Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Nemam vise otkljucane kanala iz paketa na koje nisam pretplacen, znaci "promocija" je zavrsena. Jel tako i kod vas?

Tako je. Očigledno da kod SBB-a nema produženja do kraja septembra kao u Bosni kod Telemach-a.

Pozovi 19900 i traži da te spoje s tehničkom službom. Mene su odbili. Kažu: "Kod nas je sve u redu, niko dosad nije prijavljivao problem." Ako bude još neko zvao, možda se smiluju i pogledaju u čemu je problem. Meni su iznosili banalne nebuloze: problem je u mom internetu i slično. Ja njima kažem kako na EON Web TV nema tih problema i da njihovi kanali tipa SK HD, Fox HD, Nova S HD... rade savršeno, samo oni koji nisu u njihovom vlasništvu imaju ovaj problem. Ostao sam bez odgovora. Jedino su mi tražili da im dam broj mobilnog pa će mi javiti ako nešto urade. Mogu da čekam do svetog Živka.

И мени су рекли мање-више исто то. Чак су ми рекли и да сам први који се жали на тај проблем.
И, наравно, да ресетујем рутер, контактирам свог интернет провајдера (са којим сам, притом, од 2013 до сада имао свега 4-5 прекида...).

Meni su još rekli da mi promene STB, iako sam dobio novi pre mesec dana. Kažu: "Nema to veze, pošaljite STB". Njima je izgleda najvažnije da korisnik nema televiziju što duže. Jer procedura je takva da za korisnike D3i ne izlaze tehničari na teren, nego ti njiima kurirom moraš da pošalješ stari sa strujniim adapterom i onda čekaš dve nedelje da ti pošalju novi. Naravno, umanjenje cene ne dolazi u obzir.

Da li je neko dobio umanjen račun za prošli mesec? Ja sam plaćao mesečno 1810 dinara, sada sam dobio 1450

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Meni u MojSBB app stoji 872 din za avgust umesto normalnih 1090. Mogu tek sutra da proverim da li je već stigao štampani račun i da li se poklapa cifra sa aplikacijom (pošto opcija "pošalji na e-mail" izbacuje da račun nije pronađen :d).

To možda reakcija na ovo što ih je Telekom & ekipica prozivala po medijima nakon onog prekida svih SBB usluga? Gde je D3i najkasnije osposobljen (tek stradanja, posle 20+ sati)?

Mato izgleda kao cena bez 20% PDV-a? :d

Poslednja izmena:
Posteno. Umanjeno bez cimanja sa zahtevima i papirima

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali što 20% umanjenje za ~24h prekida? Mnogo velikodušno za SBB...

Meni umesto 1380 pise 1104.

Da nas caste pre ukidanja servisa :(

Nismo se razumeli, ja sam mislio na eon van mreze, samo smart tv app, bez boxa. Okej, kapiram razloge, ja se razmisljam da predjem samo na smart tv app da se odkacim, kao sto rekoh, od boxa, daljinca, kablova. I ja imam taj noviji stb, odlicno radi, samo me zanima da li postoji razlika u kvalitetu slike stb - smart tv app.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja koristim preko aplilacije 15 dana free i nije za preporuku. Kanali su 25 fps, nimalo fluidno. Do pre pola godine sam imao d3 box i bio prezadovoljan (samo ne cenom) i te dve stvari su neuporedive

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Ja koristim preko aplilacije 15 dana free i nije za preporuku. Kanali su 25 fps, nimalo fluidno. Do pre pola godine sam imao d3 box i bio prezadovoljan (samo ne cenom) i te dve stvari su neuporedive

Da bi EON TV aplikacija radila fluidno sa istim kvalitetom slike kao na D3 ili D3i boxovima, neophodan je i odgovarajući android tv smart box ili televizor (ne mora da bude android). To, na primer, jeste Nvidia Shield, ali nije Mi Box. SBB ima spisak preporučenih uređaja. Mogu samo da potvrdim da je kvalitet slike na Nvidia Shieldu besprekoran u svakom pogledu, ukoliko se podesi 50Hz osvežavanje slike.

Šta znam, ja imam x96 mini sa 2 gb rama.
Primera radi, jedna kineska lista, gde ima dosta hd kanala sa sve 50 fps, radi bez problema na perfect playeru.
Odziv na komande na smart tv aplikaciji kasni po 2 do 3 sekunde dok na običnoj eon aplikaciji radi super ali prosto fali ta fluidnost. To ništa ne smeta kad gledaš film ali kad gledam fudbal smeta baš puno

Na LG, Samsung i Sony televizorima aplikacija radi kao na samom eon boxu, možda čak i bolje...

Kineski boxovi imaju te probleme sa slikom...

872 i kod mene umesto 1090.

Jedno noob pitanje:
Ako na d3i ukljucim hbo premium gde imam i hbo go, jel cu hbo kanale da imam i na smart tv aplikaciji? Takodje, jel dobijam neki aktivacioni kod za hbo go smart tv app? I kako ode obnova tog paketa, mesec za mece, automatski ili rucno? Ima li neki minimalni rok koliko mora da se uzima?

Sreca pa je jedno pitanje...

To možda reakcija na ovo što ih je Telekom & ekipica prozivala po medijima nakon onog prekida svih SBB usluga? Gde je D3i najkasnije osposobljen (tek stradanja, posle 20+ sati)?

Mato izgleda kao cena bez 20% PDV-a? :d
:) :) haha... Telekom nekog da proziva... prosto ne verujem :) :) :)

Sent from my Mi 9 SE

Ma ne bih da trošim reči na njih. I ovo je previše.

Sent from my Mi 9 SE

Šta znam, ja imam x96 mini sa 2 gb rama.
Primera radi, jedna kineska lista, gde ima dosta hd kanala sa sve 50 fps, radi bez problema na perfect playeru.
Odziv na komande na smart tv aplikaciji kasni po 2 do 3 sekunde dok na običnoj eon aplikaciji radi super ali prosto fali ta fluidnost. To ništa ne smeta kad gledaš film ali kad gledam fudbal smeta baš puno

Ovo jednostavno nije tačno
Na LG je odziv trenutan, bez ikakve zadrške. A slika je dobro onoliko koliko i može da bude

Radi li kod vas koji ste pretplaćeni Cinestar Premiere 1 kako treba? Kod mene slika koči svakih 10-ak sekundi pa se vrati. Počelo je pre otprilike sat vremena. U tehničkoj službi se kao i obično prave ludi. Kažu do vašeg interneta je. Probao sam i preko EON aplikacije preko Telenora i ista greška.

Ne radi kako treba, isti simptomi. Kad sednem za komp baciću pogled šta se dešava na EON sajtu (kakve greške vraća Eon server) kad krene da prekida... pa ako hoćeš šali im taj info na mail koji je naveden na Play Store.

Oni iz tehniičke službe nas D3i korisnike prave magarcima! Seljacima! Svi su drugi krivi, samo je kod njih u redu. I kad je bila ona havarija, sigurno su korisnici D3i odgovorni za nju!

872 i kod mene umesto 1090.

Jedno noob pitanje:
Ako na d3i ukljucim hbo premium gde imam i hbo go, jel cu hbo kanale da imam i na smart tv aplikaciji? Takodje, jel dobijam neki aktivacioni kod za hbo go smart tv app? I kako ode obnova tog paketa, mesec za mece, automatski ili rucno? Ima li neki minimalni rok koliko mora da se uzima?

Sreca pa je jedno pitanje...

Radice u svim aplikacijama. Racun ce ti biti uvecan za taj paket. Na tvon sbb portalu videces kod za hbo go pa ga iskoristi.

@renne Ovo je prosto tačno. Ja sam jasno naveo koji je uređaj u pitanju. Možda neko ima sličan ili isti uređaj kao ja pa se zaleti i pretplati se. S druge strane ne sumnjam i da odlično radi na gore navedenim proizvođačima televizora.

Radice u svim aplikacijama. Racun ce ti biti uvecan za taj paket. Na tvon sbb portalu videces kod za hbo go pa ga iskoristi.
Hvala na odgovoru! Jel ce raditi kao recimo Netflix, mogu da ga ukinem kad hocu, ili mora neki period?

^
HBO Premium kao i ostale dodatke koristite 30 dana, nakon 30 dana mozete deaktivirati isti. Na MojSBB portalu Vam pise kada najranije mozete deaktivirati dodatak. :)

Šta bi na kraju sa računima jesuli vam umanjeni ili su obračunati greškom bez pdva.

Vrh Dno