Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Nije da branim, ali nađi mi neku drugu digitalnu platformu koja je jeftinija. Ako ti je puno, ti uzmi Orion (ponuda kanala do bola), a što se tiče podrške i stabilnosti da ne pričam. Ili možda pilićare Beotel, hahahaa. Ti su rasprostranjeni po celoj Vojvodini, po principu prodam dve krave i napravim WiFi platformu i prodajem internet. Tako su radili dok nije zaživeo ADSL, sad se bave i OTT-om, čujem.
I najbolje đubre je još uvek đubre. Ne kažem da SSB jeste ali to je samo relativno. Za naše uslove još i prolazi. meni ovi ******i od kablovske pod Avalom nisu hteli ni 50M kabla hteli da dovuku.

E pa videces sta je najbolje. Gde je slika najbolja. Javi
Vidim da ocigledno niko ne cita sa razumevanjem.
Aman nisam o slici odnosno jvalitetu slike pricao mozda i jeste najbolja videcu kad dobijem d3i ja pricam sve vreme o tehnologiji i pouzdanosti distribucije televizije.
To je ono sto pisem od prvog posta ali niko ne cita vec svi misle da napadam kvalitet slike na d3i.
Zasto bih to radio i na osnovu cega da donesem sud o kvalitetu slike kad ga trenutno nemam, ali znam nacin distribucije i koju infrastrukturu koristi.
To je poenta ne kvalitet slike.

Znas kolko mene briga o distribuciji i pouzdanosti.

E pa znas o stabilnosti i pouzdanosti distribucije tv smo pricali, zasto ne citas vec pises o necemu sto ja ne sporim niti potvrdjujem, ja cu napisati kad uporedim sve tri tehnologije prenosta TV, onda cu realno(za razliku od nekih koji imaju samo jedan ili dva a pricaju o kvalitetu treceg kojeg nikada licno nisu imali) imati sliku u glavi tj. ocima gde je kvalitet slike najbolji.

Koristio sam sva 3. Sad koristim iptv i d3 i . I dobro znam o cemu pricam

Kako znas kad malopre pricas da d3i ima najbolju sliku?
BTW, nisam o tebi pricao vec o nekima koji nisu koristili jednu ili drugu tehnologiju a kude bas tu koju nikada nisu ni videli.

Poslednja izmena:
Pa da koristio sam ikom, pa iptv i sad d3 i , i odgovorno tvrdim da je d3 i najbolji

Ti druze mene zezas jel da?
Ko ti spori da si imao/imas sva tri oblika distribucije tv? Gde ti ja to sporim?
Ko spori kvalitet d3i slike????

Dobro ti ga onda oženi :p Kako ga nahvali ko nije probao pomislio bi da su svih 90 kanala pravi (poput Sky Sports, sa prosečnim bitrate od 14 Mbps) HD i da daju za šaku kikirikija i da su ti internet dali za džabe. Ne znam kakva je slika na kablovskoj pošto sam to zadnji put gledao 2009. na prcmoljak TV-u dok sam studirao ali definitivno je na par SD kanala slika na D3i lošija nego isti ti kanali na DVB-T2 mux-u. Znači tu ne drži vodu izgovor "nema SBB uticaja na to šta će da im proslede" ako isti sadržaj oni serviraju u kompresovanijoj formi. A i jedno i drugo je previše kompresovano. Objektivno D3i u današnjem stanju vredi maximalno 500 din i u tih 500 da je 150 din za STB. Al eto može im se da lupe istu cenu kao i ostali.

Poslednja izmena:
Ti druze mene zezas jel da?
Ko ti spori da si imao/imas sva tri oblika distribucije tv? Gde ti ja to sporim?
Ko spori kvalitet d3i slike????

Pa ti , editovao si poruku ? Bavis se nebitnim stvarima

To predpostavljam nije upuceno meni s obzirom da nisi nikog citirao a postovao si odmah iza mene iako ja nisam pisao o tome sto ti pricas.
Ali apsolutno se slazem sa tobom 101%.

Pa ti , editovao si poruku ? Bavis se nebitnim stvarima

Nisam editovao poruku, odakle ti to ne vidis dobro.
Mozda su tebi nebitne ali ni sam ne znas koliko su bitne, a BTW nisam uopste sa tobom raspravljao o tome vec sa nekim drugim a ti upade u pricu.

Dobro ti ga onda oženi :p Kako ga nahvali ko nije probao pomislio bi da su svih 90 kanala pravi (poput Sky Sports, sa prosečnim bitrate od 14 Mbps) HD i da daju za šaku kikirikija i da su ti internet dali za džabe. Ne znam kakva je slika na kablovskoj pošto sam to zadnji put gledao 2009. na prcmoljak TV-u dok sam studirao ali definitivno je na par SD kanala slika na D3i lošija nego isti ti kanali na DVB-T2 mux-u. Znači tu ne drži vodu izgovor "nema SBB uticaja na to šta će da im proslede" ako isti sadržaj oni serviraju u kompresovanijoj formi. A i jedno i drugo je previše kompresovano. Objektivno D3i u današnjem stanju vredi maximalno 500 din i u tih 500 da je 150 din za STB. Al eto može im se da lupe istu cenu kao i ostali.

Sto puta se žvaću iste teme.Nema tog domaćeg provajdera koja ima bolju sliku od D3i i tačka.Možda ima na nekom kanalu ali kada se uzme u obzir čitava ponuda ,onda ga nema,jednostavno ga nema.Čak i da ga ima i to sve sa onim čuvenim enragedovim"KDS super stabilnim transportom"njemu fali ili ponuda paketa,ili hd kanali,ili gledaj odloženo.Ljudi razumite već jednom da svima fali po nešto a kod d3i fali najmanje.
Džaba i najbolji ott/iptv na svetu ako nema kanala koje želim,džaba sve ako moraš da blokiraš put i prugu da mitinguješ da bi se neko smilovao da ubaci neki kanal.
Ima dobar domaći provajder za 500,00 dinara i koliko vidim ljudi se biju u redu kod njega.

Poslednja izmena:
Mojim cuvenim.... Svasta, ne znas ti ni o cemu pises, ali nije ni bitno.
Da ne idemo u off.

Sa D3Go nalogom dobijaš pristup na sbb moj nalog. Tako da ne znam baš ko je spreman toliko da rizikuje. Tu su i podešavanja za UNiFI mrežu samim tim i nju možeš da koristiš, detaljne informacije o korisniku...

Poslednja izmena:
Samo dobijas pristup na d3go i to poseban pasword koji napravi vlasnik u okviru sbb naloga i moze da promeni kada god hoce pasword a ja da izvisim ali idem na postenje vlasnika,imao sam d3go pa znam kako to sve ide.A i to sto si nabrojao vlasnik naloga me moze u svakom trenutku prijaviti ako bi nesto dirao i cackao bez njegovog odobrenja.

Poslednja izmena:
Ne znam, meni je trazio nalog moj sbb i lozinku da bih se ulogovao na d3go. I ne vidim nigde na D3Go da moze da se promeni lozinka.

nije poseban, to jedan za sve. veliki je to rizik.

Ima posebna lozinka za d3go da se namesti,znam da mi je prijatelja napravio posebno lozinku samo za d3go.

Kakav rizik dam ime prezime,adresu,cujemo se preko skajpa...ima moja ip adresa,pa nisam neki manijak da unistavam nesto ljudima imam decu ozenjen sam....

Poslednja izmena:
uzmi d3i i rešiš problem

bolje je uzeti od nekoga ko vec ima a ne treba mu d3go pa taman mu malo olaksam isplatu.

Koliko te ja razumem ti bi dao neku svoticu za nalog???

Ne ali jajaris i to jajaris na pogresnoj temi.

De kad si tako fin sa ponudom placanja za jednu od komponenti ugovora, reci koji je to iznos kojim bi ti meni olaksao placanje racuna od 4.000,00?

Ovde je u pitanju d3i koji kosta 990 dinara a plus uz to se dobije d3go dzabe koji mnogi ni ne koriste a mogu ga ustupiti nama koji nemamo uz neku svotu novca i svi zadovoljni.

Poslednja izmena:
Vrh Dno