bez njih moguArena Premium 4 i 5, Arena Adrenalin i Arena Tenis
Pa nema onda mnogo izbora nego SBB ili Yettel i možda neki manji operator koji još uvek postoji ostali ne nude to što tebi treba.Dobro, to je jasno, ako ih nema ni kod jednog operatera, to je druga priča nego dam napisao da je imperativ kad se bira operater u trenutnoj situaciji. Dakle mts otpada.
Ја сам због овога почетком двехиљадитих и прешао, прво на yahoo, па после на hotmail. Локалне провајдерске, па и SBB, мејл адресе ми нису више биле актуелне. Видим пре неки дан ми и Yahoo побрисао цео инбокс, мало ми жао, имао сам ту преписки још са факултета.Ovo je kao da je SBB bio lokalni provajder kakve smo imali krajem devedestih i početkom dvehiljaditih.
Njihove mail adrese sam izgubio i prežalio, ali ovo nisam očekivao od jednog velikog sistema.
Ugasili su i UNIFON pa nije bilo dovoljno za raskid. Samo su rekli nema vise tehnickih mogucnosti.Ako se gasi nesto sto je bilo u ugovoru i pre 10 i pre 5 godina onda pretpostavljam da je ovo osnov za rskid ugg obaveze.Promena uslova ili gresimo ima li da neko protumaci
Ne znam sto te cudi. To je SBB uradio sa Ikom mailom kad su ih preuzeli i ugasili. Sad radi i yettel sa sbbom isto.Čak i da ugase SBB.rs kao domen, ne postoji jedan jedini razlog da ugase mail adrese.
Prosto mi je neverovatno da neko donese takvu odluku.
Ne koristim njihove mail adrese, ali svejedno...
kada budete poredili kvalitet snimaka?Snimaju razgovor, ali smimam i ja, biće zanimljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari