Neko mi rece da d3go moze sad i na windows 8.Da li je neko probao?
Da li je ikad bilo?Ovo je sad totalno neupotrebljivo.
Jel ovo opet uveli ogranicenje da mogu da se gledaju pojedini kanali preko SBB mreze? Pricam o PC-u, ne rade sportklubovi i jos dosta kanala.
Ovo je sad totalno neupotrebljivo.
Evo i kod mene isto, ne rade strani kanali. Isto preko PC-a. E sabani...
Meni rade sportklubovi i drugi starni kanali..probao preko PC-a.
Ko ti je provajder, ljude se zale da ne radi izvan SBB mreže.
Jel ovo opet uveli ogranicenje da mogu da se gledaju pojedini kanali preko SBB mreze? Pricam o PC-u, ne rade sportklubovi i jos dosta kanala.
Ja sam razumeo da se radi o SBB mrezi.
Ja tebe ne razumem,koga lazu kad lepo pise "ovaj kanal nije moguce pratiti preko vase mraze"...sta tebi tu nije bilo jasno pa si morao da zoves?
Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima.
U skladu sa ugovorima koje imamo sa kanalima, korisnici D3 GO TV sadržaj mogu da gledaju i van SBB mreže ako su njihovi uređaji povezani preko ADSL-a, kao i preko mobilnih mreža. Pojedini kanali su već dostupni u celom svetu. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima grupa kojoj pripada i SBB posluje, a pojedini kanali će biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu. Uz 60 novih dodatnih kanala, trenutno vam je na raspolaganju preko 130 kanala.
Od sada D3 GO televiziju možete da pratite i van SBB mreže. Veći broj kanala je dostupan u zemljama u kojima posluje grupa kojoj pripada i SBB, dok će neki kanali biti rezervisani ekskluzivno za SBB mrežu.
U ponudi je ukupno preko 220 kanala namenjenih svim tržištima u regionu bivše Jugoslavije, od čega je SBB korisnicima u Srbiji na raspolaganju preko 130 kanala. Povećanje broja kanala možete očekivati u toku februara.
Uživajte u svojoj televiziji u pokretu!
Tako je jako dugo funkcionisao i to je i jedna od razloga zašto su ljudi otkazivali pomenutu usluguTo je ukinuto zato sto uskoro ide D3i Kablovska preko interneta bez obizra kod kog provajdera ste sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari