Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve je to lepo i jako korisno zvuči ali kako da ja to namestim !?
Najbolje bi bilo da odustaneš od svega, raskineš ugovor. Šta će ti internet uopšte.
Ljudi ti ovde lepo objašnjavaju a tvoji odgovoru su "da ne želiš" da se bakćeš sa tim i tim, da ti "ne pada na pamet" da uradiš to i to.

Najbolje bi bilo da odustaneš od svega, raskineš ugovor. Šta će ti internet uopšte.
Ljudi ti ovde lepo objašnjavaju a tvoji odgovoru su "da ne želiš" da se bakćeš sa tim i tim, da ti "ne pada na pamet" da uradiš to i to
Nije možda raskid ugovora način ali kad nešto ne radi kako treba .
A ja sa svima zahvalan koji želi da mi na nešto ukaže .

Nije možda raskid ugovora način ali kad nešto ne radi kako treba .
A ja sa svima zahvalan koji želi da mi na nešto ukaže .
Onda prvo proveriš sve moguće koji su ti rečene u prethodnim postovima.
Onda ćeš znati više i naravno, tvoje je pravo da ih svakodnevno cimaš, neka dolaze ako treba i pet puta ali dok ne naprave tj. ne poboljšaju uslugu, nema odustanja.
Ako vidiš da ne mogu rešiti problem, raskid ugovora.

Onda prvo proveriš sve moguće koji su ti rečene u prethodnim postovima.
Onda ćeš znati više i naravno, tvoje je pravo da ih svakodnevno cimaš, neka dolaze ako treba i pet puta ali dok ne naprave tj. ne poboljšaju uslugu, nema odustanja.
Ako vidiš da ne mogu rešiti problem, raskid ugovora.
Da ali neko je napisao ( iz najbolje namere ) , neki Bridge mod ja to ne znam šta je ...Ujedno nekad sam znao da preko Google podesim modem ...pristupajući 192 168.0..1

Pa ja imam vezu .😀
A za taj " Bridge " prvi put i čujem da to postoji .
Iskreno i,mam završenu srednju školu ali jedva.
Za to ti ne treba srednja skola nego Google...
Da ali neko je napisao ( iz najbolje namere ) , neki Bridge mod ja to ne znam šta je ...Ujedno nekad sam znao da preko Google podesim modem ...pristupajući 192 168.0..1

Bridge mode znaci permoscavanhje. Premostis internet da prodje kroz SBB ruter na neki drugi ruter koji nije njihov.

Mani se mostova. 😂
Samo ti njih cimaj i forsiraj da ti nameste onako kako treba jer eto ipak im plaćaš uslugu koju na kraju ne dobijaš.

Imaš pravo da tražiš raskid ugovora, itd.

Ljudi, pogledajte pre daljeg komentarisanja prvo njegov PDF fajl (izvucen iz njegovog rutera) koji je on uploadovao ovde na prethodnoj stranici, stoji mu na slici da mu je ruter stavljen u Bridge mode, nisam ja to izmislio, nego tako se prosto da procitati sa slike i zato je diskusija i otisla u tom smeru..
Al' ocigledno da ni on sam ne zna sta ima u stanu od internet opreme posle svega do sada procitanog..
Najbolje nek im lepo posalje jedan mejl na [email protected] ili [email protected] i verujem da mu neko izaci u susret i resiti problem , makar su uvek preko tih mejlova bili efikasni.

Poslednja izmena:
Ljudi, pogledajte pre daljeg komentarisanja prvo njegov PDF fajl koji je on uploadovao ovde na prethodnoj stranici, stoji mu na slici da mu je ruter stavljen u Bridge mode, nisam ja to izmislio, nego tako se prosto da procitati sa slike i zato je diskusija i otisla u tom smeru..
Al' ocigledno da ni on sam ne zna sta ima u stanu od opreme posle svega do sada procitanog..
Nek im lepo posalje jedan mejl na [email protected] ili [email protected] i verujem da mu neko izaci u susret i resiti problem , makar su uvek preko tih mejlova odgovarali i pomagali korisnicima.
Očigledno ja znam šta imam u stanu .😀
Imam Ubee modem koji je zamenjen 01. marta pre toga sam imao SDMC ( to je oznaka modema ) .
Pre SDMC imao sam Ubee modem na kom fiksna telefonija nije mogla da radi u potpunosti .
Naime poteškoća je bila da pri pozivanju nekih brojeva koji pripadaju centralama prilikom transfera poziva i uspostavljanja veze sa sagovornikom ja njega čujem ali on mene ne .
Zato je došlo do zamene istog za SDMC .
Posle dve nedelje korišćenja SDMC dolazi da modem gubi 2, 4 GHz mrežu a dolazi do varijacije i sa Wifi uslugom.

01 03 .stavljen je opet Ubee modem .
Nisam ni proverio da li će fiksna telefonija raditi tek posle njihovoh odlaska ( ekipa koja je postavljala modem ) , pokušao sam da proverim funkcionalnost usluga i uverio se da opet u potpunosti ne radi fiksna telefonija kao i da opet dolazi do promena signala interneta.

u okviru PDF fajla koji je okacen se vidi da si imao SDMC nastelovan na Bridge mode, a ovu novu info sa Ubee si tek sada prvi put objavio , sto znaci juce ti je opet menjan ruter.. nisi ih trebao pustiti da odu dok ne provere status signala, speedtest i tako dalje.

u okviru PDF fajla koji je okacen se vidi da si imao SDMC nastelovan na Bridge mode, a ovu novu info sa Ubee si tek sada prvi put objavio , sto znaci juce ti je opet menjan ruter.. nisi ih trebao pustiti da odu dok ne provere status signala, speedtest i tako dalje.
Potpuno ste upravu u zadnjem delu Vašeg teksta ...Oni su pre odlaska premerili signal. Uzeli su koaksijalac i izmerili brzinu sa uređajem koji meri vrednosti i nije bilo zabeleženih poteškoća.
Tek posle njihovog odlaska ja sam odradio dodatne testove a na okolnosti koje su dovele do već opisanih poteškoća. 👍

Ljudi zvali su me vec 3-4 puta iz sbb i nude 12 meseci dzabe,da li ima neko da je izboksovao vise od 12 meseci ili kod sbba toga nema?Ja kad sam prelazio na supernovu cenkao sam se cak na 18 meseci ali ovi nece da daju preko 12 izgleda😂

Ako si na SBB, mislim da je to maksimum, ako bi prelazio sa neke druge mreze na SBB, onda mozda moze i vise.

Ja sam bas skoro predao zahtev za raskid, pozvali me dan posle i dogovorili 12 meseci po dinar za Premium paket.

Pa isti sad daju 12meseci po dinar + 12 meseci 1700din (net+tv). Provereno.

Yettel budući SBB, ili kontra...
Sa yetelom imam problem oko prikljucka,bio sam se cak sve dogovorio prosle godine 15 meseci za dinar,ali su me na kraju zvali i rekli kako mts ne da njihov prikljucak,posto ide preko mtsa,kada sam pitao zasto rekli su mi da mts nije duzan da obrazlozi,sta im je to znacilo ne znam🤷🏻‍♂️

Tako je mrežna je samo 1Gb .
Izgleda da ću morati ja kompjuter pre zameniti .😃
Brzina preko Wifi je 200 / 60 otprilike .
Pazi, ja sam SBB zamenio jer mi na novom kompjuteru nije radio net kako treba sa tim Ubee(koji je idealno radio na prethodnom kompjuteru), Youtube mi bufferovao na 360p, ali je speedtest pokazivao normalnu brzinu, podrska je rekla da nije do njih da je do novog kompjutera, doneli su mu drugi(isti) Ubee, isti problem. Presao sam na drugog provajdera i sve je odmah proradilo kako treba...

Pazi, ja sam SBB zamenio jer mi na novom kompjuteru nije radio net kako treba sa tim Ubee(koji je idealno radio na prethodnom kompjuteru), Youtube mi bufferovao na 360p, ali je speedtest pokazivao normalnu brzinu, podrska je rekla da nije do njih da je do novog kompjutera, doneli su mu drugi(isti) Ubee, isti problem. Presao sam na drugog provajdera i sve je odmah proradilo kako treba...
Znači ne grešim i ne izmišljam problem kako neki žele da prikažu .
Moja želja nije da kompaniju SBB prozovem jel istu puno cenim i korisnik sam njihovih usluga od 2004 godine kada su počeli sa radom u Nišu .
Sve što napišem je rezultat mog skromnog korisničkog iskustva i nema za cilj da nekog i nešto prozovem već podelim iskustvo a svako ima pravo da mi ukaže na mogu grešku.

Znači ne grešim i ne izmišljam problem kako neki žele da prikažu .
Moja želja nije da kompaniju SBB prozovem jel istu puno cenim i korisnik sam njihovih usluga od 2004 godine kada su počeli sa radom u Nišu .
Sve što napišem je rezultat mog skromnog korisničkog iskustva i nema za cilj da nekog i nešto prozovem već podelim iskustvo a svako ima pravo da mi ukaže na mogu grešku.
Pa pazi, ti ako imas 80/48 ili koliko vec na speedtestu podrska ce ti sigurno pomoci da resi problem, meni je prikazivao maksimalnu brzinu zbog cega su se ogradjivali da ako speedtest pokazuje maksimalnu brzinu znaci da nije do njih, iako sam u praksi morao da gledam 144p Youtube🤐

Ново перфидно поскупљење, ово је свакако основ за раскид уговора без додатног плаћања...

Na koje pakete se odnosi poskupljenje?

Мени је за 250 динара поскупео EON FULL DUO.

Eon Full Duo je poskupeo u januaru za 300 din. Boki, koliki iznos ti je stigao? Ja ne mogu da otvorim jer mi ne stiže račun pošto imam unapred uplaćene mesece na računu zbog promocije. Ali iznos treba da bude 4149

Nazad
Vrh Dno