Saćekaj mart mesec.Total uvodi najmanje još 10-15 novih hd kanala,uvode potpuno nove HD prijemnike,video na zahtev i treba da bude takoreći ekvivalent D3i IPTV-u.Ako se to tako ostvari onda će to biti dobar odabir jer oni imaju jako dobru ponudu za 20 mega adsl-a plus Total tv putem satelita gde je kašnjenje svedeno na minimum i imaćeš svih onih 20 mega u potpunosti na raspolaganju.
Najnoviji Total risiveri imaju rj45 lan konektor i verovatno će biti namenjen i za neke interaktivne sadržaje.Satelit je višestruko pouzdaniji od IPTV-a.Njegova jedina manja je skup zakup transpondera ali sa druge strane total je za mesec mart najavio puno novih kanala,pa se može desiti da postane interesantan kao zamena za one koji imaju slab ili nikakav net.Ja bi uvek prvo išao na satelit pa onda na iptv.Iskustvo od 1990 pa ovamo me tera da tvrdim da je satelit ekstremno pouzdan servis.
HD kanali protok
Povlaci u spike-ovima umesto konstantno. Sto se tice HD kanala, pola mi ne radi, ni HBO, ni Cinemax a lepo sam pitao jel rade u test periodu i rekli mi da rade. Sta je sa D3go pretpostavljam da ni to ne radi u testu?
Problem je sto sam ja narucio 2 uredjaja za test za 2 tv-a, a zanima me kako ce da radi to istovremeno, jer pored toga su nakacena jos 2 kompa i jedno 6-8 mobilnih uredjajaNista cudno, tako to radi. Skidaju se mali fragmenti od nekoliko sekundi u memoriju koje stb posle spaja i dekodira. Takodje, ja mislim da niko nije dobijao HBO u probnom periodu ako se ne varam.
Korisnik sam Totala, pa me zanima ovo sto si napisao o novim HD kanalima tokom marta. Koliko ti je ta informacija pouzdana, i ja sam nacuo da ce dodavati HD kanale (Fox x 2, Nature/History vec dodati) jer menjaju sve prijemnike u HD, ali mi cifra od 10-15 kanala zvuci preterana. Pitam te sve ovo jer mi ugovor sa Totalom istice 18.03.2015., a plan mi je bio da d3i uzmem na probu pocetkom marta, i ako mi se svidi, a po vecini komentara bi trebalo (par ljudi koji su imali total kazu da je slika na d3i mozda i duplo bolja, makar na SD kanalima, a o ponudi kanala i dodatnim uslugama ne treba ni komentarisati), raskinuo bih sa totalom bas 18.03. ili na kraju marta, a d3i bih naravno zadrzao. Inace, imam vektorov net od 25mb/s tako da pretpostavljam da sa te strane ne bih imao problema.
Znaci po tebi ovi novi HD risiveri koji se menjaju za sve SD risivere su poboljsani u odnosu na postojece HD risivere? A ja zvao pre par dana njihovog ovlascenog partnera, i pitao "Da li se taj HD risiver koji delite razlikuje po necemu bitnom od mog koji je uzet pre dve godine?", odgovor je bio odrican!
HD kanali protok
![]()
Povlaci u spike-ovima umesto konstantno. Sto se tice HD kanala, pola mi ne radi, ni HBO, ni Cinemax a lepo sam pitao jel rade u test periodu i rekli mi da rade. Sta je sa D3go pretpostavljam da ni to ne radi u testu?
SD ispod. Kontam oko 2 da je prosek, mozda i nize...A za SD protok? Nešto meni ovaj SportKlub ne deluje da je bolji i više od 1.5 Mbps što je na D3Go.
Ja pricam Sky Uk da je d3i nestabilan i da nije da ti to bude broj 1 tv.Ne pomaze ni restart, sada radi 10 sekundi i kraj... Nema leba od ovoga. Ako bude ma i 10 puta manje nestabilno vracam opremu. Upalis radi neko vreme zapuca se i crno sve i nista ne reaguje. State of the art technology. :d
Ne pomaze ni restart, sada radi 10 sekundi i kraj... Nema leba od ovoga. Ako bude ma i 10 puta manje nestabilno vracam opremu. Upalis radi neko vreme zapuca se i crno sve i nista ne reaguje. State of the art technology. :d
Izvinite što ja ovako ulećem u diskusiju, al' samo da prokometarišem poslednji post. Darkov primer ne govori ništa jer je isuviše mali statistički uzorak. Činjenica je da CATV distributeri drže kvalitet usluge u svojim rukama, dok OTT puste strim i mole Boga da korisnici nemaju problema sa prijemom. Ali, kako OTT servis ne zahteva ulaganje u infrastrukturu trebalo bi da je dosta jeftiniji. Npr, CATV 1.100 RSD/m : OTT 550 RSD/m. Ali avaj... Srbija - zemlja čuda. :S:
Pricao sa podrskom net je normalan sto su se i uverili - videce sutra, sumnjaju na uredjaj ili software na njemu. Ja sumnjam na sw.
Sto se tice HD kanala, pola mi ne radi, ni HBO, ni Cinemax a lepo sam pitao jel rade u test periodu i rekli mi da rade. Sta je sa D3go pretpostavljam da ni to ne radi u testu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari