Negde sam video da postoji neki uredjaj koji se zove hdmi strip ili tako nesto koji skida tu hdcp zastitu, ali mislim da ga nema kod nas i pitanje je koliko to kosta uopste. Prelistao sam ceo SKY forum gde ljudi imaju istih problema i veoma mali broj ljudi je uspeo da resi problem tim redosledom ukljucivanja, ti si izgleda jedan od retkih srecnika. Pozdrav
Hvala na odgovoru. Za HBO mi je totalni trip - nisu normalni. Malopre sam ih zvao i kažu da je za sada to-to, ali da će svakako proširivati ponudu kanala. Za HBO operater nije mogao da mi kaže ni zašto ga nema, ni kada će, ni da li će biti ubačen u neki od postojećih ili ponuđen u nekom od budućih paketa.1. Solidna, meni licno na plazma TV-ima ista kao na digitalnoj kablovskoj. Doduse, zavisi i od kanala, ima i boljih i gorih.
2. Onako. Problem je sto je vecina materijala koje se emituju u SD-u tako da tek ponesto bude HD. Sam HD bi mogao da bude mnogo bolji, ali opet, evidentna je razlika u odnosu na SD.
3. Dovoljno brzo, izmedju 1-2 sekunde.
4. Izgleda da je moguce.
Odmah da se ogradim, ovo su iskustva od pre par meseci, posto sam svoj D3i vratio. Mozda je nesto drugacije (ali cisto sumnjam).
Pa pazi, Pošta je prilična katastrofa sa ponudom kanala, odnosno sa ponudom kanala koji se plaćaju. Pisao sam o tome ovde.p.s. Koliko vidim, Posta je uvela digitalnu kablovsku pa ne znam da li ti je nesto ovako isplativo, za sacicu kanala placati hiljadu i kusur dinara meni ipak deluje previse.
Slepci.Ja sam takođe vratio D3i, a moji utisci su da je SD lošiji od IKOM-ovog SD-a, a HD je meh, premali je bitrate i za jedan i za drugi, pogotovo za HD.
Danas sam gledao Pariz Dakar Reli na Eurosport 2 HD. Doslo mi je da se upucam od prevodioca (komentatora). Glava me je bolela od njegovog nabadackog prevodjenja.
Pored titlova, hocemo opciju u FW da mozemo da izaberemo originalan audio stream na Engleskom na svakom kanalu. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari