Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Mogu svi kanali ali samo na PC-u, na ostalim mobilnim uredjaima ima ogranicenja sa koje se mreze gleda.
Ja sam juce probao preko UK proxy i svi kanali su radili na PC-u.

e to je to...dobio sam jos potvrdu i od drugih ljudi da ide sve na pc...tako da sad imamo kompletnu info ... hvalaa

Kako da se gleda na mob preko proksija, instalira se neki dodatni program ili...?

Meni izlazi ovo:

došlo je do greške kod=8

U cemu je problem? Sta da radim?

^da pozoveš 19900

Jel ovo opet uveli ogranicenje da mogu da se gledaju pojedini kanali preko SBB mreze? Pricam o PC-u, ne rade sportklubovi i jos dosta kanala.

Ovo je sad totalno neupotrebljivo.

Jel ovo opet uveli ogranicenje da mogu da se gledaju pojedini kanali preko SBB mreze? Pricam o PC-u, ne rade sportklubovi i jos dosta kanala.

Ovo je sad totalno neupotrebljivo.

Evo i kod mene isto, ne rade strani kanali. Isto preko PC-a. E sabani...

Sportklub radi preko telenora. Od svih neSBB mreža koje sam probao jedino preko telenora mi je radilo. Orion ne, sad u Grčkoj neki adsl u apartmanu - ne može. MTS i VIP nisam probao jer nemam uslove za to (treba mi njihova microSIM a ja ne znam nikog da ima da mi pozajmi - a realno i zabole me ;) ).

ali koja fora da hoce sa telenora? ajde ako vec hoce sa mobilne mreze, sto ne moze onda sa mts-a, nije mi jasno

Iz ohrida, neka kablovska neznam koja - domaci kanali rade, strani ne rade...

Bolje da mu promene ime u d3home, koja je poenta imati ovako nesto kad ne mozes da gledas vise od pola kanala...

Ma ja ne verujem koji su to pacovi. Ajde sto su iskljucili da se gleda sport klub kao i ostalih 70% kanala, nego sto zovem pre 10 dana i lik kaze pitajte na [email protected] sta se desava dobicete odgovor. Zovem juce i kazem niko nista ne odgovara preko maila, i momak kaze mi nemamo informaciju u cemu je problem i ne znam kako da vam pomognem, osim da pozovete opet za par dana. Znaci ili ih placaju da lazu korisnike, ili stvarno ne znaju ni za sta su placeni tamo.

Ja tebe ne razumem,koga lazu kad lepo pise "ovaj kanal nije moguce pratiti preko vase mraze"...sta tebi tu nije bilo jasno pa si morao da zoves?

Ja tebe ne razumem,koga lazu kad lepo pise "ovaj kanal nije moguce pratiti preko vase mraze"...sta tebi tu nije bilo jasno pa si morao da zoves?

pa usluga se zove d3go !!! znaci da mozes na vise razlicitih lokacija da gledas svoje omiljene programe a ne samo u svom stanu na svom televizoru. a kada vec pruzas tu uslugu logicno je za ocekivati da internet koji bi koristio na toj nekoj drugoj lokaciji tesko da moze da bude sbb (sto ovim potezom oni uslovljavaju). prosto nema smisla i logicno je da ih neko za to upita i jos logicnije bi bilo da oni vec imaju neki spreman odgovor na to.....

Najverovarnije GO usluga ce doci do izrazaja kada sbb pokrene mobilnu telefoniju (pocetkom septembra), tada ce moci svuda da se koristi preko njihovog interneta...

Nebuloze...

To je kao kada bi sad Gmail mogao da otvoris samo iz Google Chrome-a.

dobra paralela....
ili da na androidu ne smes da koristis operu ili neki drugi browser sem chrome-a

To je ukinuto zato sto uskoro ide D3i Kablovska preko interneta bez obizra kod kog provajdera ste sada.

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U skladu sa ugovorima koje imamo sa kanalima, korisnici D3 GO TV sadržaj mogu da gledaju i van SBB mreže ako su njihovi uređaji povezani preko ADSL-a, kao i preko mobilnih mreža. Pojedini kanali su već dostupni u celom svetu. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima grupa kojoj pripada i SBB posluje, a pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Uz 60 novih dodatnih kanala, trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.

Od sada D3 GO televiziju možete da pratite i van SBB mreže. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima posluje grupa kojoj pripada i SBB, dok će neki kanali biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu.
U ponudi je ukupno preko 220 kanala namenjenih svim tržištima u regionu bivše Jugoslavije, od čega je SBB korisnicima u Srbiji na raspolaganju preko 130 kanala. Povećanje broja kanala možete očekivati u toku februara.
Uživajte u svojoj televiziji u pokretu!

...

To je ukinuto zato sto uskoro ide D3i Kablovska preko interneta bez obizra kod kog provajdera ste sada.
Tako je jako dugo funkcionisao i to je i jedna od razloga zašto su ljudi otkazivali pomenutu uslugu

i da li neko nesto zna kada ce i da li ce biti sanse da puste da se gledaju programi i sa interneta koji nije sbb. ili mrka kapa

Vrh Dno