Pozovi 19900 i traži da te spoje s tehničkom službom. Mene su odbili. Kažu: "Kod nas je sve u redu, niko dosad nije prijavljivao problem." Ako bude još neko zvao, možda se smiluju i pogledaju u čemu je problem. Meni su iznosili banalne nebuloze: problem je u mom internetu i slično. Ja njima kažem kako na EON Web TV nema tih problema i da njihovi kanali tipa SK HD, Fox HD, Nova S HD... rade savršeno, samo oni koji nisu u njihovom vlasništvu imaju ovaj problem. Ostao sam bez odgovora. Jedino su mi tražili da im dam broj mobilnog pa će mi javiti ako nešto urade. Mogu da čekam do svetog Živka.
Ja koristim preko aplilacije 15 dana free i nije za preporuku. Kanali su 25 fps, nimalo fluidno. Do pre pola godine sam imao d3 box i bio prezadovoljan (samo ne cenom) i te dve stvari su neuporediveNismo se razumeli, ja sam mislio na eon van mreze, samo smart tv app, bez boxa. Okej, kapiram razloge, ja se razmisljam da predjem samo na smart tv app da se odkacim, kao sto rekoh, od boxa, daljinca, kablova. I ja imam taj noviji stb, odlicno radi, samo me zanima da li postoji razlika u kvalitetu slike stb - smart tv app.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja koristim preko aplilacije 15 dana free i nije za preporuku. Kanali su 25 fps, nimalo fluidno. Do pre pola godine sam imao d3 box i bio prezadovoljan (samo ne cenom) i te dve stvari su neuporedive
To možda reakcija na ovo što ih je Telekom & ekipica prozivala po medijima nakon onog prekida svih SBB usluga? Gde je D3i najkasnije osposobljen (tek stradanja, posle 20+ sati)?
Mato izgleda kao cena bez 20% PDV-a? :d
![]()
haha... Telekom nekog da proziva... prosto ne verujem
![]()
![]()
![]()
Sent from my Mi 9 SE
Šta znam, ja imam x96 mini sa 2 gb rama.
Primera radi, jedna kineska lista, gde ima dosta hd kanala sa sve 50 fps, radi bez problema na perfect playeru.
Odziv na komande na smart tv aplikaciji kasni po 2 do 3 sekunde dok na običnoj eon aplikaciji radi super ali prosto fali ta fluidnost. To ništa ne smeta kad gledaš film ali kad gledam fudbal smeta baš puno
Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka
872 i kod mene umesto 1090.
Jedno noob pitanje:
Ako na d3i ukljucim hbo premium gde imam i hbo go, jel cu hbo kanale da imam i na smart tv aplikaciji? Takodje, jel dobijam neki aktivacioni kod za hbo go smart tv app? I kako ode obnova tog paketa, mesec za mece, automatski ili rucno? Ima li neki minimalni rok koliko mora da se uzima?
Sreca pa je jedno pitanje...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hvala na odgovoru! Jel ce raditi kao recimo Netflix, mogu da ga ukinem kad hocu, ili mora neki period?Radice u svim aplikacijama. Racun ce ti biti uvecan za taj paket. Na tvon sbb portalu videces kod za hbo go pa ga iskoristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari