Dobro je posto sam mislio da sam samo ja baksuz za eracun,posto ni u supernovi nisam mogo da prebacim 😂Potpuno ista priča i kod mene. 1000 puta te usmeravaju da uradiš to na isti način i naravno 1000 puta bude neuspešno. I ne može im se dokazati. Odustao sam.
Hoce to da stoji prazno u aplikaciji i kad je uspesno aktiviran eracun, tako je kod mene... U tom slucaju jedini nacin da znas je da cekas da vidis da li ce da stigne racun na mejl, sledeci mesec.Ni sbbu ne radi ono prebacivanje na eracun preko aplikacije,pisao podrsci oni mi poslali mejl al opet kad kliknem u mejlu otvara aplikaciju i tu naravno kad odradim ono sve ne radi,pise da ce biti aktivirano al opet kad udjem stoji da kucam mejl ko da nista nisam radio i tako vec 5 dana ista prica.
Cekacemo znaci 😂Hoce to da stoji prazno u aplikaciji i kad je uspesno aktiviran eracun, tako je kod mene... U tom slucaju jedini nacin da znas je da cekas da vidis da li ce da stigne racun na mejl, sledeci mesec.
Evo sad sam pokusao ista prica,mozda promeni kasnije,videcemo.Ne radi ta opcija na mobilnoj aplikaciji, ali radi na vebu, probajte tamo. Znači ovde, ali baš sa računara, jer će vas na telefonu preusmeriti na aplikaciju. Čudan bag, ali eto, makar nekako može, za razliku od MTS-a (uključuje Supernovu), gde prikaže kao da je prijava uspešna (i na vebu i na aplikaciji), ali se zapravo priznaje samo prijava u poslovnici ili na neki drugi način.
E, da, kad to pomenu, podsetio si me da bih imao jedno pitanje u vezi s tim. Koliko sam upućen, zvanično su ukinuli taj popust za nove korisnike. Ali šta se dešava sa starim, ostaje im ta pogodnost do kraja ugovorne obaveze ili ipak ne? Zašto pitam, pa znam jedan slučaj gde je februarski račun za EON Light Duo stigao sa iznosom 3499 (to očigledno uključuje popust), dok je martovski stigao sa iznosom 3599 (to je trenutna puna cena). Postoji specifična okolnost da je korisnik u martu promenio mejl adresu za prijem elektronskog računa. Da li je to razlog što mu je ukinuta ta pogodnost (u smislu, računaju kao da je otkazao elektronsku dostavu, čime je izgubio benefit, pa je opet prijavio) ili su možda sad baš svima ukinuli to?
Meni nije radilo ni na Windowsu. Probao preko Chrome i Edge. Beznadežan slučaj su. 🤦🏻♂️Evo sad sam pokusao ista prica,mozda promeni kasnije,videcemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari