Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali koje tacno? Negde neko napisa sve premium arene. A opet, ja sam imao sve SK, ugovr traje, koliko dugo svejedno, i mozda ukidaju sadrzaj zbbo gkog sam na provajderu.

Ostadoše sve Arene za sada, ja mogu i Tenis da otvorim. Digitalni Eon Light Duo paket.

SBB je ove novogodišnje promocije i puštao i gasio parcijalno korisnicima nekad 2-3 dana ranije ili kasnije od datuma u obaveštajnima. Samo je se HBO gasio tačno u dan,mada ko ima stb umesto eon box često mu ostane HBO OD otkljčan.

Ne mislim na novogosisnju promociju.
Nesto je bilo, da gase kanale onina oji su ostali na starim eon paketima.

Zvali za produzenj, samo 9, ali videcemo za 12, ali nece da stave pisano da garantuju N1 ili prekid ugovora, jer i sa 12 meseci po dinar su skuplji od A1.

Istekla mi ugovorna obaveza za D3 tv neki dan. U tom stanu je samo tv pretplata, bila je nešto tipa 1900 din. I dalje ne trba ništa bolje od takve usluge ali me zanima kako izboksovsti nešto jeftiniju cenu? U zgradi ima i mts optika I pretpostavljam da može i yettel preko toga (imperativ je da u ponudi postoji N1 i novaS - dakle ili sbb ili yettel).
Da li podneti zahtev za raskid u poslovnici pa ako zovu zovu...
Zvali su da nude produženje ali je to bilo pre skoro tri meseca. Tad je bilo rano za potpis bilo čega.

Niko ti neće garantovati bilo koji kanal.
Sve zavisi od vlasnika, videli smo u prethodnom periodu ( SK, MTV ).
Samo na sreću da odabereš i nadaš se da ih neće ukinuti, prodati.
Ovo sam napisao zato što si rekao, imperativ.

Dobro, to je jasno, ako ih nema ni kod jednog operatera, to je druga priča nego dam napisao da je imperativ kad se bira operater u trenutnoj situaciji. Dakle mts otpada.

Dobro, to je jasno, ako ih nema ni kod jednog operatera, to je druga priča nego dam napisao da je imperativ kad se bira operater u trenutnoj situaciji. Dakle mts otpada.
Pa nema onda mnogo izbora nego SBB ili Yettel i možda neki manji operator koji još uvek postoji ostali ne nude to što tebi treba.

Jasno s te strane, zanimala me strategija "iznude" povoljniji uslova. Tipa otkažem uslugu pa da vidim da li će me zvati u tih mesec dana...

Da ponovimo , od 1.aprila su jedno/isto pravno lice ( sbb, yettel ).
Strategiju odlaska/dolaska korisnika tek treba da opipamo 🙂

"Vaša SBB e-mail adresa se uskoro gasi – preduzmite korake na vreme" Sada mi stigao mejl.

Stigao i meni mail i posmislio sam da nema šanse, verovatno je neki spam pa sam pozvao da proverim.
FIno i kulturno su mi objasnili da se mail adrese gase, a da ja (eto tako) pređem na gmail, yahoo, outlook...
Ovo stvarno nisam očekivao, a "gomila" servisa i portala mi je vezana za sbb mailove još od 2008 godine.

Ovo je stvarno necuveno dobio sam upravo i napisao u yettel forumu.
Neko koristi taj mail kao primarni
Da li znate KADA se ugasio recimo neobee i i dalje im mail radi!!!

( Neobee.net, kao samostalni internet provajder, prestao je da posluje pod tim imenom nakon marta 2009. godine, kada je postao deo Orion telekom grupe.)

Zbog toga sam i ****zdeo. Meni su sbb mailovi primarni privatni mailovi.
Ovo je kao da je SBB bio lokalni provajder kakve smo imali krajem devedestih i početkom dvehiljaditih.
Njihove mail adrese sam izgubio i prežalio, ali ovo nisam očekivao od jednog velikog sistema.

ne vredi ovde da prichamo, kod njih na forum

To vam je greška u koracima bila u startu. Nikad all nikad ne treba koristiti mail adresu dobijenu od internet provajdera kao primarnu mail adresu ( ja je ne bih i nikad nisam koristio uopšte, osim kad je baš moralo za prepisku sa tim provajderom)

Ovo je kao da je SBB bio lokalni provajder kakve smo imali krajem devedestih i početkom dvehiljaditih.
Njihove mail adrese sam izgubio i prežalio, ali ovo nisam očekivao od jednog velikog sistema.
Ја сам због овога почетком двехиљадитих и прешао, прво на yahoo, па после на hotmail. Локалне провајдерске, па и SBB, мејл адресе ми нису више биле актуелне. Видим пре неки дан ми и Yahoo побрисао цео инбокс, мало ми жао, имао сам ту преписки још са факултета.

webmail3.neobee.net radi i dalje

Ako se gasi nesto sto je bilo u ugovoru i pre 10 i pre 5 godina onda pretpostavljam da je ovo osnov za rskid ugg obaveze.Promena uslova ili gresimo ima li da neko protumaci

Čak i da ugase SBB.rs kao domen, ne postoji jedan jedini razlog da ugase mail adrese.
Prosto mi je neverovatno da neko donese takvu odluku.
Ne koristim njihove mail adrese, ali svejedno...

Ako se gasi nesto sto je bilo u ugovoru i pre 10 i pre 5 godina onda pretpostavljam da je ovo osnov za rskid ugg obaveze.Promena uslova ili gresimo ima li da neko protumaci
Ugasili su i UNIFON pa nije bilo dovoljno za raskid. Samo su rekli nema vise tehnickih mogucnosti.

Čak i da ugase SBB.rs kao domen, ne postoji jedan jedini razlog da ugase mail adrese.
Prosto mi je neverovatno da neko donese takvu odluku.
Ne koristim njihove mail adrese, ali svejedno...
Ne znam sto te cudi. To je SBB uradio sa Ikom mailom kad su ih preuzeli i ugasili. Sad radi i yettel sa sbbom isto.

Ma ko hoce raskid hocu da su stvari kao pre a ne da uvek ide na gore za potrosaca.

Brzine nisu dignute godinama, kanali se samo ukidaju, cene se dizu, broj paketa se smanjuje, usluge nestaju jedna po jedna, optike nema. Kuvanje zabe. Josh FUP da uvedu i mozemo ko Kuba.

Ja sam do jula kod dotičnih, takođe željno očekujem taj dan. Snimaju razgovor, ali smimam i ja, biće zanimljivo.

Nazad
Vrh Dno