- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
:d Zapravo, "svega" dve godine, od čega mi prvih 6 meseci daju za dž.@magick
verovatno si morao da se obavezes ugovorom na 40 godina uz zakletvu da nikad neces izustiti rec 'AJKOM'?![]()
:d Zapravo, "svega" dve godine, od čega mi prvih 6 meseci daju za dž.@magick
verovatno si morao da se obavezes ugovorom na 40 godina uz zakletvu da nikad neces izustiti rec 'AJKOM'?![]()
Odakle ti vučeš tol'ke strimove? :zgran: Je l' ima nešto dobro i pouzdano, da se plaća i da radi vrhunski? Daj preporuku.Meni kao kućnom korisniku samo jedan iptv HD kanal vuče u piku preko 25 mega,a gde je nešto drugo.Nemam hard disk niti bilo šta veliko što skidam sa neta.
Pa da, mogao sam i ja da uzmem Box3 ali kad sam video izbor kanala momentalno sam odustao tako da sam sad na Box2+D3i. Jeste mrvicu skuplje(ne racunajuci HD paket) ali je ponuda neuporedivo bolja. Plus D3go, 72h unazad i Unifi. Daleko od toga da je SBB savrsen ali od mogucih izbora koje sam imao ovaj je definitivno najbolji...
Cak su i HD kanali sasvim pristojni.
Nešto slično planiram i ja, čak sam se i registrovao da bih te pitao nešto. Dakle, ja imam IPTV, net od 8Mbps i dva laptopa na grbači interneta, kako će se na sve to odraziti i D3i? Eventualno razmišljam da povećam brzinu na 10Mbps, ali me zanima kako će funkcionisati sve to ukoliko taj plan propadne. Da li nešto bitno usporava protok ćaletu i kevi na drugom kompu ili kako već.
D3i planiram da koristim samo na svom TVu i to pre svega zbog SK paketa, mada ni ostali nisu za bacanje. :happy:
Da, imam neki stariji TV (ne znam da li je CRT niti šta to tačno znači), imaginarne marke SEITECH, pristojnih dimenzija i rezolucije i zakrivljenog ekrana. Hoću li videti neke bitnije promene u kvalitetu slike?
Ne moraš samo ti da odgovoriš na ovo, ali vidim da si ti uzeo isto što ću i ja, pa bi mi značilo da daš neki info pride. Hvala.![]()
Jel jos vazi promotivni period? Protok interneta mi je 15/1. Dal su u medjuvremenu malo ispeglani problemi tipa brzine menjanja kanala zatim kvaliteta same slike (tu mislim i na SD i na HD kanale)? Kod mene je npr RTS HD super (taman da gledam kvlitetnije "domace serije"). Cisto me interesuje da li su se i SD i HD kanali priblizili kvalitetu kakav je kad je kablovski SBB u pitanju. I mene interesuje bas zbog Sport Kanala sto digitalnih sto HD. Posto cesto skidam filmove interesuje me da li ce to uticani kvalitet slike. Znam da im je podrska bila katastrofalna. Znam da su dopustili doplatu za jos jedan tv (znacilo bi mi zbog majke). Inace imam i ja 2 kompa.
... Steta sto sto HD kanali nisu malo bolje enkodovani. Cak i sa tim protokom koji koriste slika bi mogla da bude kvalitetnija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari