Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

zašto mobilni neće biti u paketima?
Ne bi smeli da zvanično ponude jer nemaju licencu za mobilnu telefoniju. Bez obzira na to ko je vlasnik, SBB kao zaseban entitet trenutno nema pravo na to. Čak i kad bi hteli da nešto iskombinuju u smislu da budu MVNO koji gostuje na Yettelovoj mreži, isto bi im trebala licenca. Ipak, realno je očekivati da će ponuduti neku zajedničku akciju sa Yettelom, poput pomenute Yettel Sve (trenutno kombinacija mobilne telefonije i banke), ili možda veći popust ili neke druge pogodnosti onima koji imaju mobilni paket u Yettelu.

Ubačena 4 nova kanala (Arena Premium 4 i 5, Arena Tenis i Adrenalin) ali su zaključani, uz poruku pozovite korisnički servis ako ste zainteresovani za ove kanale.

Ubačena 4 nova kanala (Arena Premium 4 i 5, Arena Tenis i Adrenalin) ali su zaključani, uz poruku pozovite korisnički servis ako ste zainteresovani za ove kanale.
Dodati su jos neki tv kanali, ali jos uvek nije izjednačena ponuda Sbb i Yettel tv kanala čak se pojavio i Yoyo, ali ima opciju kupi po 499 din.

Ја сам премијум пакет и исто стоји да се позове кориснички сервис :mad:

Takođe imam eon premium duo i traži da se peeđe na drugi paket.Koji je taj paket na koji treba da se pređe da bi se otključale i nove arene

Dešavalo se i ranije kada puste nove kanale da prvih nekoliko sati piše da se treba pretplatiti pa kad sve srede onda ih otključaju. Naravno, ne mora značiti da će tako biti i sa novim kanalima.

I ja mislim da je ovo samo u startu ,par sati ili dana .Mislim da će premium korisnicima morati da otključaju sve ,samo eto da sačekamo malo ..

Pretpostavljam i ja da će otključati ove nove premium Arene ali je interesantno da u SBB aplikaciji stoji Voyo kao dodatna usluga za 499 DIN a kod Yettel-a je to besplatno, barem na prvih godinu dana. Kako je krenulo, ne izgleda mi da su baš ‘objedinili usluge i ponudu’ u oba provajdera po istom principu.

Pretpostavljam i ja da će otključati ove nove premium Arene ali je interesantno da u SBB aplikaciji stoji Voyo kao dodatna usluga za 499 DIN a kod Yettel-a je to besplatno, barem na prvih godinu dana. Kako je krenulo, ne izgleda mi da su baš ‘objedinili usluge i ponudu’ u oba provajdera po istom principu.
Meni su rekli kada sam zvao Sbb da je Voyo promo do 31.10 2026g,a da moram da obnovim ugovor za nove kanale.

Zbog 2 dodatne arene pored 13 već dostupnih a možda i više ne pada mi na pamet da produžim ugovor. Kada istekne ugovor ako ne daju dinar na neki dobar broj meseci dovidjenja i prelazim na optiku ionako jedino sport od kanala gledam sve ostalo stremio, kakav voyo kakav max kakvi bakrači.

Чет на СББ сајту вели (Исидорица) да ће у току дана бити објављени нови пакети и нови премијум пакети.
ПРЕЛЕПО - могу да ми пљуну под прозор. Основни пакет у телекому има откључане све арене, већ сам на њиховој оптици тако да... Првом приликом раскидам уговор. Довиђења- пријатно.

Toliko o tome koliko su uložili u AI agenta, ne zna ni na osnovno pitanje da odgovori.

Vidim da ću da migiram posle 19 godina. Slepački paketi.

Screenshot_20250729_105420_Chrome.jpg

Kao što sam rekao. Postoje samo Basic i Premium paketi. Izbačen je EON LIght, ostale su cene EON Full (sad je to Basic) i EON Premium (sad je Premium).

Još da objave listu kanala i da potvrdimo da Premium Arene nisu u Basic paketu. Takođe, brzinu downloada su spustili sa 600 na 500Mbps u premium paketu kao što sam i napisao.

Postavljaju pakete, još nije sve online. Na prvi pogled, kod Yettel-a nema nikakvog box-a.

Kao što sam rekao. Postoje samo Basic i Premium paketi. Izbačen je EON LIght, ostale su cene EON Full (sad je to Basic) i EON Premium (sad je Premium).

Još da objave listu kanala i da potvrdimo da Premium Arene nisu u Basic paketu. Takođe, brzinu downloada su spustili sa 600 na 500Mbps u premium paketu kao što sam i napisao.
Ја написах да сам у премијум пакету и да ми нове арене не раде.

Gde gledate listu kanala u basic paketu? Meni neće da otvori.

"Novi kanali Tv Arena sporta koji su od danas u ponudi dostupni su isključivo u novim Premium paketima koji su od danas u ponudi."

Ovo sam dobio kao odgovor na pitanje da li mi koji imamo već premium pakete ,dobijamo i ove nove kanale .. Nije mi jasna ova njihova namera ,zar će da nateraju bilo koga da zbog 2 premijum kanala penja paket na novi premijum ?!

ispade da nema više duo paketa, nadam se samo da još nisu sve ažurirali na sajtu, mada je i to jako neozbiljno od njih

Smanjen i broj uredjaja na EON mobilnoj aplikaciji sa 5 na 3 i mogucnos gledanja na jednoj.
Sta li ce biti jos uskraceno?
Hahahahah , ako ovo zakaci i nas stare korisnike na vazecim ugovorima raskidam isti momentalno , nego se sve nadam da nas sa vazecim ugovorima nece uskracivati

Мени још увек стоји 5 уређаја за мобилну апликацију

Tragedija. Zbog telefonije sam i napustio mts, sad mi oni guraju svoje...

Nazad
Vrh Dno