Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Hvala! Ono sto me buni je sto ga na drugim uredjajima na istoj lokaciji/adresi ima...

Oni koji se žale da im sporije menja kanale nek pogledaju da im se daljinski nije raspario,ja sam danas već dva puta morao ponovo da ga upari. Meni sama aplikacija ili box se danas poremetili nekoliko mi se puta kad sam uzeo da premota reklame aplikacija restartovala. Isto mi se dešava ne na svim kanalima kad pauziram program da pri ponovnom puštanju prijavi neku grešku da nema signala gde motanje napred nazad ne pomaže, već samo puštanje prethodne ili naredne emisije.

Na EON platformi ( i na PC i na telefonu - android) imam program Pink Pedia, a na televizoru jok. Treba da se nalazi na mestu 326. Ima li neko objašnjenje kako to?

Kako gledaš na televizoru?

Putem CAM-a i D3 prijemnika ima manje kanala pošto ne idu svi putem DVB-C-a, već se neki samo strimuju pa ih vidi samo Eon box.

Zato imaš tri različita listinga kanala na SBB-ovom sajtu i naravno u onom za CAM i D3 nema Pink Pedije i još nekih drugih kanala:

Evo i veceras 3 kanal sport kluba hr prenose tenis, arena ni jedan kanal, ocigledno manje turnire nece prenositi iako imaju prava na tv prenose, sto mi lici da ce imati jedan kanal za tenis i sta je u tom trenutku popularno to ce se prenositi.

Da li preko agenata moze da se izvuce neka povoljnost za obnovu ugovora jer preko call centra nude obnovu sa full na premium paket, prve godine placanje premuim po ceni full paketa, a nakon toga sve na max. 😂

Da li preko agenata moze da se izvuce neka povoljnost za obnovu ugovora jer preko call centra nude obnovu sa full na premium paket, prve godine placanje premuim po ceni full paketa, a nakon toga sve na max. 😂
Ovo i mene zanima, ili ići na drugog Operatera.
Ako zanemarimo televiziju i EON kanale, mene zanima najviše na stabilnost interneta kako će da se odrazi ova statusna promena?

Pa, džabe je. To više nije SBB-ov kanal. A od jula će se videti koliko će koštati. Moglo je da bude da nema ničeg od toga, ali je ostavljeno zbog nemogućnosti prevremenog raskida.

Ovo i mene zanima, ili ići na drugog Operatera.
Ako zanemarimo televiziju i EON kanale, mene zanima najviše na stabilnost interneta kako će da se odrazi ova statusna promena?
Vezano za stabilnost interneta, mts/yettel optika je daleko bolja od sbb kabla. Letos sam se skinuo sa sbb i uveo yettel jer mi je važno zbog posla, i razlika je nebo i zemlja

Optika je svakako uvek bolja od kabla. Mene jure iz Yettela vec mesecima da predjem kod njih. Zadnji put sam pricao sa njima juce i opet sam im rekao moze uz 2 uslova :
Da mi posalju pismeno da ce u svoju ponudu ukljuciti N1 i Novu :)
I da plate SBBu moje rate do kraja ugovora koji imam sa SBBom :)

Jel imate vi ovaj zeleni kružić u desni vrh na eon boxu ?Ima ga na svim kanalima ..Preko aplikacije nema ništa ,samo na eon boxu ..

Prilozi

• 20250405_181326.jpg
    20250405_181326.jpg
    318.7 KB · Pregleda: 238
uključen je mikrofon
inače, ovo uopšte nije tema za EON box i EON aplikacije, kao što i piše u nazivu

Колика је шанса да SBB телевизија буде доступна преко mts оптике? Ако Yettel користи mts оптику, можда постоји шанса да то уради и SBB?

@tesa Ako pod "SBB televizija" misliš na njihov coax signal onda vredi napomenuti da je SBB čak i na svojoj vlastitoj optičkoj mreži ako je jole nove izgradnje prestao da "pušta" coax tj DVB-C mux pa umesto toga "optičari" gledaju OTT steam kao da nije u pitanju "u mreži" TV usluga.

Da li je moguce u zgradi koristiti sbb instalaciju samo za video nadzor bez koriscenja SBB kablovske. Samo povezati kabl. Ranije mi je receno da moze posto je kablovska sifrovana i da se ionako ne bi mogla gledati TV.

Pokusavam da gledam kvalifikacije u F1 na Areni 1 "premium". Rezolucija je katastrofa.
Sto rece neko, da je malo niza bio bi radio.
Totalno sam razocaran.
Ja sam uplatio mesečnu pretplatu na F1TV. 4K je dostupan samo za Apple TV, pa sam uzeo FHD varijantu. Slika je i u toj rezoluciji mnogo dobra. Ako dovedu Paju i Srkija da komentarišu F1 na Areni otkazaću pretplatu.

Očajno izgleda F1 na Arena premium 2. Boje su mi nekako ispravne. Nešto oštrija i lepša slika na Yettelu. Ništa bez SK4K :(

Na EON box-u (SDOTT0202) identičan kvalitet slike tokom F1 između Yettel tv app-a i Eon-a

Nazad
Vrh Dno