Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

To što oni sada imaju mi ćemo dobiti u nekom sledećem periodu kao što su oni prvo dobili premotavanje hbo kanala pa smo i mi na d3i dobili 6 meseci posle njih. Tako je kako je nemamo bolju soluciju i to nam je to

D3i su načisto zapostavili. Nemamo ni Sundance kanal, titlove na BBC, isključili su nam čak i UniFi. Pitanje je da li ćemo dobiti ovaj Vavoom.
Ali su nam zato ovaj ruski filmski dali u osnovni paket. :p Kod D3 je u Plus paketu.

Poslednja izmena:
Da li se dodatni stb za drugi tv dodatni naplacuje i koliko? Nisam uspeo da nadjem cenu na sajtu.

Hvala... :)
Kako ste generalno zadovoljni njihovim netom i sa d3i?
Razmisljam da ukinem Box u Mts i predjem kod njih.

D3i ce dobiti 7 dana unazad kada se zamene postojeci boksovi sa EON platformom. Kada ce poceti zamena? Ne znam...

Nadam se što pre ovaj box je bas kljakav i raspada se . Tačno mu fali memorije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni odbili finansijsku reklamaciju. Tvrde da nisam vratio uredjaj tog datuma nego da su me tad iz SBBa zvali i nudili neke opcije i da oni nikad uredjaj nisu dobili. Traze adresnicu. Sad sam slikao raskid aneksa ugovora i poslao sam im.
Zanimljivo je sto je pre par dana operater video jasno napomenu osobe koja je preuzela uredjaj. Sada toga nema...
Kakva bespotrebna zbrka nastala time sto oni uopste nisu ni imali u evidenciji da je taj uredjaj kod mene iako sam uredno placao uslugu i nije se mogla sprovesti redovna procedura.

Na D3i se pokazuje sav bezobrazluk SBB-a, nesto sto je do pre par meseci kostalo 999 dinara sada je 1395, i umesto da ga barem delimicno unaprede, ustvari postaje sve manje funkcionalan. Mislim da na D3i gledaju kao na uslugu koju koriste samo oni koji moraju, mozda su i u pravu, zato ko moze treba da ih otera u 3 lepe i raskine svaki odnos sa g...rima.

Slažem se, evo gledam sad i total tv ispade bolji od d3i, njima dadoše i unifi i eon, plus onaj paket total tv premium(1990 rsd, prvih 6 meseci po 599) sadrži cinestar, hbo premium, hbo go, club x, pink svih 45 kanala (mada meni pink ne treba).Ova nova ponuda izgleda da je tek izašla.A total tv extra košta 1295rsd, prvih 6 meseci 599, i tu ide eon i unifi, plus pink.

Poslednja izmena:
Koja je procedura za raskid ugovora, obzirom da nemam sbb u gradu? Mail, poziv...?

A kakva je procedura nakon isteka ugovora, d3i nije aktivan sa obzirom na to da ima neplacenih racuna koji su nastali nakon isteka ugovorne obaveze

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li neko ima kakve insajderske informacije po pitanju novih D3i (EON) BOX-ova?
Kada ce krenuti zamena?
Najavljivali su prvo zamenu krajem prošle godine ili početkom ove, a evo polako nam se bliži i početak aprila, a o zameni box-ova ni reči od strane SBB-a.

Da li neko ima kakve insajderske informacije po pitanju novih D3i (EON) BOX-ova?
Kada ce krenuti zamena?
Najavljivali su prvo zamenu krajem prošle godine ili početkom ove, a evo polako nam se bliži i početak aprila, a o zameni box-ova ni reči od strane SBB-a.
Sindza bg nam je bio insajder sa njegovim informacijama, al on zatvori onaj njegov blog sajt i ostadosmo bez informacija, napisao je da se od 19.03. neće više oglašavati

Imam D3i, i najvise mi treba zbog SK kanala. Mada i ostali kanali su bolji nego na mts iptv. Ne znam kako moze da se poredi total tv sa D3i? Mene bas odbija instalacija antene, ne volim nista da mi viri sa kuce ili pored kuce.

• Like
Reagovanja: M J
Nova informacija je da ce se sa pocetkom zamene set top boksova krenuti krajem/posle leta. Zvog cega su datumi pomereni ne znam...

Poz

Nisam ispratio, šta dobijamo zamenom uređaja?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

EON uredjaj, verovatno?

Sent from my Samsung G950FD using Tapatalk

Sa jedne strane se veoma radujem. Sa druge se nadam da neće nešto previše čačkati bazične stvari (način menjanja kanala i sl), jer ko će opet ukućane nesklone tehnici učiti tome?

Način menjanja kanala nema puno prostora da se menja (osim da uvedu da umesto da možeš da koristiš 1,2,3 [=redni broj u listi] moraš da kucaš 101,102... kao na MTS IPTV) ali ako je funkcionisanje SmartTV aplikacija ikakav indikator budućnosti STB-a izgubićeš mogućnost da podesiš svoju custom listu kao default listu, nego će svako gašenje uređaja da vraća na onu "svi kanali" gde su nabacani i kanali koje ne plaćaš + sam redosledom kanala je baš "logičan". Što bi trebalo da je svakakvo mnogo manje iritantno u risiver scenarija jer je jednonamenski uredan, ne menjaš aplikaciju... jedno ako ga "geniji" naprave tako da i pri vraćanju iz sleep režima vraća aktivnu listu na ovu default.

Jedino što objektivno treba postojećim D3i risiverima je nova catch-up funkcionalnost : da ubace i za sve kanale i 7 dana. Interfejs i funkcionalnost "klijenta" je sasvim OK i sad.

Poslednja izmena:
Da li to znaci da ja mogu da odjavim svoj i zena uzme novi, jel to novi korisnika ako je ista adresa?

Pokušaj da obnoviš ugovor. Ja sam uspeo četiri meseca pre isteka bez problema.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li to znaci da ja mogu da odjavim svoj i zena uzme novi, jel to novi korisnika ako je ista adresa?

Ако праве проблем због адресе, можеш да наручиш путем интернета, да ти курир донесе,
стави неку другу адресу у близини и тамо преузми од курира.

Drugari, ako je neki film poceo vec 20 minuta recimo i ja odradim catch-up da ga pusti od pocetka, film se pusti od pocetka ali 20 minuta pred kraj ce da se vrati u realno vreme, odnoano pustice ono sto je po programu 20 minuta po zavrsetku filma. Jel gresim nesto ili mi ne valja uredjaj? Bukvalno mi to je to gledanje u nazad neupotrebljivo.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Takvih problema nisam imao. Može da bude problem ako emisija traje duže, nego što je programom predviđeno. Tada moraš da pustiš narednu emisiju, da bi video kraj prethodne.

Ma haos im je program u odnosu realan program, bar na o2.

Nazad
Vrh Dno