku Yettel, sve to bez TV-a (doduše, MTS sa fixnim, koji mi ne treba ič). Čekam jun i krećem u akciju traženja najbolje opcije od ove 4.
Ajd pogledaj ugovor, da li se igde pominje EON (boks, platforma, aplikacija)?Pre desetak dana sam obnovio ugovor, sa starog TV+Tel gold prešao na Basic+ 11m za dinar. Sami zvali i nudili 10 dok sam ja tražio 12 al' smo se našli na sredini. UO je isticala 09.02.
Да се надовежем, сестра и није неки преговарач, договорила 6 месеци у пола цене и то је то. Нажалост у згради има само СББ, нико није спровео оптику. Рекли су јој да мора да дођу монтери да донесу нову опрему (тренутно је Д3 рисивер за тв), а на сајту и даље регуларно стоје ЕОН уређаји и апликације, па се надам да ће то бити актуелно барем још наредне две године за време уговорне обавезе.И мени истиче уговор у марту, морам да проверим шта има од опција у згради. Могуће да не могу ни да ме позову, видим да ми је истекао кредит, а нисам сигуран који контакт број имају, мој или сестрин…
To je ponuda 500/60, nista mu nisu naknadno smanjivali. Sto se tiče EON aplikacija, meni su rekli da mogu da ostanem na 5 ako insistiram ali tri je u ponudi. Dakle sto je u zvanicnoj ponudi to je i dobio. Da li može da se raskine ugovor, verovatno može, ne znam pod kojim uslovima.Zdravo, oca su zvali pre nekih mesec i po, stari eon premium ugovor nam je bio do februara, i oni mu ponude novi, gde je 12m po 1 din. On to prihvatio, potpisao, ima možda mesec dana otprilike, i vidim sada da da mogu da registrujem samo 3 uređaja na eon aplikaciju i da mi je download smanjen na 500.
Je l postoji neka mogucnost da se raskine ugovor bez isplaćivanja, penala ili šta sve tu već ima?
Moze da raskine ugovor ali mora da plati razliku izmedju pune i promo cene puta br meseci koliko je koristio uslugu ili sve pretplate do kraja UO. Dakle bira ono sto je povoljnije po njega.Zdravo, oca su zvali pre nekih mesec i po, stari eon premium ugovor nam je bio do februara, i oni mu ponude novi, gde je 12m po 1 din. On to prihvatio, potpisao, ima možda mesec dana otprilike, i vidim sada da da mogu da registrujem samo 3 uređaja na eon aplikaciju i da mi je download smanjen na 500.
Je l postoji neka mogucnost da se raskine ugovor bez isplaćivanja, penala ili šta sve tu već ima?
objašnjeno je kako stoje stvari. ljudi, čitajte ugovorJe l postoji neka mogucnost da se raskine ugovor bez isplaćivanja, penala ili šta sve tu već ima?
realno, ne. nijedan od tih današnjih uređaja za fizička lica se ne može prebaciti u bridge. ispraviće me neko ako grešimPostoji li nacin da se sbb ubee ruter prebaci u bridge mod
U saopstenju su navodno rekli da ne moze zbog promene statusa posto su oni njihov naslednik a sve ostaje isto ali ne znam da li moze ovo zbog mejla. Problem je sto sam zadnji ugovor produzio preko sms pa i ne znam sta sam prihvatio ili ne.Jel neko probao raskid zbog ove statusne promene u YETEL i dali se ima pravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari