Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

upravo to sto @Belgrade. kaze... plus sto definitivno nema zamene za SK 4K ni u teoriji

Narode sta je sa tenisom, ubija me matori?

Prenosili su juče od 11h ATP1000 Monte Carlo na Arena sport 3 Premuim. Trebalo je da prenosi traju do 21h na tom kanalu, ali su zadnji meč bez najave prebacili na Arenu sport 6. Moja majka gleda sve mečeve i kada je videla da nema meča Medvedev/ Khachanov krenuo je lov po Arenama. Kažu da sada Arena ima prava na sve prenose, ali ostaje da se vidi da li ćemo to sve i videti na Arena sport kanalima.

Valjda će biti specijalan Arena tenis kanal...bar sam ja tako shvatio...

Gledam na IPTV listama Sport klub 1 i dalje radi i to srpski? :)

Sad nisam kući, ali jutros baš SK1 uživo pričaju o Jelen super ligi i to ona voditeljka što je stalno radila tenis (studio) i još par nekih gostiju :)
Definitivno je bila srpska verzija SK kanala i neki jutarnji program valjda...

EDIT:

Ja se iskreno nadam da ce slepci sa Arene malo bataliti tamo neke glupave fudbalske like iz Tadzikistana i slicnih i malo se preorjentisati na pristojne teniske turnire.
Cenim da im ne treba jos zameriti....moraju i oni sad malo da nauce sta rade. Doslo im s neba, pa moraju da se snadju. Trebace malo vremena, a da ne pricam o komentatorima koji prenose tenis. Bruka i sramota.

Neće. To je "Fudbal Sport" onoliko koliko su pokojnici bili "Tenis Klub" kanali.
Tako da će verovatno veliki teniski turniri biti pokriveni još gore nego oni koji su "išli" na bedna 2 Eurosport kanala.

Sve sa kašnjenjem uključenja u prenose i prekidanjem prenosa pre završetka mečeva i izjava.

"Rodžer Federer u Madridu" ? 😂 Koliko godina je star taj studio? 😅

To je išlo i na bosanskom Eon stream-u:

Pogledajte prilog 487468
Da, i dalje ide jutarnji program i iz Beograda na SK

Screenshot-2025-04-08-14-37-18-270-com-ug-eon-android-1.jpg

"Rodžer Federer u Madridu" ? 😂 Koliko godina je star taj studio? 😅

To je išlo i na bosanskom Eon stream-u:

Pogledajte prilog 487468

Znao sam da ćeš da šamaniš :D
Ovo je bilo uživo, pričali su o timovima SL - ko koliko ima bodova i ko se bori za Evropu što odgovara trenutnom stanju na tabeli:

image.png

E sad da li je hrvatski, bosanski ili srpski to je već upitno, ali jezik je definitivno bio srpski i dobro poznata lica sa srpskog SK ;)

Kod mene se na IPTV listi vodi pod nazivom SK1 HR...

@Stock "šamaniš" ti redovnije od mene. Premotao sam nazad na šta je išlo jutros oko pola 10 ( = emisija "Jutro SK") i uporedio srpski vs bosanskom stream. Screenshot koji sam okačio je naravno te emisije o kojoj pričaš.

Ista emisija je išla na obe varijante SK1 s tim da od 11:00 na srpskom SK1 se ponovo vrti samo promo u beskonačno a bosanski kanal naravno ima pun program ceo dan.

Komentar za Federera se prenosio na YouTube video klip i zašto su uopšte na današnji dan na YouTube kanal okačili taj studio klip od pre Isusa.

Ma taj YT klip je postavljen čisto da se vidi koja novinarka SK je bila u pitanju, totalno je nebitan sadržaj ili datum kad su ga postavili...
Trebao sam samo njenu sliku da stavim :)

Da li neko ima neku informaciju da li ce se promeniti stara SBB politika uslovljavanja usluge Interneta sa IPTV/ CATV uslugom ili ce u buducnosti moci u okvriu Yettel/SBB operatera moci da se uzme Internet usluga zasebno kao sto je nekada davno moglo?

Na SBB nema RTRS (tv kanal Radio televizija Republike Srpske)?
Ima samo BN i BN2 ?

Ima samo BN i BN2 ?
@Zeha Na EON SAT Premium ima BN BN2,kao i RTRS i bese neki RTRS Plus mrzi me da jurim po kojim su kanalima ali ima...ima i BN Music :)

@Stock "šamaniš" ti redovnije od mene. Premotao sam nazad na šta je išlo jutros oko pola 10 ( = emisija "Jutro SK") i uporedio srpski vs bosanskom stream. Screenshot koji sam okačio je naravno te emisije o kojoj pričaš.

Ista emisija je išla na obe varijante SK1 s tim da od 11:00 na srpskom SK1 se ponovo vrti samo promo u beskonačno a bosanski kanal naravno ima pun program ceo dan.

Komentar za Federera se prenosio na YouTube video klip i zašto su uopšte na današnji dan na YouTube kanal okačili taj studio klip od pre Isusa.
imaju ovde emisije sto idu live a i koje su bile live

Ima samo BN i BN2 ?
Нема јер... Политика. А нема ни RT Балкан, јер... Политика.

Једни су за ЕУ, а и други су за ЕУ, али су шатро про Српски (ал` за мало). Говорим о СББ и Телеком

SK za prenos tenisa bio vrh. U svakom trenutku bilo vise meceva, pa moglo da se pogleda ko je sta hteo. Od 14 arena kanal tenis samo na jednom.. a na ostalim neke bezvezne reprize po ko zna koji put.
Zato sto pored tenisa samo im EL bilo nesto sto valja pa su moglu da prenose tebis do mile volje, a F1 se desavala jednom u 7 dana

I na SK2 (naravno ne na SBBu).

Vama ne vredi govoriti da je sbb prodao kablovsku samim tim i ugasio SK za Srbiju. Ništa u redove za raskid i javljajte kako ste prošli.
Malopre sam išao u poslovnicu, trazio raskid ugovora, radnica krenula da me ubeđuje da imaju sav sportski program bla bla i kad sam bio uporan dala mi je papir da sve to napišem, da hocu da raskinem ugovor zbog promene kanala, tj izbacivanja SK4K ,zavela to ,ostavio sam mejl i broj telefona ,rekla mi da će mi javiti za 7 dana najviše, ako ne da dođem opet za 7 dana.
Bila je gomila papira , sad nisam video šta su drugi pisali,moguće isto.
Javljam svakako kako se završilo.

Meni su složili priču što to pravilo o promeni kanala tj izbacivanja ne važi za SK4K, da on nikad nije bio deo osnovne ponude. I kao da je ta garancija samo za start paket a da ako nisam zadovoljan promenama u dodatnim paketima mogu ih u svakom narednom mesecu otkazati. Što opet po meni ne pije vodu jer ja ako uzmem FULL ili PREMIUM paket gde su ti dodatni paketi deo ponude time i oni postaju deo osnovne ponude tog paketa. Po njihovom bi onda premium korisnik gde nigde nije na vedeno da hit i plus paket uvećavaju internet otkazivanjem svih tv paketa mogao da smanji račun za 2300 i pritom da zadrži internet koji ide uz premium paket.

Nazad
Vrh Dno