Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Evo odgovora g-dje Petunije na moje pitanje "Da li mogu da se pretplatim na D3i uslugu i nosim STB uredjaj sa sobom u inostranstvo, na letovanje ili poslovni put?":

Poštovani Vladane,
Zahvaljujemo Vam na upućenom mail- u.
Usluga D3i je mobilna na teritoriji Republike Srbije gde postoji internet konekcija minimum 4 MB.

Hvala Vam na ukazanom poverenju i na raspolaganju smo za sve dodatne informacije.

​S poštovanjem,
Melanija Momčilović

Bolji odgovor nisi ni mogao da dobijes, prava za emitovanje kanala su iskljucivo za teritoriju Srbije, cak i da radi van Srbije sigurno ti to ne bi zvanicno potvrdili. Ne vredi, dok neko ne proba nece se znati.

Bolji odgovor nisi ni mogao da dobijes, prava za emitovanje kanala su iskljucivo za teritoriju Srbije, cak i da radi van Srbije sigurno ti to ne bi zvanicno potvrdili. Ne vredi, dok neko ne proba nece se znati.

ja mislim da je mogao da dobije bolji odgovor.

PS.
Srbija do Tokija! :p

Da li postoji još neka usluga slična ovoj? Pošto želim da svoju sadašnju kablovsku nadogradim još nekim kanalima koje moj provajder nema.

Imaš gomilu tih net tv provajdera, preko kojih možeš i preko browsera na kompu da gledaš, ali ti ništa od toga ne bih preporučio.

Pa šta da se radi...nisam ja kriv što su SBB I Telekom u svađi. :)

Imaš "mnogo hvaljeni" Orion sa svim Pink kanalima, imaš Telekomov veb-tv, ako ti treba Arena, imaš Pink Klik, da se usrećiš i D3i. Ako ti trebaju svi sportski kanali, najbolja varijanta ti je D3i i Telekom veb-tv. Još ako si korisnik Telekomovog ADSL-a, imaćeš sve sportske kanale za 1200 din. i nikad više muku mučiti sa nalaženjem strima na netu, koji će u najboljem slučaju da secka ili da pukne kad je najzanimljivije. Čak su i Rusi na SopCast počeli da zezaju, počeli su da uvode VIP korisnike, ostalima koji ne plaćaju kako bude. Nekad radi, nekad ne.

Ma svi su počeli da zezaju sa strimovima, baš zato sam i počeo da se raspitujem. Inače, ja imam Arenu, ali hoću da gledam i Sport Klub.

Hvala ti Packy na informacijama.

Исти случај је и код мене, имам "телеком бокс пакет" али ми треба Спорт клуб због Евролиге. Било би превише 1000 динара месечно за овај "D3" због једног канала...

Poslednja izmena:
Pa šta da se radi. Nemaš drugih opcija u ovom trenutku.

Prijavio sam se u ponedeljak za D3i. Koliko im treba da mi dostave opremu?

Imaš "mnogo hvaljeni" Orion sa svim Pink kanalima, imaš Telekomov veb-tv, ako ti treba Arena, imaš Pink Klik, da se usrećiš i D3i. Ako ti trebaju svi sportski kanali, najbolja varijanta ti je D3i i Telekom veb-tv. Još ako si korisnik Telekomovog ADSL-a, imaćeš sve sportske kanale za 1200 din. i nikad više muku mučiti sa nalaženjem strima na netu, koji će u najboljem slučaju da secka ili da pukne kad je najzanimljivije. Čak su i Rusi na SopCast počeli da zezaju, počeli su da uvode VIP korisnike, ostalima koji ne plaćaju kako bude. Nekad radi, nekad ne.

Orion iptv kosta 9000rsd instalacija

kanala na ovom stb-u?

Meni/Korisnička podešavanja/Moje liste

Kreiraš novu listu, daš joj naziv i prevlačiš kanale s leve na desnu stranu.

Još jedna prednost u odnosu na IPTV, možeš svaki kanal da namestiš na željeni broj, a ne da pamtiš predefinisane.

@ montela
Dan od kad te kontaktiraju, barem u mom slucaju.

Sve sem povezao, ali kada proverim u "SISTEM INFO", nema internet konekcije. Šta može da bude problem?

Pozdrav svima,imam telekomov modem sa wifi em i hteo bih da uzmem d3i, e sad to bih gledao na spratu,a tamo imam uredan signal preko modema. Da li moze bez kablova iz modema da se poveze novi uredjaj za d3i ili kako da mu dam internet ali da ne dovlacim kablova iz prizemlja? Postoji li neka mogucnost telekom modem u prizemlju i na sprat ruter preko wifi a,pa na taj ruter uredjaj za d3i?

Sa ovim se povežem preko wifi na telekomov modem i onda na uredjaj lan kablom iz njega? Ako je tako onda bi mi to trebalo

Tako je,samo ne moras bash ovaj skuplji imas starije 50Mbit za 10EU polovne samo moras paziti da mogu raditi kao AP (acces point)...

Verovatno pise ali nisam uspeo da nadjem, kolika je ugovorna obaveza za ovaj servis ?

Pitanje za "hakere".
Zašto ne mogu da gledam TV kanale kao i EPG. Radi mi Video klub, u SDu ili HDu, ali ne i obični TV kanali RTS 1, 2 itd...
Imam internet konekciju od SBBa u proseku oko 8Mbita. Vezan sam na Wireles (delim sa drugarom).
Aj ako neko zna proglasiću ga za hakera :type:
VELIKI pozdrav i očekujem pomoć jer mi zaista treba.
BTW
SBB podrška mi nije pomogla. Samo su rekli "kod Vas ne radi, ovo je jedini slučaj". Sve je ispravno, probao sam na ADSLu.
HVALA

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno