Не вара те, дефинитивно је боља слика.Ne znam da li mi je utisak varljiv, ali mi se cini da je danas slika na svim programima koje ja gledam vec nesto bolja, ostrija.....
Ima svakako, it's a pink, pa samim tim treba da bude deletedNa EON platformi ( i na PC i na telefonu - android) imam program Pink Pedia, a na televizoru jok. Treba da se nalazi na mestu 326. Ima li neko objašnjenje kako to?
Ovo i mene zanima, ili ići na drugog Operatera.Da li preko agenata moze da se izvuce neka povoljnost za obnovu ugovora jer preko call centra nude obnovu sa full na premium paket, prve godine placanje premuim po ceni full paketa, a nakon toga sve na max. 😂
I ja sam razocaran sto posle prelaska u Telekomove ruke nisu ostavili rezoluciju koja je bila na ex Totalu. 😡😡😡Pokusavam da gledam kvalifikacije u F1 na Areni 1 "premium". Rezolucija je katastrofa.
Sto rece neko, da je malo niza bio bi radio.
Totalno sam razocaran.
Vezano za stabilnost interneta, mts/yettel optika je daleko bolja od sbb kabla. Letos sam se skinuo sa sbb i uveo yettel jer mi je važno zbog posla, i razlika je nebo i zemljaOvo i mene zanima, ili ići na drugog Operatera.
Ako zanemarimo televiziju i EON kanale, mene zanima najviše na stabilnost interneta kako će da se odrazi ova statusna promena?
NemamJel imate vi ovaj zeleni kružić u desni vrh na eon boxu ?Ima ga na svim kanalima ..Preko aplikacije nema ništa ,samo na eon boxu ..
Ja sam uplatio mesečnu pretplatu na F1TV. 4K je dostupan samo za Apple TV, pa sam uzeo FHD varijantu. Slika je i u toj rezoluciji mnogo dobra. Ako dovedu Paju i Srkija da komentarišu F1 na Areni otkazaću pretplatu.Pokusavam da gledam kvalifikacije u F1 na Areni 1 "premium". Rezolucija je katastrofa.
Sto rece neko, da je malo niza bio bi radio.
Totalno sam razocaran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari