Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

napisah: D3cam
iliti direktno preko kabla na televizoru

primetih da nema čuvenog kruga u donjem desnom ćošku. nema ga ni na jednom kanalu, ni preko kabla (D3cam) ni preko EON u browser-u
mozda nisi primetio al n1 i nova s i dalje imaju cuveni kruzic

Apsolutno nikog. Ko dosad nije shvatio neke stvari, ni bog otac mu ih više neće objasniti.
U stvari, ne znam ni zašto sam se upuštao u ovo.
na kraju krajeva ako ti je nešto skupo nećeš to uzimati. pa ni u sbb nisu svi sportski kanali bili u osnovnom paketu.
inače ovaj tv1000 katalog što su ubacili je nešto najbolje što sam video unazad nekoliko godina. sve pohvale

Tenis (Monte Carlo) na Arena Premium 3 pon od 11, koliko vidim samo taj kanal dok je na SK bilo uvek na više kanala simultano više mečeva.

Do 13h eon van mreže radio perfektno, posle opet zeza, koči, secka, nestane slika pa se pojavi. Ako će ovako da radi kad počnu ljudi kućama polako da dolaze i deca... "Da ga je... Milunka"

To te net zeza. Meni radi bez problema.

odradi speedtest iz eona kada te muči i odradi speedtest na računaru na tom interentu.
boks je povezan kablom ili preko wifi?

@PticaTrkačica Vidiš da ne radi 😂
Uradi single connection test ka SBB serveru na speedtest.net sajtu pa vidi rezultat. A možeš uz to dodatno da odradiš i onaj speedtest unutra Eon SmartTV aplikacije da vidiš tamo rezultat (iako je taj test krš i dosta neprecizan).

Obično kad bude lokalnih/regionalnih "zagušenja" rute na relaciji tvoj provajder <> SBB mreža (pogotovo kod provajdera koji za peering sa SBB koriste SoX) do te mere da se Eon stream raspada problem se manifestuje i na speedtest-u ka SBB mreži.

Taj problem se u prošlosti jedno vreme relativno često dešavao kod Supernova korisnika.

@PticaTrkačica Vidiš da ne radi 😂
Uradi single connection test ka SBB serveru na speedtest.net sajtu pa vidi rezultat. A možeš uz to dodatno da odradiš i onaj speedtest unutra Eon SmartTV aplikacije da vidiš tamo rezultat (iako je taj test krš i dosta neprecizan).

Obično kad bude lokalnih/regionalnih "zagušenja" rute na relaciji tvoj provajder <> SBB mreža (pogotovo kod provajdera koji za peering sa SBB koriste SoX) do te mere da se Eon stream raspada problem se manifestuje i na speedtest-u ka SBB mreži.

Taj problem se u prošlosti jedno vreme relativno često dešavao kod Supernova korisnika.
Videću sve šta je pa ću da javim rezultat...

Ja imam SBB kao podstanar. Ne znam koji paket i koliko je, jer nije na moje ime i ne dobijam račune. Na kanalu 120 je SK 10 umesto NBA kao po novoj programskoj šemi EON. Primetio sam da se sporo menjaju kanali. Slika nije HD mislim ne piše mi Arena HD ni na jednom kanalu.

I meni radi odlicno eon tv,to je nesto samo kod tebe izgleda,zovni ih neka vide to.

Meni povremeno u apk zeza menjanje kanala, a nije se to ranije desavalo, tako da je moguce da je neka optimizacija

N1 i Nova S se mogu preko neta pratiti samo iz inostranstva. Net tv ih je izbacio iz ponude pa su na sledecem linku omogucili gledanje oba kanala iz inostranstva.
A sto ce mi link kad na EON SAT Premium rade i N1 Nova S Nova Max i Nova Serije,bez ikakvih problema...takodje i EON na Androidu radi bez greske.Jedino malo danas gledah N1 i dole u kajronu pisu,sumnja SBB direktor da ne mozda neko opstruise njihove kanale (pomenuta 4).Jer kazu na NETTV PLUS i u Yettel platformi tih kanala jos uvek nema.Meni je ovo treci ugovor kod SBB-a i sada samo,dodati MTS kanali drugacije rasporedjeno i to radi samo brise.UO mi istice u Septembru dotle ce oni da skockaju sve imena paketa i ostalo,pa da vratim na srednji paket nekadasnji EON SAT FULL a kako ce se tada zvati ko zna.Sad bas pogledah na tv rasporedjeni su ovako N1 kanal 278 Nova S kanal 279 Nova Max kanal 314 Nova Serije kanal 315 i Insajder Tv kanal 285 :)

Ne odnosi se na tebe nego na one koji nemaju kanale preko platformi koje koriste a gledali su N1 preko neta.

Ukinut geoblock i na Yettel optici. Svi SBB kanali rade normalno.

Tenis (Monte Carlo) na Arena Premium 3 pon od 11, koliko vidim samo taj kanal dok je na SK bilo uvek na više kanala simultano više mečeva.
Tenis sinc nije ni bio ni na jednom arena kanalu, dok je na sport klubu hr sinoc bio na 2 kanala a mozda je prenosio i jos neki kanal.

Kome da plati? To je jako bitno pošto se ovde vodi polemika uglavnom o parama. Mada će i ovo obristi.;)

Ne znam da li mi je utisak varljiv, ali mi se cini da je danas slika na svim programima koje ja gledam vec nesto bolja, ostrija.....

Jel ima neko problem sa Balkan trip kanalom? Naime, u kuci imamo nekoliko uredjaja ali na jednom nemamo Balkan trip. Uredjaj je D3 mini.

Ako mi kazes na kom bi broju trebao biti mogu da pogledam kod mene na d3 mini.

Na 310 je Balkan tip.
Resetovah uredjaj ali sliku i zvuk ne dobijam na tom broju, prosto je crn ekran, a inace u dnu ekrana normalno pise da je Balkan trip.

Ovde radi 310 - BT. Koliko se ja secam kad d3 nema sliku i zvuk, problem je u lokalnoj jacini signala na frekvenciji tog kanala.

Vrh Dno