Šta je novo?

SBB D3 GO - Televizija u pokretu

Ako ti nisi na SBB mreži, trebalo bi da vidi isto što i ti. Uostalom, probajte. Ništa ne košta :)

Uglavnom ne može češće. Neki su na SBB forumu tražili raniju zamenu, zbog vanrednih okolnosti. Nekima od njih je omogućeno.

Kad misem dodjem do "OBRISI" izadje da je u toku 30 dana dozvoljeno obrisati samo jedan uredjaj, to je ok, sve je jsano, i ja kliknem na to "OBRISI", kad ono nece, jednostavno ne reaguje. Refresh-ovao stranicu nekoliko puta, opet isto!? O cemu se tu radi?

Koji broj da okrenem kako bi to resio?

Poslednja izmena:
Zvao, obrisali mi sva 3 uredjaja pa cu ispocetka da ih dodajem. Takodje kazu da moze u Hrvatskoj da funkcionise D3 GO.

Ako je neko raspoložen da napiše koji programi rade van SBB mreže na D3GO?

Rade RTS1, N1, Pink, Prva, Prva Plus, B92, Happy, Pink2, RTS2, RTS Sat, RTV1, RTV2, RTS3, Cinemania, Studio B, SOS kanal, Nova RS, Nasa, HRT1, HRT2, OBN, RTRS, Federalna TV, RTCG Sat, Al Jazeera Balkans, TV 1, KCN1, TV Most, Belle Amie, TV Vujic, SatTV, Regionalna TV, Universal Channel, AXN, Pink Family, CBS Drama, Crime & Investigation, Eurosport1, Eurosport2, Lov i Ribolov, Viasat Explore, Viasat History, History Channel, National Geographic, CBS Reality, Viasat Nature, National Geographics Wild, BBC Earth HD, Minimax, BabyTV, Nickelodeon, Pink Kids, Cartoon Network, Boomerang, FashionTV, 24 Kitchen, MTV, VH1, Pink Music, Grand, DM Sat, Mezzo, CMC, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classics, BBC World News, Euronews, CNN, Rai Uno, Russia Today, RTL, CCTV4, N1 HD, Nova RS HD.

Mozda rade jos neki ali je potrebna pretplata na taj paket.

Još je bolje da Joker napiše šta ga od programa zanima, pa da proverimo.

Razmišljam da uzmem D3I a koristiću i D3GO pa me generalno interesuje šta sve radi van SBB mreže na D3GO.
@TheCyA
Ti programi rade van SBB? Pošto sam dobio info da radi svega nekih 15-tak programa, zato sam i rekao da se napiše koji rade, mislio sam da ih je manje nego onih koji ne rade.

Hvala

Rade RTS1, N1, Pink, Prva, Prva Plus, B92, Happy, Pink2, RTS2, RTS Sat, RTV1, RTV2, RTS3, Cinemania, Studio B, SOS kanal, Nova RS, Nasa, HRT1, HRT2, OBN, RTRS, Federalna TV, RTCG Sat, Al Jazeera Balkans, TV 1, KCN1, TV Most, Belle Amie, TV Vujic, SatTV, Regionalna TV, Universal Channel, AXN, Pink Family, CBS Drama, Crime & Investigation, Eurosport1, Eurosport2, Lov i Ribolov, Viasat Explore, Viasat History, History Channel, National Geographic, CBS Reality, Viasat Nature, National Geographics Wild, BBC Earth HD, Minimax, BabyTV, Nickelodeon, Pink Kids, Cartoon Network, Boomerang, FashionTV, 24 Kitchen, MTV, VH1, Pink Music, Grand, DM Sat, Mezzo, CMC, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 Classics, BBC World News, Euronews, CNN, Rai Uno, Russia Today, RTL, CCTV4, N1 HD, Nova RS HD.

Spisak nije 100% tačan.
Na čijem si netu probao?

@Joker

Ja sam ovo testirao preoko Telekom VDSL-a. Mozda negde drugi programi rade.

@HDMI
Telekom VDSL.
Mozes konkretno da mi kazes koji da probam opet? Ja sam krenuo po redu i sve testirao. Tako i spisak ide.

Da, telekom me i interesuje tako da je spisak ok, hvala.

Rade još preko D3i ugovora:
Ultra
Mini Ultra
Svi SK klubovi SD i HD
Svi foxovi SD
Nickelodeon HD
Eurosportovi HD
Disco Science HD
Bbc earth HD kod mene ne radi.
Trace sport HD
Food HD
Viasat Hd
24 kitchen HD
Shorts HD
TV 1000
Universal

Poslednja izmena:
Ček. Ova poslednja lista radi preko D3i uređaja ili preko D3Go?

Ovo sto sam ja pisao je D3Go.

Naravno preko komšije.Ja sam sve odjavio i podelio net sa komšijom i to kablom.Zašto da tripim ucene i smicalice domaćih i stranih hohštaplera.
Kažu mora fiksni da bi imao net,ja kažem ne mora i ne obraćam više pažnju na secikese, niti mi treba durbinčić da čitam sitna slovca i da nasedam na njihove podvale.

Poslednja izmena:
Onda nek i komšija objavi svoj fixni ;) (ili kablovsku TV/ "održavanje") kad to tako može, kao.
I ne zbunjuj ljude sa "može da se nemesti / rade u određenim uslovima" listom kanala koji ne rade na PC verziji D3Go, a tu bar 80% ljudi planira da gleda.

Znači navedena dopuna ne-radi na kompu sa Telekom neta i ostalih. Radi na Android Box-ovima, radi na Android aplikaciji kad se koristi 3G net, radi preko UniFi, al PC bez "trikova" jok.

Poslednja izmena:
Nisi shvatio poentu i računicu.
Komšiji sam dao deo moje prinadležnosti ,tako da čovek ima manji trošak nego da sve plaća sam.Dobro njemu,dobro meni.
Njemu treba fiksni jer nema mobilni a meni treba mobilni a ne fiksni.
Dobro njemu,dobro meni.
Komšija je prodao zvrndavi komp koji mu samo tandrče,troši struju i stalno se juri sa virusima i ostalim glupostima.Uzeo je lepo android boks cirka 50 eura a ostatak para stavio pod jastuk i gledamo sve ono što sam napisao i uživamo uz olakšanje obostranih budžeta.
Njegova deca imaju D3i i njemu su dali dva d3go naloga.Jedan je uzeo za sebe a jedan za mene,naravno free.
Ja sam otkazao fiksni,kablovsku,internet.On je otkazao kablovsku a zadrzao vdsl.Sve u svemu sami smo napravili naš boks paket i gledamo sklubove HD i Sd ,foksove i pijemo pićance[emoji2]
PS:Lud, zbunjen, normalan gledamo samo na TV-u.Nismo dozvolili da nas cirkus sajtovi magarče svojim perfidnim smicalicama i ucenama.

Poslednja izmena:
Pa da, ali čovek pita šta radi u normalnim okolnostima, a ti napišeš šta tebi radi u situaciji koja nije uobičajena.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nisam ja sam ovo otkrio,već sam video dosta komšija okačenih na wi fi od drugih komšija uz nadoknadu naravno,na ovaj ili onaj način,odnosno neko je nekome dao d3go a neko nekome mts go.
Da ne pišem koliko njih je razvuklo analognu kablovsku na sve strane a sve iz razloga sto su naterani na tako nesto zbog sk i arena i plus nemogućnosti da se odjavi fiksni a zadrži i naravno plati samo net.Zbog nakaradnih zakona koji ne štite korisnike kablovske oni moraju da se snalaze i na ovakve načine.

Poslednja izmena:
Nisam ja sam ovo otkrio,već sam video dosta komšija okačenih na wi fi od drugih komšija uz nadoknadu naravno,na ovaj ili onaj način,odnosno neko je nekome dao d3go a neko nekome mts go.
Da ne pišem koliko njih je razvuklo analognu kablovsku na sve strane a sve iz razloga sto su naterani na tako nesto zbog sk i arena i plus nemogućnosti da se odjavi fiksni a zadrži i naravno plati samo net.Zbog nakaradnih zakona koji ne štite korisnike kablovske oni moraju da se snalaze i na ovakve načine.

Tako je majstore! Udri po ovim trulim kapitalistima i ucenjivacima.

Kanda ovaj "SudoHide" modul konačno može da sakrije Xposed od D3GO-a.
Startovao sam sinoć i danas D3GO jedno 15-ak puta ... i radi. Sa instaliranim Xposed-om, je li.

Piše lepo da je baziran na onom MinMinHide ;) Pitanje je samo koliko stavilnije radi od te preteče. Lako je sad kad smo skontali šta treba da se desi može svako da bira kako će da sakrije Xposed Installer app. Ja sam iskoristio Titanium Backup koji već imam instaliran...

Sakriješ/smrzneš Xposed sa Titanium-om kada hoćeš da gledaš D3GO, pa onda kada ti zatreba Xposed da bi nešto namestio u nekom modulu, proverio update-e, nove module i slično, ti odmrzavaš Xposed. Pa onda opet sve u krug kada hoćeš da gledaš D3GO ... i tako 10-20 krugova odmrzni-smrzni, odmrzni-smrzni ... i na kraju te više mrzi da odmrzavaš Xposed, pa tako više ni ne gledaš šta ima novo od modula.
I kada još ne bi postojali dobročinitelji i humanisti, kao što je moja malenkost, da te obaveste ovde na forumu, ti nikada ne bi ni saznao da postoji modul koji je kompletno rešenje - namestiš ga jednom i zdravo doviđenja.
:p

Nazad
Vrh Dno