Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

D3GO usluga mi se pojavila na racunu za internet. Ja sam se registrovao na moj sbb ali tom prilikom,nerazmisljajuci, koristio ID sa racuna za internet a ne od D3i.I ako se sve vodi na isto ime i adresu, ugovori su razliciti i oni su to odmah dodali kao dodatnu uslugu....

To ti je izmedju 100 -200 dinara zavisi koji paket imas pa i nije ti neki trosak.

@dabox: Čekaj, ti imaš i SBB net i uzeo si i D3i na istoj adresi? :D

To sam i ja hteo da pitam, zašto, ako ti je vec D3 standardan dostupan??

Pozdrav, primetio sam da na mom d3i go paketu onaj meni u kojem sam napravio listu Favorites kanala dosta neprecizan kad kazem neprecizan mislim na programsku semu recimo pise da trenutno ide kosarka na sk1 ja prebacim ono fudbal ili na drugim kanalima pise da ide neki film ja izaberem gledaj ono ide neka serija maltene taj meni je neupotrebljiv, posto za svaki kanal pise sta je bilo, sta trenutno ide, i sta je sledece a ustvari to nema veze sa zivotom.I jos jedno pitanje da li je opcija 72h unazad besplatna prvih godinu dana ugovora ili se to naplacuje kad pocne ugovor?Inace zadovoljan sam uslugom za ovih 20-tak dana nisam imao nikakvih problema i slika je skroz ok jedino ta programska sema sto zeza pomislis sad cu da gledam ovo kad ono nesto potpuno drugo ide.I da na nekim kanalima nema titla sto je cudno al ajd...

Oprema stigla za dva dana, ne znam sto se i dalje ogradjuju da ce stici u roku od 4 nedelje.

Oprema stigla za dva dana, ne znam sto se i dalje ogradjuju da ce stici u roku od 4 nedelje.
Mozda su pri kraju sa zalihama... Elem zvao za hbo go i napusili me. Prvo mi rekli da ako imam hbo cinemax paket da imam pravo na hbo go i da bi trebao da radi, a danas mi rekose da ne moze. Ja pitam zasto kada za iste pare na D3 ima uz to i hbo go i vod, kazu oni nema i ne zele da odgovore zasto. Uglavnom obratio sam se HBO-u i savetujem svakoga ko koristi isti da se obrati, jer se za te pare treba dobiti go i vod, a ako oni nece da uticu na SBB postoje stvari poput netflix.

pa jeste smesna situacija :)
sbb je u dilu sa lokalnom kablovskom tv i koristi njihovu mrezu, ali u ovom delu grada infrastruktura nazalost ne podrzava D3,ali bice,evo "iduceg meseca" treba da pocnu radovi :D. Mozda sam mogao i box da uzmem, ali uz box ide max 10Mbit-a a i ne svidja mi se ponuda kanala.
Najveci apsurd je sto moram da placam i tu lokalnu kablovsku,koju inace uopste ne koristim jer kroz njihove kablove tece moj net 25/2 :)

Poslednja izmena:
Jel treba u probnom periodu da iskace pretplatite se na ovaj kanal pozivom na 19900 i kako se to cudo sklanja sa ekrana, sem ukucavanja broja nekog kanala? Kakav user unfriendly prvi susret.

@Air Jordan: "Mora" kad su nabacali kanale svih paketa u default listu. Jedino rešenje da izbegneš zbunjivanje starijih ukućana je da napraviš novu listu, u nju dodaš 1 po 1 kanal iz osnovnog (i plus, koje posle treba da izbaciš iz liste :D) paketa i onda staviš tu listu kao trenutno aktivnu.

Imaš na SBB sajtu tabelu sa rasporedom kanala ili ako hoćeš mogu ja ovde da ti okačim to sortirano po paketima?

Mada moj ćale opet povremeno nekako uspe da promeni aktivu listu i kad zakuca u niz HD kanala zove mene da dođem da vratim sve u normalu :D :D

Pretpostavio sam da će morati da se pravi lista, ali zašto su to radili? :smash: Možeš okačiti, koristiće i drugima sigurno.

Sortirana lista kanala

Pa pretpostavljam da su se vodili logikom da će taj pristup da im rezultira time da će određeni broj korisnika da se pretplati na ostale pakete, ako ih budu smarali sa tom porukom :d Ma sve bi to bilo OK da su oni kao što postoje druge built-in liste tipa filmski,sportski... napravili listu "osnovni pake" i sl, bar da ne mora svako na svom STB da dodaje 1 po 1. I posle ako uzmeš dodatni STB opet moraš to ponovo pošto se te "korisničke liste" ne sinhronizuju između uređaja na istom korisničkom nalogu.

Eto sortirane liste po paketima.

Prilozi

• Paketi.txt
    2.5 KB · Pregleda: 81
pa jeste smesna situacija :)
sbb je u dilu sa lokalnom kablovskom tv i koristi njihovu mrezu, ali u ovom delu grada infrastruktura nazalost ne podrzava D3,ali bice,evo "iduceg meseca" treba da pocnu radovi :D. Mozda sam mogao i box da uzmem, ali uz box ide max 10Mbit-a a i ne svidja mi se ponuda kanala.
Najveci apsurd je sto moram da placam i tu lokalnu kablovsku,koju inace uopste ne koristim jer kroz njihove kablove tece moj net 25/2 :)

Ovo je nazalost i kod mene isti slucaj. Placam dodatno ali sta je tu je. Ja bih voleo standardni D3 da uzmem ali kao ne moze, ne umeju cak ni da objasne konkretan razlog.

Isti slucaj. I svake godine pricaju, na prolece krecu radovi i promena instalacija. Bice bice :D

Opet zavisi od toga koliko koristis net. Ako nesto stalno izbacujes onda zaboravi d3i...

Pitam zato što mi je net oko 5,5-6 i HD kanali su mi mutnjikavi, ali bez seckanja.

Ako otkažem IPTV imaću preko 10, samo ako ovako izgleda HD mutno, onda i nije nešto posebno.

Ne znam da li si imao prilkie da vidis hd na iptv-u ali identicnog su kvaliteta, ako d3i nije cak i bolji

1. Kod promene kanala, pozadina umesto da bude crna, sad je siva, a takodje se ponekad cuje ono kratko pucketanje od pola sekunde max, isto pri promeni kanala. Sinoc kod " The Walking Dead"-a kod odjavne spice, umesto crne pozadine, opet sivilo? Jel to do SBB-a ili do mog TV-a?

2. Slika mi koci kad god sestra skida neki torent. S obzirom na moju brzinu od 25mb/s, to ne bi trebalo da se desava, zar ne? Da li mozda treba cackati nesto u podesavanjima kod torenta?

3. Gledam kako da poboljsam sliku, pa mi palo na pamet, kod ovih vecih televizora, 40" u mom slucaju, da li kontrast i ostrana trebaju biti na maximumu?

epg ne radi na drugom d3 boxu.

roditelji su imali d3 i ranije, a sad su potpisali d3 gold ugovor, sa jos jednim d3 boxom. dodatni risiver je povezan sa osnovnim, medjutim ne radi epg, a samim ti ni 72 sata unazad itd. d3 slave (da ga tako nazovem) je setovan tako da epg skida online. kada se podesi na epg stream, prikazuje sadrzaj programa ali ne radi "premotavanje" unazad.

sacekacu do sutra, pa cu pozvati podrsku, osim ako mozda neko ovde ne zna kako mogu sam da setujem risiver?

Ne znam za pucketanje, to nikad nisam primetio. Najgore sto mi se desava je da se ukoci slika recimo i samo promenim kanal pa vratim i opet prodadi.
Secka naravno, mozes da limitiras download na torrentu. Desni klik na torrent/properties i unesi vrednost za download.
Meni je 50" i nije sve na max vec na nekih 80%. Mada sam ja 90% vremena na HD kanalima,standardni kanali su zaista skromnog kvaliteta.

I meni ja zvao u cetvrtak, kaze Jovana ocekujte uredjaj za 4 nedelje kad ono u subotu kurir donosi paket.
Za manje od 2 dana a ja racunao pocetkom sledeceg meseca ce doci.

Za sada sam bas zadovoljan sa D3i. Jedina mana sto nema DuckTV :d, vec samo glupavi BabyTV, gde bezveze non-stop pricaju na engleskom. Pre nego sto odjavim IPTV moram ga povezati na TV karticu i snimiti jedno dva dana programa.

Vrh Dno