Zovi ih na 19900 izbrisaće tiKoji je smisao odluke da samo jednom mesečno može da se briše Smart TV uredjaj, resetovao TV i sad moram da čekam idući mesec, jer mi aplikacija ne da da izbrišem raniji Smart TV
Bilo je to ranije, do pre možda dve godine, čak je i u mesečnom akcijskom cenovniku stajalo da novi korisnici dobijaju prvi mesec HD maksimum paket.nisam ni znao da su otključavali. možda su ti novi korisnici upali u novogodišnje otključavanje svih kanala svima (fazon od sredine decembra do sredine januara)
Do skora bilo dva uredjaja mesecno. Kako su "unapredili" Moj SBB sada je jedan uredjaj. Napredak zar ne?Koji je smisao odluke da samo jednom mesečno može da se briše Smart TV uredjaj, resetovao TV i sad moram da čekam idući mesec, jer mi aplikacija ne da da izbrišem raniji Smart TV
Uu može na pp kontakt, posle NG mi ističe ugovorJa sam dobio 8 mes, eon premium duo, za produžetak saradnje.
Promenicu na papiru korisnika, i mogu da za tog "novog" korisnika dobijem 12 mes po dinar.
Teritorija Niša je u pitanju.
Kako dobijate te ponude za nove korisnike, meni ne dozvoljavaju, jer smo na istoj adresi, a isto prezime imamo i ja i zena i roditelji?Ja sam dobio 8 mes, eon premium duo, za produžetak saradnje.
Promenicu na papiru korisnika, i mogu da za tog "novog" korisnika dobijem 12 mes po dinar.
Teritorija Niša je u pitanju.
Plačamo i plačemo… 2 u 1
Ali kako kada je potrebno da se prilozi lična karta, tj podaci iz lične karte?Daj zenino devojacko i to je to.Ja sam to uradio uz pomoc akvizitera.
Ja sam ih napustio ovog meseca nakon 12 god, jer sam uveo mts optiku i podesio bridge mod na mts ont/ruteru bez ikakvih problemaDanas me zvali iz SBB call centra. Ugovor istice u decembru i nude isti paket (EON premium) po ceni od 5399din uz 10% popusta, sto izadje nekih 4860 din. Trenutno placam 4505 din.
Imam stari EPC 3208 modem (coax mreza) koji moze samo u teoriji da ostvari 330mbps zbog 8 downstream kanala, znaci u praksi oko 250 mbps. Pitam ih za modem novije generacije koji moze da ostvari punu brzinu paketa i nude mi novi neki Technicolor uredjaj. Posle par minuta produktivne diskusije da klasican modem nije isto sto i gateway uredjaj kojeg nude, jer jelte, ne zele da omoguce bridge mode za korisnike, ostalo je na tome da me pozovu za par dana dok provere sa "naprednom" podrskom.
Moje pitanje za vas, s obzirom da se nisam informisao u skorije vreme o ponudi SBB: Da li sada po upitu omogucavaju bridge mode i za privatna licna ili to i dalje rade iskljucivo samo za poslovne korisnike?
Imam mogucnost da uzmem biznis paket, jer na istoj adresi imam registrovanu firmu (pausal), pa to mozda gledam kao backup opciju.
Da li moze neko da mi posalje pp broj agenta za Novi Sad?
Nije mi u cilju da produzim ugovor, a da ostanem i dalje uskracen za vise od 50% download brzine po skupljoj ceni...
Hvala puno , ispraticu bas upstream pa cu ih sutra kontaktirati da im skrenem paznju na prejak signal pa da vidim na cemu sam.Prati upstream dBmV, moze biti da je prejak. Kod mene je 41-42dBmV za upstream a downstream 0.1-0.5dBmV. Latencija do 8.8.8.8 je min/avg/max 13/14/15ms.
Ja sam tako jak upstream 51dBmV imao samo dok je downstream bio slab na -6dBmV i tad je bilo problema.
Prejak signal hoce da pravi problem kao i preslab.
Ugovor mi isticao 24 decembra, paket Eon full . Otišao do poslovnice nude 6 meseci po dinar za produžetak. Nisam pristao nego tražio zahtev za raskid. Nakon dva dana nude 9 meseci za dinar. Pristao na ponudu tako da imate u vidu odprilike šta nude. Možda bi moglo i više da se dobije al ajde nije ni ovo loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari