Pitanje za one koji su koristili Telekom-ov IPTV i SBB-ov D3i.
Na kom od ta dva servisa je kvalitetnija slika?
Zanima me vase misljenje i za SD i za HD kanale.
Pitanje za one koji su koristili Telekom-ov IPTV i SBB-ov D3i.
Na kom od ta dva servisa je kvalitetnija slika?
Zanima me vase misljenje i za SD i za HD kanale.
Sve zavisi od toga koliko kila žive vage ima tvoj komšija ili kakav mu je invertar po kući:dJoš ako neko brzo kuca SMS poruke.......
Kašnjenje signala stvara problem kod gledanja sportskih prenosa.Negde ima i većeg kašnjenja.
TS IPTV + PTT kds nije dobar odabir.Imaš duplarine kanale.Pravi odabir je D3i + TS IPTV ,onda imaš sve,ne znam uopšte zašto si zadržao poštare kad na d3i imaš HD sportklubove i HD Fox kanale????Daj mi neki razlog ,možda ja grešim negde.Ako imaš 4 tv-a,možeš uzeti drugi D3i i drugi TS box:dpa da skockaš 4 sobe i da imaš apsolutno sve od hd kanala što postoji.Ne znam kakav imaš net.
Sta je po tebi najbolja ponuda tv i adsl, trebala bi se vec odluciti:eyebrows:
ja bi odabrao IPTV, jer mi deluje pouzdanije, ne zavisis od dva provajdera.
Odakle ti ova informacija? Iskreno, obzirom na opciju pogledaj propusteno u zadnjih 72 sata, ne vidim nekakvu korist od snimanja programa, pogotovu jer su po pravilu snimci kodirani, tj vezani iskljucivo za uredjaj na kome su snimljeni. Ako vec nesto da dodaju, nek omoguce jos neki online servis, poboljsaju ponudu u video klubu, eventualno odrade neku smart platformu.Takođe D3i ima planove da omogući snimanje sadržaja ,odnsono da osposobe USB port,to je jedino što im sada stvarno nedostaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari